Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה החסרונות של ההיברידית, מעבר לכוח והאצה חלשים יותר?

האם ההפרש במחיר (9,000 ש"ח לפי המחירון של היבואן) מצדיק את עצמו ביחס לתמורה של צריכת הדלק הנמוכה יותר ובקרת שיוט האדפטיבית? 

בהנחה שאני מתכוון לקנות יאריס ופריוס פלוס 2021 ואני לא צריך מימון ויכול לשלם את כל הכסף עבור 2 הרכבים, האם לצפות לאיזושהי הנחה / הטבה - ואם כן, מה סביר לקבל?

פורסם

כמה קילומטר תיסע היאריס כל שנה? 

חלק מהפער בקניה יחזור אליך במכירה, עשה את החשבון אם משתלם לך. 

הנחות בטויוטה? הצחקת אותם! 

נסה לגשת לסוכנות פרטית, אולי תקבל הטבות בדמות אבזור חינם. 

• אהבתי 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא מספיק טויוטה אחת אתה רוצה שתים ??

אני לא הייתי עושה שימוש בכסף שלי לקניית רכב , משקיע בחוכמה ולוקח הלוואה .

ולענין , בטויוטה לא נוהגים לתת הנחות , מדיניות יבואן, אולי תמצא גמישות אצל יבואנים מקבילים.

ולגבי הרכבים, אני עוד מבין את הרצון לקנות יאריס, פריוס פלוס רכב בינוני ביותר יש טובים ממנו משמעותית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 22 דקות, markb205 כתב:

כמה קילומטר תיסע היאריס כל שנה? 

חלק מהפער בקניה יחזור אליך במכירה, עשה את החשבון אם משתלם לך. 

הנחות בטויוטה? הצחקת אותם! 

נסה לגשת לסוכנות פרטית, אולי תקבל הטבות בדמות אבזור חינם. 

בהנחה שאני ממשיך לעבוד מהבית, גם אחרי משבר הקורונה, אז נגיד סביב ה-6,000 קילומטר בשנה.

אני מבין מדברייך, שההיברייד שומר על ערך יותר טוב? אני מתכוון באמת מעכשיו לרכוש רכב חדש כל 5 שנים (אחרי שנים של נסיעה על רכבים מזדקנים), אז שמירת ערך זה בהחלט שיקול.

פורסם

מאמין שהיברידית תשמור טוב יותר על הערך. 

אבל בכל מקרה תמיד תהיה יקרה יותר מהבנזין. גם אם ירידת הערך תהיה זהה. 

לקילומטראז' כזה הייתי קונה רכב בחצי מהסכום. 

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 14 דקות, CX25GTI כתב:

לא מספיק טויוטה אחת אתה רוצה שתים ??

אני לא הייתי עושה שימוש בכסף שלי לקניית רכב , משקיע בחוכמה ולוקח הלוואה .

ולענין , בטויוטה לא נוהגים לתת הנחות , מדיניות יבואן, אולי תמצא גמישות אצל יבואנים מקבילים.

ולגבי הרכבים, אני עוד מבין את הרצון לקנות יאריס, פריוס פלוס רכב בינוני ביותר יש טובים ממנו משמעותית.

הרעיון , שאולי היה מוטעה, הוא לקנות אצל אותו יבואן/יצרן, את שתי המכוניות, כדי למקסם הנחה - אבל אם אין הנחות, זה באמת פחות משנה.

כנ"ל לגבי מימון, אם אי אפשר לקבל הנחה, אז אשקול את המימון.

לגבי הפריוס +, אישתי רוצה מיניואן עם 7 מקומות ובגאז' גדול עד 200,000 ש"ח וראינו שתא המטען של הפריוס + , גם אם מושבים לא מקופלים, הוא בין הגדולים. היא די במודע התכווננה על רכב בינוני, ניסיתי לשכנע אותה לרכוש משהו יותר איכותי, אבל היא לא רוצה להשקיע בזה יותר כסף.

אני נהג גרוע וחיפשתי סופר מיני עם מערכות בטיחות אקטיביות ובגלל שהיא התכווננה על הפריוס +, אני הגעתי ליאריס.

פורסם
לפני 23 דקות, אסף סוף כתב:

בהנחה שאני ממשיך לעבוד מהבית, גם אחרי משבר הקורונה, אז נגיד סביב ה-6,000 קילומטר בשנה.

אני מבין מדברייך, שההיברייד שומר על ערך יותר טוב? אני מתכוון באמת מעכשיו לרכוש רכב חדש כל 5 שנים (אחרי שנים של נסיעה על רכבים מזדקנים), אז שמירת ערך זה בהחלט שיקול.

בשביל 6000 ק"מ בשנה לא קונים רכב חדש אלא אם כן כסף זה דבר שנמצא אצלך בשפע ואין בעיה לבזבז אותו.

אני באופן אישי הייתי מחפש רכב יד 2 בין שנה\ שנתים ומרוויח את אובדן הערך המסיבי שהרכב חטף, ברכבים מודרנים עם 6000 ק"מ בשנה גם אם תחזיק את הרכב 5 שנים לא תחווה בעיות משמעותיות.

מה הנסועה המתוכננת בפריוס + ?

ב200K יש אופציות עדיפות משמעותית מהפריוס החיוורת הזו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 16 דקות, markb205 כתב:

מאמין שהיברידית תשמור טוב יותר על הערך. 

אבל בכל מקרה תמיד תהיה יקרה יותר מהבנזין. גם אם ירידת הערך תהיה זהה. 

לקילומטראז' כזה הייתי קונה רכב בחצי מהסכום. 

בגלל שאני נהג גרוע, אני רוצה רכב עם כמה שיותר מערכות  נהיגה אקטיביות מתקדמות ובנוסף אני רוצה רכב חדש, אין לי כוח למבול הרמאים והסוחרים , שכנראה יצליחו לרמות אותי, אם אתן להם הזדמנות והכי חשוב, סוף סוף יש לי אפשרות כלכלית לפרגן לעצמי רכב כזה (ושזה לא יהיה על חשבון החיסכון לילדים ולימי הפרישה) אשמח להמלצות לרכב חדש עם מערכות נהיגה אקטיביות מתקדמות (מה דעתך על הקליאו החדשה?)

לפני 35 דקות, CX25GTI כתב:

בשביל 6000 ק"מ בשנה לא קונים רכב חדש אלא אם כן כסף זה דבר שנמצא אצלך בשפע ואין בעיה לבזבז אותו.

אני באופן אישי הייתי מחפש רכב יד 2 בין שנה\ שנתים ומרוויח את אובדן הערך המסיבי שהרכב חטף, ברכבים מודרנים עם 6000 ק"מ בשנה גם אם תחזיק את הרכב 5 שנים לא תחווה בעיות משמעותיות.

מה הנסועה המתוכננת בפריוס + ?

ב200K יש אופציות עדיפות משמעותית מהפריוס החיוורת הזו.

בעיקרון התוכנית הייתה באמת לחפש רכב בן שנתיים, אבל 

לפני 27 דקות, אסף סוף כתב:

בגלל שאני נהג גרוע, אני רוצה רכב עם כמה שיותר מערכות  נהיגה אקטיביות מתקדמות ובנוסף אני רוצה רכב חדש, אין לי כוח למבול הרמאים והסוחרים , שכנראה יצליחו לרמות אותי, אם אתן להם הזדמנות והכי חשוב, סוף סוף יש לי אפשרות כלכלית לפרגן לעצמי רכב כזה (ושזה לא יהיה על חשבון החיסכון לילדים ולימי הפרישה) אשמח להמלצות לרכב חדש עם מערכות נהיגה אקטיביות מתקדמות (מה דעתך על הקליאו החדשה?)

הנסיעה המתוכננת בפריוס +, היא לזוג + 4 ילדים, אני מניח שבימי נטולי קורונה, סביב ה-25,000 קילומטר בשנה. לאישתי, חשוב שיהיה לרכב תא מטען סביר, גם שהמושבים האחוריים פתוחים וראינו שבפריוס יש תא מטען סביר. יש לך המלצה על רכב 7 מקומות עם תא מטען בסדר גודל דומה? (לא דיזל).

פורסם

היאריס ההיברדית לא כזאת חלשה, למעשה די מפתיעה מהבחינה הזאת, לא יודע איך היא לעומת הבנזין.

מה שכן היא מרגישה נוקשה עם מושבים קשיחים לעומת חלק מהמתחרות. מושב אחורי נוח במפתיע, וגם הבידוד די סביר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תגדיר נהג גרוע. 

מערכות בטיחות קיימות כבר מספר שנים (אפילו בפיקנטו 2017 תמצא חלק מהן). 

אז אני עדיין חושב שכדאי להשקיע ברכב עיקרי חדש ומרווח (לפריוס+ אין יתרון משמעותי מבחינת תא המטען). וברכב המשני הייתי קונה סופר מיני כמו יונדאי i20 פרטית בת שנתיים. 

את הרכב השני הייתי מחפש בחברות טרייד אין של היבואנים (כולמוביל טרייד, טריידמוביל ודומיהן). עם דגש על רכב פרטי, מטופל ועם אחריות. שיעבור בדיקה במכון שאתה בוחר ומשלם עליה. והסוכנות מתחייבת לתקן הליקויים שימצאו. 

היום corolla cross 2022

פורסם

קודם כל תודה על התגובה, אני מעריך מאד את התובנות.

יש לך המלצה על ואן 7 מקומות ב-200,000 ש"ח עם תא מטען בנפח דומה לזה של הפריוס + (230 עם מושבים פתוחים)? גם אם אני אוריד את התקציב לרכב השני, אישתי לא תרצה להוסיף לתקציב של הרכב העיקרי.

פורסם

אתם עם 4 ילדים. ז"א שהשימוש המירבי יהיה של 6 מושבים. 

מושב שביעי מקופל ישאיר אותך עם נפח אחסנה גדול שמספיק לנסיעה לסופ"ש. 

רכבים כמו פיג'ו 5008,סקודה קודיאק או רנו סניק. יהיו מודרנים יותר מהפריוס המאוד ותיקה (במונחים של ענף הרכב). 

זה לא שהיא לא טובה. יש לה את היתרון של החיסכון בדלק. 

אבל לפני ההחלטה על קניה של מוצר יקר, תמיד מומלץ לבחון (לנהוג, עם הילדים ומושבי הבטיחות שלהם !) במספר מועמדות. 

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...