Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

יש לי פיקנטו ובקרוב צריך לעשות טסט.

האם יכולים בטסט לדרוש להחליף את הטסה בצילומים הנ"ל כתנאי להעברת טסט?

תודה

.tasa.thumb.jpg.6179b938c9f6e2055b6a329b817e041d.jpgtasa2.thumb.jpg.cf58625d8de8cdb764e27c737b81fd87.jpg

עריכה אחרונה על ידי wzo4
פורסם

פשוט תוריד אותה. מעבר לכיעור, היא תייצר לך רעידות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, roeibf כתב:

סליחה על הבורות, אבל האם היא לא נועדה להגן על הגלגל? האם אין לה שום משמעות בטיחותית?

אם לא אוריד אותה, יעבירו טסט? (לא חושב שיש לי את הכלים הדרושים, האם מספיק פלייר רגיל?).

עריכה אחרונה על ידי wzo4
פורסם

אין לה שום משמעות בטיחותית, למעט אם היא תעוף באמצע נסיעה ותפגע במשהו. 

תנתק את האזיקון שתופס אותה ומשוך חזק, רק תיזהר על הונטיל שלא תפגע בו. מעבר לנוי אין דאגה. סע לשלום.

• רעיון טוב! 1

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, roeibf כתב:

למה שתיצור רעידות? בגלל שינוי באוירודינמיות? זו פיקנטו שמגיעה ל100 ב15 שניות...

פות"ש- טסה זה לאסתטיקה, אתה לא חייב טסה כדי לעבור טסט. זה שאצלך היא עקומה זה לא נורא.

רק תחזק אותה עם אזיקון כדי שלא תעוף אם היא לא יושבת טוב.

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם

שינוי מרכז כובד של הגלגל. למה משקולת (או היעדר משקולת) גורמת רעידות? שינוי מרכז כובד. אצלי בפורד במהירות של 100 בערך הטסות היו גורמות רעידות. זה לא נדיר...

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
Just now, Shay_u כתב:

פות"ש- טסה זה לאסתטיקה, אתה לא חייב טסה כדי לעבור טסט. זה שאצלך היא עקומה זה לא נורא.

סתם מסקרנות, הרי רואים שיש שיפשופים רבים והיא התעקמה (במקרה שלי משפשוף של הגלגלים במדרכה של אזור בעייתי בחניון.

אם הטסה לא הייתה שם, אני מניח שהגלגל היה סופג את הנזק, זה לא אומר שהגלגל היה יכול להנזק בלי הטסה?

פורסם

הכל תלוי בעוצמה. הטסה משתפשפת ומתקלפת כמעט מכל נגיעה. הגלגל מתעקם מעליה מהירה וחזקה על מדרכה או נסיעה מהירה על בור, באמפר וכד'.  הג'אנט מספיק חזק גם בלי הטסה.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
Just now, roeibf כתב:

שינוי מרכז כובד של הגלגל. למה משקולת (או היעדר משקולת) גורמת רעידות? שינוי מרכז כובד. אצלי בפורד במהירות של 100 בערך הטסות היו גורמות רעידות. זה לא נדיר...

אם נכנסים לחישובים פיזיקליים, לא עושה הגיון להוריד את הטסות מכל הגלגלים בשביל איזון או שאין קשר?

פורסם

אין קשר. כל גלגל בפני עצמו לענ"ד. אני לא כזה מומחה, אבל מידע אישי וכללי אני מביא את הדברים.

• רעיון טוב! 1

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אם תסתכל טוב תראה שבאיזורים מסוימים הקצה של הטסה שלך נכנס לתוך הגלגל כתוצאה מפגיעה במדרכה, זה מפעיל לחץ ומעקם את כל הטסה, אתה יכול להוציא את האיזורים האלה בעדינות והיא תתיישר קצת.

אם אתה בעניין של להוציא אותה, הטסה בפיקנטו מחוברת יחד עם הברגים אז צריך לפרק ברגים כדי להוציא את הטסה.

אני באופן אישי חושב שזה נותן מראה יותר אסטטי במיוחד הרכבים שברגי הגלגלים מעל הטסה, אז במקומך הייתי מחפש מפירוק טסה במצב טוב יותר

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, yossizakin כתב:

אם אתה בעניין של להוציא אותה, הטסה בפיקנטו מחוברת יחד עם הברגים אז צריך לפרק ברגים כדי להוציא את הטסה.

כלומר, צריך לשחרר את הברגים שסוגרים את הגלגל עצמו בשביל זה?.

נראה לי שאני מעדיף לנסות ליישר את זה ידנית אם כך (בהנחה שכמובן לא יעשו בעיות בהעברת טסט)

פורסם

לפני 11 שעות, wzo4 כתב:

נראה לי שאני מעדיף לנסות ליישר את זה ידנית אם כך (בהנחה שכמובן לא יעשו בעיות בהעברת טסט)

כן הברגים האלו הם תופסים את הטסה,

וכן תנסה ליישר אותה קצת

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, wzo4 כתב:

טסה לא יכולה להתעקם, זה סוג פלסטיק שחוזר לצורה שלו אחרי שמשחררים ממנו לחץ או נסדק ונשבר. 

לא חייב לשחרר את הברגים, קח איזה כלי כמו מברג גדול ותוציא בעדינות ובזהירות את הטסה מתוך החישוק במקומות שהיא נכנסה פנימה. היא תתיישר. קח בחשבון שהיא יכולה להישבר טיפה בהיקף בעת הפעולה הזו. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...