Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר תקופה שאני מחפש רכב בתקציב יחסית נמוך (סביבות ה20-25K) וכיוון שאני אדם סבלני אני מנסה להשתמש בכל הערוצים העומדים לרשותי ולוקח את הזמן.

עד כמה ששמתי לב, לוח יד 2 כמעט ולא מתעדכן, בלוחות בפייסבוק נמצאים באופן כמעט בלעדי סוחרים ומגרשים ואין לי עניין לקנות מהם, שלטים "של פעם" על הרכבים עצמם כמעט ולא רואים יותר.

אז.. איפה קונים היום רכב יד שנייה?

יכול להיות שהשאלה תשמע קצת מטופשת לחלקכם וזה מובן, אבל אבקש שתענו ברצינות.

הרכישה האחרונה שלי הייתה לפני כ5 שנים דרך מודעה ביד 2, ולהרגשתי המבחר היה רחב הרבה יותר.

ייתכן שפחות ופחות מוכרים רכבים באופן פרטי?

האם מגרשים הפכו להיות עסקה בטוחה ומשתלמת ופיספסתי את המזכר בנושא?

האם זו הקורונה ששינתה את חוקי המשחק?

פייר, מרגיש שאני מפספס פה משהו, אנא האירו את עייני.

אגב,

בהחלט עברתי פה על המדריכים בפורום יותר מפעם אחת (שאפו ותודה רבה למי שטרח וכתב) אבל לא מצאתי תשובות לשאלות שלי. 

תודה מראש למגיבים

פורסם

קניית רכב מצריכה סבלנות.

אם לרכב יש מועדון בפייסבוק זה מעולה, גם פה באתר יש לוח מכירות, וכמובן יד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פעם אחרונה שקניתי רכב היה לפני הקורונה, בחודש האחרון חזרתי ליד 2 לחפש רכב, ולא יודע מה קרה אבל שוק היד 2 השתנה ממש. 

כמעט כול המודעות מבקשים מעל המחירון. ולא מדובר על רכבים פרטיים עם קילומטראז נמוך. גם נבלות ליסינג עם קילומטראז מעל הממוצע מבקשים עליהם 5 מעל המחירון. כשאני חיפשתי בפעם האחרונה לא היה דבר כזה ואפילו מתקרב. 

פורסם

אכן גם לטעמי השוק היום יותר קשה,

בפייס לא מצאתי שום דבר נורמאלי, בסוף קניתי מהטרייד של טויוטה - נראה שזה הכיוון שאנחנו צועדים אליו כמו באמריקה בעיקר מגרשים.

בכל מקרה יש כאן בפורום לוח מודעות וכאן מדי פעם מתפרסמים מכוניות שמורות וראויות להפליא.

פורסם

בתקציבך תוכל למצוא ביד 2 הרבה רכבים -עם מיקוח טוב.

רוב האנשים רושמים מחיר גבוה יותר כדי להתמקח..

נניח סוויפט 2011, יונדאי איי 25 2012 ודומיהם.

משתדל לעזור

• תוכן חדש...