Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

Carpro הוציאו לא מזמן שמפו (נקרא lift) עבור prewash עם ph12 שזה הכי גבוה שיש אבל מצד שני לפי כל הביקורות והסרטונים עושה עבודה הכי טובה בניגוד לשאר השמפואים שמיועדים לpre wash אבל באים עם ph נייטרלי שבקושי מזיז את הלכלכוך, לפי מה שקראתי השמפו הזה לא מומלץ לרכב עם ווקס וכל ההגנות הפשוטות, הוא יותר מותאם למי שיש ציפוי ננו

אצלי ברכב יש כמה חלקים של ppf ולא מצאתי משהו על זה, לדעתכם השמפו הזה יכול לפגוע בציפוי? או ששטיפה שלו אחרי מספר דקות לא תיפגע?

שאלה שנייה:

אחד המגבים שלי בשמשה הקדמית נהרס ואני מחפש לקנות מגב חדש, יש המלצה לחברה מסויימת? המחיר לא מהווה בעיה.

עריכה אחרונה על ידי Krip
פורסם (נערך)

אם אתה בקטע של משהו יחסית אפקטיבי אני ממליץ לנסות את GREEN STAR של koch chemie. זהו מוצר הניקוי כללי שלהם, בעל PH 12.5 עם יכולות ניקוי גבוהות מאוד ויחסי מהילה גבוהים גם כן (לשטיפה שבועית במקציף סביבות 1:30 ). מחוץ לשימוש זה כמובן שתוכל להשתמש בו לניקוי צמיגים, גאנטים, פלסטיקים, מנוע וכו. המחיר אטרקטיבי מאוד, 60 ש"ח לליטר. שמפו עם PH כזה יכול דיי בקלות לחסל ווקס\ אוטם צבע, לגבי ציפוי דעתי האישית שבמינונים נמוכים לא אמורה להיות בעיה. קח בחשבון שלרכב עם ציפוי יספיק ברוב הפעמים שמפו עדין יותר, אני משתמש במוצרים כאלו אחת לתקופה לניקוי יסודי.

עריכה אחרונה על ידי Krd
  • תוכן חדש...