Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי עסקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@שליקו99

קצת קשה להבין אם זה פוסט טיפוסי לתחילת החופש הגדול, או שאלה רצינית.

תהנה מהספק, אענה לך ברצינות.

בניגוד למה שכתבו פה, אני אכתוב קצת אחרת.

איך יש לך 180K שקל? עבדת בשבילם וחסכת או שקיבלת במתנה?

אם זה הגיע מעבודה, אז כל הכבוד. זה אומנם לא סכום ענק, אבל זה יפה מאוד לבחור בגילך.

זה מראה על יכולת לעבוד ולחסוך. הרבה צעירים בגילך היו לוקחים את הכסף וקונים רכב חדש ונוצץ, אתה רוצה להשקיע בעתיד שלך. מחשבה נכונה!!

אתה צעיר וחסר נסיון. זה חיסרון אבל זה גם יתרון ענק.

אין לך ילדים לפרנס ומשפחה להאכיל. אתה יכול לקחת סיכונים. יש לך מספיק זמן בשביל לעשות טעויות, ליפול על התחת, לתקן ולהתחיל מהתחלה.

גיסי, הבעל של אחותי, ידע שהוא רוצה להיות עצמאי בגיל צעיר.

אם היה מגיע לשאול פה בפורום, היה מקבל תשובות מורידות, כמו חלק מהתשובות שקיבלת פה.

אז הוא, בתור חייל סדיר, התחיל להביא מכולות של כל מיני אביזרים ופיצ'פקס מסין. ובימי שישי היה מוכר בדוכן בשוק בראש העין.

אחרי הצבא עבר לארה"ב. פתח כמה עסקים. נפל בחלק, הצליח באחרים. היום חי יופי מהעסק שלו.

אבל זה דורש ראש גדול. לקום כל בוקר ולשאול את עצמך מה אני יכול לחדש היום? מה אפשר לשפר?

להיות כל הזמן עם האצבע על הדופק הכלכלי. האם אתה בנוי לזה?

עכשיו מגיע החלק הקשה. לבחור במה לעסוק.

בזה אף אחד פה לא יכול לעזור לך. אתה צריך לשאול את עצמך במה אתה טוב, מה החוזקות שלך, מה מעניין אותך.

איזו עבודה תגרום לך לקום בבוקר בכיף ולא בבאסה.

תתחיל מלענות על השאלה הזו ושיהיה לך בהצלחה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

אז מה יעשה מי שאין לו ראש ללימודים וגם לא רוצה לעבוד בעבודה פיזית?

ב"ל.

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

איזו עבודה תגרום לך לקום בבוקר

נראה לי שפה הבעיה שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

נראה לי שפה הבעיה שלו.

אם בגיל צעיר כזה הוא חסך 180K, אז כנראה שהוא כן יכול לקום לעבודה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

המפתח הו ללמוד.

ללמוד זה לאו דווקא ללכת לפקולטה למדעי המחשב. זה יכול להעות שוליה של אינסטלטור או נגר.

פות"ש - כדי לנהל עסק אתה צריך ללמוד לא מעט, גם אם אלה לימודים פורמליים.

אתה צריך להכיר את השוק בו תפעל. אין דין דוכן גרעינים בשוק כדין סופרמרקט בסביון.

אתה צריך להכיר את הצד הטכני של העסק. 

אתה צריך להבין בחוקי העבודה, כדי שהעובדיםמשלך יקבלו את זכויותיהם.

אתה צריך להבין בחוקי המס, כדי לשלם לרשויות מה שמגיע להן, לא פחות ולא יותר.

והרשימה ארוכה.

אז, כן, אתה צריך ללמוד. ואתה צריך לדעת היכן הידע שלך לא מספק, ואתה צריך לשלם לבעל מקצוע כדי שיתן לך שירותים שאתה צריך - בין אם זה עורך דין, רואה חשבון, בונה אתרי אינטרנט או ספק של קופות רושמות.

בניגוד לתחושה, הקו המוביל בשרשור הזה אינו "אל תפתח עסק". הקו הוא "חקור ולמד, כדי שהדרך תפתח לפניך". זה לא מבטיח הצלחה, אבל מגדיל מאוד את הסיכוי להגיע אליה.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל, לעבור אבחון לקשב וריכוז. 

אני מכיר מישהו שלא מסוגל לקרוא שלוש שקופיות למצגת ברצף, ומנהל עסק הכי גדול בתחומו, ונוסע בפורשה. 

אבל הוא התחיל מלעבוד כפועל בתחום, למד את הביזנס, הפך לעצמאי קטן, יצר קשרים, גדל לאט לאט והתקדם

ואת האדמיניסטרציה עושים בשבילו העובדים (כמה מהעשרות) 

אין ארוחות חינם ואין הצלחה בלי שעברת טירונות

דרך אגב, הוא נכה, אז הוא כנראה רגיל שדברים לא באים בקלות

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

ילך להיות שכיר בעבודה שלא דורשת מיומנות גבוהה. אבל גם את זה לא בא לו.

לפות״ש חסרה בגרות, הוא לא רוצה להיות שכיר ושיגידו לו מה לעשות, הוא לא רוצה לעבוד פיזית קשה, ולא רוצה לשבת על התחת וללמוד. אז נראה לו לנהל אחרים זה מגניב. אבל אף אחד לא יעסיק אותו כמנהל בלי נסיון, אז הוא החליט להעסיק את עצמו.

פנטזיה של ילד בן 6 שההורים אמרו לו לעשות שיעורי בית ולהוריד את הפח והוא מבטיח להם שכשהוא יהיה גדול הוא לא יצטרך לעשות לא את זה ולא את זה.

הוא רוצה לפתוח עסק, רק הבירוקרטיה תהרוג אותו. להכין תוכנית עסקית כדי להבין כמה זה יעלה לו ומתי יחזיר את ההשקעה, לקרוא ולהבין איזה סוגי עסקים יש, להבין את ההבדל בינהם ומה רלוונטי לו, להגיש מסמכים, לקורא מכתבים רשמיים עם מושגים שאינו מכיר מרשויות שונות, להשוות תנאים בין בנקים שונים כדי להחליט איפה ואיזה חשבון לפתוח לעסק, להבין בדיני עבודה כדי לא קבל תביעות מעובדים על פגיעה בזכויות. וזה עוד לפני שנכנסו לשאלה איזה עסק ובאיזה תחום.

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 31 דקות, SlowRide כתב:

הולך לעבוד במכירות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכירות זה קשה למי שאין כישרון טבעי לשכנע אנשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 57 דקות, פינדר כתב:

אם היה מגיע לשאול פה בפורום, היה מקבל תשובות מורידות, כמו חלק מהתשובות שקיבלת פה.

בשרשור הספציפי הזה יש כ-35 שנות ניסיון בבעלות על עסקים מבערך שני כותבים. 

התשובות פה לא מורידות.

הן שמות מראה מול פרצוף שעד הרגע לא ממש הסתכל בה אלא הסתכל על רכבי היוקרה של חברים שלו ורצה גם.

הן נכתבו באצבעות שנפגעו פיזית מלנסות, מלהתאמץ, מלקבל בראש מלקוחות ורשויות.

הוא לא רוצה בוסים? הוא לא מבין שבעסק יש 50 בוסים. ביום.

• אהבתי 2

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תמיד אפשר לייבא מכולת רהיטים מסין ולפרסם 'חיסול, הכל חייב לעוף, סוגרים'. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

מכירות זה קשה למי שאין כישרון טבעי לשכנע אנשים.

נכון שצריך קווי אופי טיפוסיים כדי להיות איש מכירות, ואם אתה טיפוס מופנם ולא חברותי זה לא יילך, אבל זה לא אומר שאי אפשר לרכוש מיומנויות מתאימות ולהיות איש מכירות, גם אם זה לא הדבר הכי טבעי בשבילך. 

אבל גם במכירות, מתחילים נמוך ועובדים קשה בשכר לא משהו. והעבודה עצמה, אולי לא פיסית, אבל גם לא קלה ויש בה הרבה לחץ (או שאין בה כסף...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קשה זה לא מילה, עדיף לא לדבר על מה שעוברים עובדים בחלק ממוקדי המכירות הטלפוניים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אם בגיל צעיר כזה הוא חסך 180K, אז כנראה שהוא כן יכול לקום לעבודה.

יש לו הון עצמי. לאו דווקא הוא חסך.

כשמישהו כותב לא רוצה להתאמץ, לא רוצה ניירת, לא רוצה ללמוד ואין לי שום כישורים או ידע מיוחדים הוא אולי קם לעבודה כי אין לו ברירה אבל כעצמאי אתה לא קם כי אין לך ברירה אלא אתה קם כי אתה רוצה לקום וללכת לעבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חושב שאתה יכול להמיר את ה180K למטבעות, לספור כל חודש שיש לך את הסכום ולהוציא לעצמך תלוש על זה

ואם להתייחס ברצינות, לך תהיה שכיר כמה שנים, תבין מה לנהל עסק ואז תחליט אם אתה רוצה לפתוח אחד כזה. {הכותב עשה את המסלול}

פורסם

אגב כמעט שכחתי, לכל מי שרוצה להיות עצמאי או יזם הייתי ממליץ להקשיב לפודקסט המנגל ולהתרחק מיועצים, מנטורים וקואוצרים. אני אוהב אותם כי הם מדברים בלי פיךטרים ונותנים לך מנה מהמציאות במקום שמינוס 20 אלף שקל בבנק יתנו לך אותה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...