Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לסיוע והכוונה לקראת רכישת רכב שישרת שתי מטרות בשגרה:

1. רכב ראשי למשפחה - 5 נפשות, ילדים בגילאי 1-8 (כסאות בטיחות לטווח ארוך).

2. הסעה על בסיס די קבוע (מדי כמה ימים) של נכה שמתניידת בכסא גלגלים, אבל כן יכולה לקום ממנו ולעבור לרכב. המשמעות היא שבמקרה כזה יש ברכב לפחות 3 מבוגרים (ייתכן 4), ובתא המטען צריך להיות כסא גלגלים מקופל + הליכון מקופל.

כרגע עם גולף, מאוד נוח לנסיעה אבל בשביל להחליף בין שתי הפונקציות צריך להוציא לפחות שני כסאות בטיחות מהרכב, ולהעמיס על הנותר חלק גדול מהציוד (כסא הגלגלים ממלא את רוב המטען).

הרכישה תהיה תוך סיוע מהרשויות (החלפת רכב נכה קיים), כך שהתקציב גמיש יחסית, נניח מחירון עד 250-300.

המגבלה - הסיוע הוא לפי נפח מנוע, המצב הנוכחי הוא אישור של עד 1800 סמ"ק, ומעדיף לא להתחיל תהליך להעלות את זה אם לא חייבים.

שני יתרונות:

1. רכב לא מאוד גבוה, כך שיותר קל לעלות אליו. אם זה לא משהו שכדאי להתפשר, נבדוק פתרונות נגישות שונים.

2. רכב אירופאי, למען נוחות נסיעה (חשוב לנכה במשפחה, בעיות גב).

תודה רבה!

פורסם

לא חייבים לנצל את כל התקציב.
תבדקו רכבי סטיישן למיניהם ( פורד פוקוס טורר, רנו מגאן גרנד טור).
או ג'יפון כמו 5008 ( בנזין / דיזל).
האחרון יהיה מצויין גם ל 3 מושבי בטיחות בשורה השניה.
אולי גם הבגאז' של סיטרואן c5 איירקרוס יספיק לכם. יש לרכב הזה 5 שנות אחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 43 דקות, vladclar כתב:

לא חייבים לנצל את כל התקציב.
תבדקו רכבי סטיישן למיניהם ( פורד פוקוס טורר, רנו מגאן גרנד טור).
או ג'יפון כמו 5008 ( בנזין / דיזל).
האחרון יהיה מצויין גם ל 3 מושבי בטיחות בשורה השניה.
אולי גם הבגאז' של סיטרואן c5 איירקרוס יספיק לכם. יש לרכב הזה 5 שנות אחריות.

תודה, ה- 5008 באמת הייתה אחת האופציות שחשבתי עליהן (יחד עם הסקודה קודיאק למשל).

אני יודע שהתקציב שהגדרתי יותר מהנדרש, אם אפשר לחסוך מה טוב :)

פורסם

קודיאק יכול להתאים גם . סידור המושבים בשורה השניה ב 5008 יותר מתאים לשלושה כסאות בטיחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפני שקונים את הפוקוס חשוב לבדוק כמה דברים, ולעשות נסיעת מבחן אפילו כנוסע,

הרכבים שלהם נוקשים, גם הטורר, הכסאות צרים וזה לא נוח לכולם, לי זה לא נוח בתוך העיר, ובנסיעות ארוכות זה מעייף,

מעבר לזה יש את הרעידות בשיוט שלפעמים לא מורגשות כל כך, ולפעמים מאוד מציקות, אצלי עוד יש אפשרות לשלוט על הגיר ואני מוריד להילוך שביעי שצורך הרבה יותר דלק, אך גואל אותי מיסורים, בטורר אין את זה, ולי זה ללא ספר יהיה דיל ברייקר.

פורסם
לפני כשעה, wildlands2019 כתב:

לפני שקונים את הפוקוס חשוב לבדוק כמה דברים, ולעשות נסיעת מבחן אפילו כנוסע,

הרכבים שלהם נוקשים, גם הטורר, הכסאות צרים וזה לא נוח לכולם, לי זה לא נוח בתוך העיר, ובנסיעות ארוכות זה מעייף,

מעבר לזה יש את הרעידות בשיוט שלפעמים לא מורגשות כל כך, ולפעמים מאוד מציקות, אצלי עוד יש אפשרות לשלוט על הגיר ואני מוריד להילוך שביעי שצורך הרבה יותר דלק, אך גואל אותי מיסורים, בטורר אין את זה, ולי זה ללא ספר יהיה דיל ברייקר.

יש לי איזו אלרגיה לפוקוס, בעיקר בגלל ליסינג (גומיות דלתות מתפרקות ואיזו הרגשה כללית של בקרת איכות נמוכה). 

אלך לבחון את ה 5008. 

תודה!

פורסם

1. נפח המנוע של הרכב שאתה יכול לרכוש אינו מוגבל, ההגבלה ל-1800 סמ"ק קובעת את גודל הסיוע והקצבה.

2. לא ציינת אם הסיוע הוא לנכה נוהג או מוסע. אם הנכה הוא זה עם כסא הגלגלים, בדוק אפשרות לקבל רכב לאבזרים מיוחדים. (למשל טרנספורטר עם מעלון)

3. גם סיטרואן ברלינגו יכולה להיות אופציה מעניינת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגולף עם תא מטען גדול קוראים אוקטביה .
שווה לבדוק -מנוע 1.5 אמור לנחות בארץ בסביבות אפריל (על פי מידע שקבלתי  באחת הסוכנויות של סקודה).

סיטרואן ברלינגו אופציה מעניינת כי ניתו להתקין מעלון של כיסא גלגלים- תגישו בקשה לאביזרים מיוחדים בבעטוח לאומי.

• תוכן חדש...