Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קצת רקע:

לפני שנתיים,עקב נזילה מצוואר הרדיאטור לרכב הוחלף רדיאטור ליפני תחליפי ונוזל הקרור הוחלף ללא מקורי (פרסטון ירוק במקום מקורי כחול).

אתמול שמתי לב, שלמנוע לוקח יחסית זמן רב יותר להגיע לטמפרטורת עבודה וכתוצאה מכך, למנורה הכחולה( שמציגה טמפ מנוע קר) לוקח זמן רב יותר להתכבות.

אתמול לאחר כ 19 שעות חנייה לקח לרכב 3-4 דקות ואולי זה נורמלי אבל, היום בבוקר לאחר שהרכב עמד בלילה 4.5 שעות, בדקתי ( לפי משך שיר שלם של מוסיקה) ולקח למנורה 4 דקות להתכבות.

זה לא מקרה ראשון החודש שהעניין קורה.

במקביל,לאחרונה חלה קפיצה בתצרוכת הדלק של ליטר-ליטר וחצי ( מ 1:12 הגעתי ל 1:10.5 בקושי).

האם המצב תקין או שזו תקלה ועד כמה יש קשר בין צריכת בדלק לזמן שלוקח למנוע להגיע לטמפ עבודה ברכב הזה ?

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 1 דקה, ABSULUTT כתב:

אתה מחפש תקלות איפה שאין.

זה נורמלי שלוקח למנורה 4 דקות להתכבות כאשר במצב רגיל לפני כן לקח לה חצי מהזמן הזה ?( הרכב אצלי כמעט 3 שנים אז יש לי למה להשוות)

לגבי צריכת הדלק,הרכב עבר ניקוי מצערת במסגרת טיפול 120 בחברה לפני כמעט 4 חודשים.

היה שינוי קל לטובה ושוב המצב הדרדר.

הייתי כמובן שמח לדעת בוודאות שאין תקלה ולא לבזבז עכשיו כסף שלא לצורך אבל העניין די מוזר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 3 שעות, colauti 9 כתב:

זה נורמלי שלוקח למנורה 4 דקות להתכבות כאשר במצב רגיל לפני כן לקח לה חצי מהזמן הזה ?( הרכב אצלי כמעט 3 שנים אז יש לי למה להשוות)

לגבי צריכת הדלק,הרכב עבר ניקוי מצערת במסגרת טיפול 120 בחברה לפני כמעט 4 חודשים.

היה שינוי קל לטובה ושוב המצב הדרדר.

אם אתה חושב שיש בעיה אמיתית של הגעה איטית לטמפרטורת עבודה, תחליף תרמוסטט. ברכב שלך לזכרוני החלק זול.

זה קורה לפעמים ברכבים ישנים שהתרמוסטט לא אוטם כמו שצריך במצב סגור. ברכב של בת הזוג, C4 2009 החלפתי תרמוסטט וזמן ההגעה לטמפרטורת עבודה התקצר פי 2.

לא יודע אם גם אצלך זה המצב.

אגב אם במהלך הנסיעה הרכב שומר על טמפרטורת עבודה תקינה אז אל תצפה לשינויים משמעותיים בצריכת דלק בעקבות ההחלפה.

הניקוי מצערת שעשית לא משפיע גם הוא בכלום על צריכת הדלק, לא זוכר אם כתבתי את זה בזמנו כשדיווחת על השיפור המרשים, אבל שמח לראות שהתיאוריה והעובדות בשטח תואמים.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...