Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות הקורונה בשנה האחרונה אני משתמש ברכב לעיתים פחות תכופות, ולא מקפיד כמו שאני כנראה אמור להתניע אותו.

כתוצאה מזה כבר קרה לי כמה פעמים בשנה האחרונה שהמצבר התרוקן ולא הצלחתי להניע את הרכב.

בעקבות המלצה של חבר החלטתי לרכוש בוסטר התנעה (כדי שאני לא אצטרך להקפיץ אותו לעזרה כל פעם).

אשמח מאוד אם מישהו פה יוכל להמליץ לי אל דגם ששוה לרכוש. 

למקרה שזה רלוונטי מדובר על יונדאי גטס מ2010.

בתודה מראש לעוזרים!

פורסם

יש כרגע ב ksp איזה בוסטר סיני קטן ב ₪155 . אחריות לשנה. מה כבר יכול להיות. בפעם הראשונה תעשה את זה בזהירות לוודא שזה לא מתלקח.
אחרת תמיד אפשר להזמין משהו מחו"ל , בלי אחריות אבל עם שם.

פורסם

הי, 

תודה על ההצעה, אבל אני מעדיף משהו "עם שם" כמו שאמרת. 
אני פשוט לא מכיר את ה"שמות" הרלוונטים.

אני לא מחפש את ההכי טוב, אבל אם מישהו יכול להמליץ על משהו נורמאלי מחברה אמינה שלא יצית לי את הרכב זה יבוא בברכה 🙃

פורסם

אחרי קריאה בפורום, אני קניתי אתמול את NOCO GB20 ב-KSP
אני נוהג ברכבים חדשים בשנים האחרונות, אבל היה שווה לי לקנות אחד כזה ליתר ביטחון.
(קניתי גם קייס מקורי בהנחה כי אני מפגר 🙄, לגמרי לא הכרחי)
הדגם נראה היה לי מעל ומעבר עבור רוב רובם של הרכבים בארץ.

בעיני הוצאה חד פעמית שתחסוך לי הרבה עצבים במקרה ו... 

https://ksp.co.il/mob/item/99047

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ה NOCO מצויין, יש לי את ה GB40.

קניתי בזמנו מאמזון עם חברת שילוח צד ג. עלה חצי מחיר מהמחיר בארץ.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

אני מחזיק ב GYSPACK כבר שנתיים , לאחרונה גיליתי כי נדרש מעקב חודשי בערך על מנת שלא להגיע לנקודה שבה המתח יורד עקב פריקה עצמית ובעת הצורך אין ספיק "מיץ" להתנעת חירום. 

אני לא בטוח ש ה NOCO לא דורש מעקב דומה, לא ראיתי בשום מקום נתונים על פריקה עצמית. היתרון  ב NOCO הוא גודל קומקפטי נוחות איחסון. גם בגלל משקל ( המכשיר שלי שוקל 7 ק"ג לכן אני לא מחזיק אותו קבוע ברכב).

בכל אופן הבוסטרים הזולים נוטים להתחמם ואפילו להתלקח (מנסיון של חבר ששכח אחד על רצפת הרכב, במזל הבחין בעשן לפני שנגרם נזק מעבר לשטיח הנשלף) , לכן עדיף מותג מוכר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 6 שעות, Super_T כתב:

אחרי קריאה בפורום, אני קניתי אתמול את NOCO GB20 ב-KSP
אני נוהג ברכבים חדשים בשנים האחרונות, אבל היה שווה לי לקנות אחד כזה ליתר ביטחון.
(קניתי גם קייס מקורי בהנחה כי אני מפגר 🙄, לגמרי לא הכרחי)
הדגם נראה היה לי מעל ומעבר עבור רוב רובם של הרכבים בארץ.

בעיני הוצאה חד פעמית שתחסוך לי הרבה עצבים במקרה ו... 

https://ksp.co.il/mob/item/99047

בעלות המטען שרכשת,
אפשר לרכוש מצבר חדש כולל התקנה בבית הלקוח.

פורסם

האם אין מכס או משהו שמקשה על יבוא סוללות ומצברים? 
העובדה שחבילה "עברה" בלי בדיקה לא הופכת את הקניה לכדאית.

אם המוצר מוגדר לרכב ייתכן ויתקרצצו על "יבוא חלקי חילוף לרכב" , אישור מכון תקנים, משרד התחבורה ושאר ירקות. 

השבוע, נאלצתי לשלם מכס ומע"מ על מוצר שעלה $79 , מסתבר שהמכס בודק כל בילה מעל גודל מסויים, בעיקר אם היא לא "רכה" כלאמר בגד או משהו כזה. 

אישית אני מעדיף להמנע מזה. בשביל 100 שקל "חיסכון" קונים בארץ, משלמים בשנים שלושה תשלומי והמוצר ביד. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, eyalkar כתב:

בעלות המטען שרכשת,
אפשר לרכוש מצבר חדש כולל התקנה בבית הלקוח.

אמרתי ששילמתי לא מעט 🤪  

מצד שני; מצבר עד בית הלקוח לא יעזור לי אם אתקע שלא בבית שלי נכון? 🤷🏻‍♂️

המחיר הזה הוא סוג של ביטוח שאני יכול להרשות לעצמי; 

עדיף בהרבה על איחור למקום כזה או אחר ו/או להמתין לחסדי אחרים / גרר ולשלם אקסטרא על מצבר ממנו… 

על נוחות משלמים; ואני אוהב נוחות 🙂

• אהבתי 1
  • מעניין 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...