Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית למערכת בקרת יציבות ESC נדלקה

Mr.Dulby
שימו לב! השרשור הזה בן 1220 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי, ברשותי קיה פיקנטו ספורט שנת 2016 מנוע 1.25 אוטומטית.

היום כ-2 דק' לאחר הנעת הרכב עמדתי ברמזור שממשיך ישר עם עליה מינורית. כשהתחלף לירוק והמכונית ולחצתי על דוושת הגז נדלקה נורת חיווי למערכת (ESC (ESP למשך 5-10 שניות ונשמעו חריקות/תקיעות מכיוון המנוע/גלגלים קדמיים.

לאחר מכן הנורית כבתה והרעש נעלם והנסיעה נמשכה כרגיל. יש לציין שפעם ראשונה שזה קורה. מה זה אומר? האם זה מצריך פניה למוסך מורשה?

תודה רבה

Capture.PNG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יתקנו אותי אם אני טועה, אך נראה לי שכאשר המערכת פועלת זה נדלק וכבה כאשר התערבותה נגמרת, המצב שתיארת הצריך התערבות ולכן הדליק את הנורה למשך ההתערבות

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאיר, תודה על תשובתך. העניין הוא שזאת דרך רגילה שאני נוסע בה בכל יום וזה קרה היום פעם ראשונה..למה לדעתך המצב הצריך התערבות?

האם זה יכול לסמן על תקלה במערכת הבלמים או רק על תקלה במערכת ה-ESC?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בסדר, נראה כי בכביש בצומת היו אבנים קטנות א קצת שמן או חול
והגלגלים קצת הסתבסבו בהתחלת הנסיעה, לכן מערכת בקרת היציבות ESC נכנסה לפעולה ליצב את הרכב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1220 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...