Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

ראיתי את הלקסוס IS300 2021 (295K SPORT PLUS)) לא היברידית.אז ככה,זה שלא הביאו את ה-IS350 V6 מילא,אבל הרכב לפי תקן אמריקאי.הכל טוב ויפה אבל "גדול" המראות לא מתקפלות חשמלית.בטח תגידו שאני מפונק,אבל אני לא מאחל לאף אחד את ההרגשה לחזור לרכב באיזו חניה ולראות מראה תלויה וקרוע.במהלך השנים היו לי מקרים כאלו וזה ממש מבאס.

השאלה האם ניתן לסדר את האופציה הזו אצל בעל מקצוע מנוסה.

*הלקסוס IS250 שלי לפי תקן ארופאי ואכן המראות מתקפלות חשמלית וזה מאוד מאוד שימושי

פורסם

זה בהחלט אפשרי, אם המראות ברכב חשמליות ורק לא נסגרות אוטומטית זה אפילו ממש פשוט.

אם זה המקרה הנ״ל ברכבים מסויימים מדובר בהגדרה פשוטה במערכת, כדאי לבדוק את זה לפני שניגשים לבעל מקצוע.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

זאת לא הגדרה עד כמה שידוע לי, אלא תוספת על המערכת הקיימת. (לי ביקשו 420 ש"ח על תוספת כזו)

במידה והמראות לא חשמליות, זה בלתי אפשרי להוסיף מנגנון סגירה שלם. (צריך למצוא מראות מתאימות, פירוק מנגנונים, והרכבה -לא פשוט)

פורסם

שוב, במידה והמראות מתקפלות מתוך הרכב בלחיצת כפתור? אפשר להוסיף תוספת שתקפל את המראות בזמן נעילת הרכב עם השלט.

במידה והמראות אינן מתקפלות בכלל אלקטרונית? להוסיף מראות מתקפלות חדשות (או ביד שנייה)  חיוט חדש,  ופירוק החלק הקדמי

זאת פעולה לא זולה, ולא בטוח שכולם יהיו מוכנים לעשות את זה. (קיבלתי כמה פעמים תשובה שלילית מהחברה, שאם אין מתקפלות, הם לא מוכנים להתעסק בזה)

• תוכן חדש...