Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, 

אשמח להסבר מילולי לדוח המצורף. 

אני לפני רכישת רכב יד שניה. 

לשאלתי אם היו תאונות, התשובה הייתה לא. 

הוצאתי דוח סליקה באישור ולא הבנתי כל כך את התוצאות. 

תחילה, ברור שהייתה תאונה. אני לא מבינה אם הייתה ירידת ערך ( רשום ששולם כסף על ירידת ערך אבל לא רשום מה האחוזים של ירידת הערך),  איפה ומה היה הנזק ברכב עצמו? בעל הרכב הוא התובע? סליחה. ניסיתי, אבל אני באמת לא מבינה. 

תודה רבה על כל פיסת מידע. 

D88C22F9-DC15-4BDE-BC77-0EE241B67649.jpeg

פורסם

כן, הייתה ירידת ערך ששולמה. אחוז הירידה לא נכתב בדוחות האלה משום מה (לפחות לא בכולם).

בעל הרכב בזמן קרות המקרה הוא התובע.

בשביל לדעת מה בדיוק היה צריך דוח שמאי.

אם המוכר היה בעל הרכב, תבקשי ממנו.

בנוסף, יש תביעה (האחרונה בזמן) שהיא עדיין פתוחה, במצב הזה את לא יכולה להעריך לפי הדוח מה קרה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 49 דקות, itzik123 כתב:

כן, הייתה ירידת ערך ששולמה. אחוז הירידה לא נכתב בדוחות האלה משום מה (לפחות לא בכולם).

בעל הרכב בזמן קרות המקרה הוא התובע.

בשביל לדעת מה בדיוק היה צריך דוח שמאי.

אם המוכר היה בעל הרכב, תבקשי ממנו.

בנוסף, יש תביעה (האחרונה בזמן) שהיא עדיין פתוחה, במצב הזה את לא יכולה להעריך לפי הדוח מה קרה.

המון, המון תודה. 

נכון, יש תביעה עדיין פתוחה. ראיתי זאת. האם זה אומר שהתביעה היא רק לענין הנהג באותו הזמן והביטוח שהיה לו? כלומר, ניתן למכור רכב כשאר עדיין עומדת תביעה פתוחה בנושא ביטוחי נכון? 

תודה על הסדר בדברים. 

לפני 49 דקות, Be roo כתב:

אם המוכר שיקר לגבי התאונה, להתרחק.

אם הוא לא ידע כי התאונה ארעה לפניו, לך תדע מה הוא עוד לא יודע.

כן, היה כאן שקר. 

בוודאי שהנטיה שלי להתרחק. יש עוד שיקולים ( יש היסטוריה מאוד ברורה של הטיפול, כולל הטיפול לאחר נזקי התאונה  שהמוכר הסגיר בעצמו את הנושא הטיפולי). 

אני בכל מקרה מנסה להבין את הסיטואציה כדי לדעת איך לפעול בעולם קניית רכבים משומשים. 

תודה! 

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, מנילה כתב:

מנסה להבין את הסיטואציה כדי לדעת איך לפעול בעולם קניית רכבים משומשים. 

הוא שיקר על דבר אחד, למה להאמין למשהו שיוצא לו מהפה?

איך לפעול בקנית רכב משומש? לוותר כשהצד השני הוכיח שהוא אדם לא ישר.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • תוכן חדש...