Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טוויטר Morel Piccolo.

סך הכל ביקשתי לרכוש את ה - Woofer מסדרת Elate ואת ה - CDM 880 שזה המידריינג' מאותה סדרה.

התקשרתי ל 2 מקומות, אומרים לי שאם אני רוצה אני יכול לקנות את ה - CDM 880 בנפרד, אבל בשביל ה - Woofer אני חייב לרכוש את כל הסט של ELATE.

מישהו מכיר דרך שאני יכול לרכוש רק את האלמנטים שאני צריך ? זה בזבוז של כסף מבחינתי.

תודה,

פורסם (נערך)

נעזוב לרגע את מצב מורל בשוק שכמעט לא קיים וסיכוי נמוך שתצליח להשיג רכיבים נפרדים ממורל.
(בעל ניסיון טרי לפני מס' חודשים בנושא חפשתי גם CDM ובסוף ירדתי מזה).

מורל לא נותנים שירות אני גר בנס ציונה כמה דק' מהמפעל, הם לא נחמדים אל הלקוחות שלהם.
אין שירות אין תיקון אין רכיבים אין יחס(תמצתתי הייתי חייב - פשוט אוהב את החברה והמצב שלה מחפיר בארץ).

שמעתי סיפורים מחבר שהמון שנים בתחום על היחס של פעם סיפרתי לו על היום שמיים וארץ(יכול לנקוט בכינויים בפורום אבל לא רלוונטי).

ולנושא שלשמו התכנסנו:

אם אתה קונה וופר + מיד אתה קונה כמעט סט שלם, הרכיבים בנפרד יעלו לך כמעט כמו הסט השלם לכן תקנה סט 3 וואי שלם,

תמכור את הטוויטרים יד2 חדשים וזהו למה לשבור את הראש?

או שיש לך רכיבים נפרדים באתר שלהם לתחום הביתי אין לי מושג כמה זה קרוב לוופר של הרכב, לדוגמא:

https://www.morelshop.co.il/?product=ticw634nd

https://www.morelshop.co.il/?product=tiw634ft

ותקנה את הCDM מאחד המתיקינים, דרך אגב שאני בדקתי ביקשו מחיר מופקע של 1700/1500 למידים

אני כבר לא זוכר לכן קניתי DLS UPI.25 שזה הרגיש קופי פסט.

אם הם יענו לך בנחמדות אני שימפנזה, הם חברה גדולה מדי היום ואנחנו נאבדנו קצת.

מקווה להיות שימפנזה פורים קרב וגם ככה אין לי רעיון, גם קינג קונג תופס.

עריכה אחרונה על ידי kalmangar
  • מצחיק 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם
בתאריך 8.2.2021 בשעה 15:03, bubbla כתב:

יש לי טוויטר Morel Piccolo.

סך הכל ביקשתי לרכוש את ה - Woofer מסדרת Elate ואת ה - CDM 880 שזה המידריינג' מאותה סדרה.

התקשרתי ל 2 מקומות, אומרים לי שאם אני רוצה אני יכול לקנות את ה - CDM 880 בנפרד, אבל בשביל ה - Woofer אני חייב לרכוש את כל הסט של ELATE.

מישהו מכיר דרך שאני יכול לרכוש רק את האלמנטים שאני צריך ? זה בזבוז של כסף מבחינתי.

תודה,

שתי אופציות כבר נכתבו:

או להתקשר לחברה/משווק של מורל.

או לקנות סט ובשאיפה למכור את הטויטרים החדשים.

יש גם אופציה 3 והיא להצביע עם הארנק ולקנות סט אחר.

-

פורסם

תנסה להרים טלפון לניפון אירופה ישראל ותבקש לדבר עם אחראי על שווק מוראל אצלם - לך תדע אולי מצב רוח טוב, שווה את הניסיון. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הי,

קניתי את הסט 3 חלקים של Elate...

אם אתם מעוניינים אני מוכר את ה Crossover ואת הטוויטר פה:

https://carsforum.co.il/topic/689634-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-morel-mt350-morel-mxt-280-%D7%94%D7%9B%D7%9C-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A1%D7%90/

תודה,

פורסם

מוזר, פעם באתי למפעל לתקן Morel Piccolo. התנהגו באדיבות ועשו עבודה במקום תוך פחות משעה. זה היה לפני שנים.

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

מוזר, פעם באתי למפעל לתקן Morel Piccolo. התנהגו באדיבות ועשו עבודה במקום תוך פחות משעה. זה היה לפני שנים.

היום הם מותג הרמקולים הכי גדול לרכב בסין ונדמה לי גם בארהב(נתונים מבן אדם שעובד בתחום גם אני ששמעתי לא האמנתי) אנחנו ציפס בשבילהם, גם אני הייתי בתקופה הזאת, ניתקו קשר עם המדינה.

היית בא עם טוויטר תקול מתקנים במקום או מוכרים לך חלופי.

גם אין נוכחות שלהם כל כך בחנויות לא תראה מורל זה מופיע בשטח, פעם כל חנות שנייה שהייתי הולך מורל.

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם
לפני 5 שעות, mikyl כתב:

זה היה לפני שנים

1+

גם אני זוכר שהיה שירות מעולה לחובבי אודיו, גם בשעות לא שגרתיות, הם דאגו לבדוק ללקוחות רמקולים שהסלילים שלהם יצאו ממירכוז, החליפו ממברנות לטויטרים, מכרו בנפרד קבלים וסלילים לקרוסאוברים (למי שרצה לשנות נקודות חיתוך בקרוסים פאסיביים).

גם המחירים היו תחרותיים מאוד ביחס לשאר העולם, אבל כנראה שהחברה שינתה את המדיניות וזהו.

-

• תוכן חדש...