Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר עם רכב ישן (שברולט) משנת 2001 . יש לו תקלה של SERVICE SOON . הצעתי לו לנקות מצערת וMAF.

הוא אומר שלא מנקים מצערת ברכבים כאלה ישנים היות וצריכת הדלק תעלה משמעותית (כי יש אטימה מסויימת שיוצר הפיח) ואני חושב בדיוק הפוך.

מה דעתכם?

פורסם

שיש הודעת תקלה בודקים מה הקוד תקלה ומבצעים אבחון ותיקון בהתאם ולא עושים יזום תיקון כלשהו. 

לשאלתך, אולי יש לרכב מצערת מסוג TBI ואז אין שום צורך בניקוי. 

פורסם
לפני 52 דקות, danniel כתב:

שיש הודעת תקלה בודקים מה הקוד תקלה ומבצעים אבחון ותיקון בהתאם ולא עושים יזום תיקון כלשהו. 

לשאלתך, אולי יש לרכב מצערת מסוג TBI ואז אין שום צורך בניקוי. 

עשינו סריקה יצאו לנו מלא קודים.

בינהם: 

U1096 U1000 B1000 B2958 B0005 B2707

מה לדעתך התקלה?

הרכב הוא שברולט קווליאר 2001

פורסם
לפני שעתיים, netanel1014 כתב:

יש לו תקלה של SERVICE SOON

זה לא תקלה, זו הודעה על טיפול שמתקרב

ללא קשר לתקלה, אין שום בעיה לנקות בית מצערת ברכב ישן, הפיח שיושב שם לא תורם לשום דבר

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 6 דקות, Igalz כתב:

זה לא תקלה, זו הודעה על טיפול שמתקרב

גם לא בהכרח טיפול שמתקרב, יכול להיות שעשו טיפול לא מזמן ולא איפסו את מונה הטיפולים. 

לכן זה היה נחמד אם פותח השירשור היה רושם את דגם הרכב המדוייק.

פורסם

אני מעריך שזה לא הודעת טיפול, אלא נורת service engine soon  שזה נורת תקלה הרגילה שאנו מכירים.

spacer.png

דגם הרכב רשום ויש גם קודי תקלות שונים שיש לאבחן ואף אחד מהם לא קשור לבית מצערת.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...