Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לך שבמכס הם עד כדי כך מטומטמים? הוא יאכל הדגים המסריחים (ארבעה שחרורים מהמכס, ובדיקות של משרד התחבורה) וגם יגורש מהעיר (ישלם מיסים כאילו הביא ארבעה צמיגים במשלוח אחד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שיעזר בעמיל מכס שזו העבודה שלו, הוא ידע כיצד לסייע לו.
אין קשר אם במכס מטומטמים, זה חוקי.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם
לפני 6 שעות, zvit כתב:

סביר להניח שהצמיגיה שרכשת ממנה תתקין לך בחינם. אם תבחר להתקין בצמיגיה אחרת יגבו ממך תשלום.

כמה בערך יהיה מחיר סביר/הוגן עבור פרוק והתקנה בלבד של רביעיית צמיגים?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

המחיר שהוצע לי כנראה אינו סופי מאחר והוא לא יודע כרגע בדיוק את עלות המישלוח, מה גם שבתקופה כזאת לא פשוט להוציא סכומים כאלה, אם באמת אפשר לחסוך קצת בייבוא עצמי אז למה לא לחשוב בכיוון.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

המליצו לי שאם כבר אני הולך על ייבוא מחול וכדי לא להגיע שוב בעתיד לאותו מצב מבאס שבו אני נמצא היום לייבא 5 צמיגים במקום רק 4 , מה דעתכם מחשבה נכונה או מיותרת?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

רעיון מצוין לדעתי. אם יש לך מקום בבית לאחסן אותו - לך על זה.

הרי שום דבר בעולם לא יגרום פתאום לזמינות של המידה הזאת בארץ, אם תיתקל שוב בפנצ'ר תחזור לאותה נקודה בדיוק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 שעות, much כתב:

המליצו לי שאם כבר אני הולך על ייבוא מחול וכדי לא להגיע שוב בעתיד לאותו מצב מבאס שבו אני נמצא היום לייבא 5 צמיגים במקום רק 4 , מה דעתכם מחשבה נכונה או מיותרת?

זאת גם הסיבה שהכמות המותרת לייבוא אישי של צמיגים היא 5. וזה ממש לא מיותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

כאשר רוכשים/מזמינים צמיגים מחול ניתן לברר/לדעת בדיוק את ״רמת הטריות״ כלומר את תאריך ייצור הצמיגים הספציפיים שאמורים להגיע אליי?

מישהו אמר לי גם שצמיג בין יותר מ10 חודשים מיום ייצורו אי אפשר בכלל לייבא, זה נכון? כלומר אין לי מה לדאוג בקטע הזה כי הצמיג יגיע בכל מקרה ״טרי״.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לחלוטין יש מה לדאוג.

תוודא עם הספק שתאריך הייצור הוא באמת בתוך 10 החודשים אחרונים. זה לא מובן מאליו.

אחרת לא תוכל להכניס את הסחורה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אוקי הבנתי, אבל נניח שלא אני בעצמי מייבא   את הצמיגים אלא יבואן/צמיגאי עושה את העבודה עבורי אז הוא כבר אמור לדאוג לזה? זה כבר לא בעיה שלי?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יכולה להיווצר בעיה/בלאי כלשהו אם הרכב ״יושב״ חודש-חודשיים על הגלגל ספייר הקטן/צר בזמן שאני ממתין לסט צמיגים החדש?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

איך הגיעו למחיר של 1000 ש"ח לצמיג שעולה 105 דולר בארה"ב? אולי תנסה לקבל הצעת מחיר מחברות כמו DHL או UPS שמייבאות וגם עושות עמילות מכס ולייבא בעצמך.

• תוכן חדש...