Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ריפודי הבד אצלי ברכב (פיקנטו) עם השנים ובעלים קודמים צברו כתמים ולכלוך. אני מעוניין לעשות להם ניקוי יסודי ולאחר צפייה בהרבה סרטוני דיטיילינג החלטתי לקחת את האוטו למקצוען בעל הכלים המתאימים (אקסטרקטור, חומרים, מברשות וכו').

מה סדרי גודל מחיר לעבודה כזו?

אשמח להמלצות על בתי עסק או אנשים פרטיים מאיזור אשדוד והסביבה שלא מחפפים בעבודה.

תודה מראש!

פורסם

אני לא יודע בדיוק מה רמת הלכלוך, אבל לי אישית נשפך מיץ על ריפוד בד בצבע בז', ומה שעשיתי זה ניגשתי למכון לשטיפת רכבים ומה שביצעו זה ניקוי בעזרת מכונה ייעודית לניקוי עמוק (שיודעת לשאוב נוזלים בעוצמה רבה), והמושב היה נראה כמו חדש. כמובן שהתיזו חומר ייעודי על המושב לפני כן וגם הברישו אותו, אבל לא ברור לי באיזה חומר השתמשו. 

כיוון שהמיץ נשפך רק על מושב אחד, עלות העבודה הייתה 50 ש"ח. 

לכל המושבים ברכב אני מאמין שזה בסביבות ה-200 ש"ח. 

זה נראה כך: 

Mazda 3 2.0L, 2016 

• תוכן חדש...