Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה יאריס

שנת ייצור 2000

מנוע 1000 סמ"ק

גיר ידני

73,000 ק"מ

יד ראשונה - פרטי

איבזור סטנדרטי (ח"ח קדמיים, רדיו-טייפ וכו')

ללא תאונות

ספר טיפולים מלא

דורשים עליה 50,000 ש"ח (לא גמיש), כאשר המחירון עומד על 47,000 ש"ח, להזכירכם!

מה דעתכם על כך? האם להתעקש, או ש-3K מעל למחירון ליאריס כזו במצב 'מצוין' זה דבר שכיח?

אני מתכוון לקחת אותה למכון בדיקה... על איזה מכון בדיקה אתם ממליצים באיזור חיפה והקריות?

תודה לכם! :-D

:idea:
פורסם

כשאתה אומר מחירון, זה לאחר שהקילומטראג' וכו' נלקחו בחשבון או שנטו את המחיר שכתוב מחירון?

על פניו אין הרבה יאריס למכירה ובמידה והאקזמפלר במצב טוב אזי בכל זאת כדאי לדעתי להוציא את ה3K הללו (בהתחשב בכך שהסיכוי שתמצא יאריס אחרת הוא קטן ובהתחשב בעובדה שלא מדובר בסכום כזה גבוה שפוגם בכדאיות העסקה, לפחות מנק' המבט שלי).

פורסם
כשאתה אומר מחירון זה לאחר שהקילומטראג' וכו' נלקחו בחשבון או שנטו את המחיר שכתוב מחירון?

על פניו אין הרבה יאריס למכירה ובמידה והאקזמפלר במצב טוב אזי בכל זאת כדאי לדעתי להוציא את ה3K הללו.

לפני שהוא נלקח בחשבון... איך אוכל "לחשב" את המחיר הראוי לרכב לפי הנתונים היבשים שסיפקתי?

פורסם
לפני שהוא נלקח בחשבון... איך אוכל "לחשב" את המחיר הראוי לרכב לפי הנתונים היבשים שסיפקתי?
תסתכל בדפים הראשונים במחירון, מצויין שם כמה אחוזים יש להוסיף/להפחית בעקבות הקילומטראג', יד וכו'.
פורסם
תסתכל בדפים הראשונים במחירון, מצויין שם כמה אחוזים יש להוסיף/להפחית בעקבות הקילומטראג', יד וכו'.

אממ..

hehe...

אין לי מחירון ביד. נעזרתי באתר של לוי יצחק ב-ynet... נדמה לי שהבחנתי באפשרות "חישוב" כזו.

האם הפונקציה הזו המיושמת באתר זהה לחלוטין למחירון המודפס? כי אם כן, אעזר בו בשנית.

לחילופין, אם למישהו יש את המחירון המעודכן ויכול לבצע "חישוב" שכזה, אני אשמח. שוב תודה.

פורסם

קח אותה למ.מ.מ. במפרץ ליד משרד הרישוי (ליד נאפיס). הם הבוחנים הכי מקצועיים והכי קפדניים באיזור, במיוחד בקטע של שאסי ומכות פח (מנסיון). ישנם שם שני בוחנים: אחד דרוזי מבוגר בשם שיבלי, ואחד צעיר (בזמנו היה עם שיער בלונדיני צבוע) בשם מרגי. שניהם מצויינים. תשאל אותם כל מה שאתה רוצה והם יענו לך (חוץ מהשאלה הישראלית הדבילית הקבועה: "כדאי לקנות?").

אם המצב של הרכב יצא טוב בבדיקה, כמו שהוא נראה מהנתונים היבשים שכתבת, בגלל שהרכב נדיר יחסית בשל הרזומה הטוב של היאריס בארץ - לדעתי שווה לתת עליה גם קצת מעל המחירון. קח בחשבון, שהזמן שתבזבז בחיפוש אחת אחרת בשביל לחסוך אלפיים ש"ח הוא גם גורם חשוב, וזאת בלי לדבר על התסכול.

פורסם
אממ..

hehe...

אין לי מחירון ביד. נעזרתי באתר של לוי יצחק ב-ynet... נדמה לי שהבחנתי באפשרות "חישוב" כזו.

האם הפונקציה הזו המיושמת באתר זהה לחלוטין למחירון המודפס? כי אם כן, אעזר בו בשנית.

לחילופין, אם למישהו יש את המחירון המעודכן ויכול לבצע "חישוב" שכזה, אני אשמח. שוב תודה.

כן, זה אמור להיות זהה.

פורסם

נתחיל מהסוף - תלמד לכתוב כותרת. אנשים שקוראים את ההודעה שלך צריכים לדעת על מה מדובר, בהו הוה מצאתי את הרכב שאולי אני אקנה לא ממש אומר מה יש בפנים.

הגיוני שמחירון משוקלל יקרב אותך יותר למחיר שדורשים, ובשילוב אם זה שאולי תצליח להוריד קצת את המחיר זה נשמע בסדר.

תבדוק במוסך או דרך ספר טיפולים שהק"מ אמיתי. תיזהר מסוחרים!

האם הרכב הוא מטרייד אין של טויטה? פשוט לפני כמה שבועות דיברתי עם בחורה שאמרה שהיא מוסרת יאריס ידנית מנוע 1.0 לטרייד אין של טויטה, וציינה גם שיש פגיעת שלדה קלה ברכב. במידה והמוכר מצהיר שאין תאונות, והוא הרי יד ראשונה, לא צריכה להיות לו בעיה להתחייב שאין לרכב פגיעת שלדה, ושהוא ישלם את הבדיקה במידה ותימצא אחת כזו.

סה"כ קניה טובה, רכב נדיר למדי, אבל אמין וטוב.

גיא

פורסם
טויוטה יאריס

שנת ייצור 2000

מנוע 1000 סמ"ק

גיר ידני

73,000 ק"מ

יד ראשונה - פרטי

ללא תאונות

ספר טיפולים מלא

מה דעתכם על כך? האם להתעקש, או ש-3K מעל למחירון ליאריס כזו במצב 'מצוין' זה דבר שכיח?

אני מתכוון לקחת אותה למכון בדיקה... על איזה מכון בדיקה אתם ממליצים באיזור חיפה והקריות?

במידה והרכב עונה על הקריטריונים כדלקמן - כדאי לקנות:

1. יד פרטית

2. היסטוריה מלאה של הרכב במוסך מורשה

3. שלדה נקיה לגמרי (!!)

4. הרכב עם טסט לכמה חודשים טובים

5. לא נדרשת השקעה נוספת על הרכב (צמיגים טובים וכיוצ"ב).

6. הרכב תקין לגמרי.

במידה והכל נקי וכשר (והמוכר עושה רושם של אדם אמין ולא צצים דברים "מסריחים" בבדיקה) - כדאי לקנות ב 3K מעל המחירון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נשמע כמו אקזמפלר מעולה.

מצטרף לדעתו של איציק - אם הרכב מדוגם (=שילדה נקיה 100%, ומנוע במצב מצויין (למעט הזעות שמן וכסת"חים שיגידו לך גם על רכב דנדש)) - שווה לקנות.

הקילומטרז' נמוך מהממוצע (לא בהרבה), אבל יד ראשונה למודל 2000 זה כבר שווה משהו.

ואחרי הבדיקה ייתכן שתוכל להוריד לו עוד 1000 שקל על פגמים קלים שימצאו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני רק רוצה להגיד דבר אחד על הרכב

לחבר שלי הייתה אחת כזאת גם שנת 2000 ומשהוא שחורה מנוע 1.0 ידני ללא קלאץ

והמשאבה ההידראולית של הקלאץ כל הזמן עושה להם בעיות כל 10 אלף ק''מ בערך הם היו צריכים

להחליף משאבה הידראולית (של הקלאץ כמובן)

לאבא שלו בסוף נמאס אז הוא החליט שהוא מוכר את האוטו...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
טויוטה יאריס

שנת ייצור 2000

מנוע 1000 סמ"ק

גיר ידני

73,000 ק"מ

יד ראשונה - פרטי

ללא תאונות

ספר טיפולים מלא

סתם שאלה, איך מצאת את האוטו? האם בלוחות בעיתונית או באינטרנט? או שראית אותה עם מודעה למכירה?

ולשאלתך? לדעתי אם אתה מוודא שכל הנתונים נכונים ובבדיקה לא יוצאים דברים חיריגים, תנסה להוריד טיפה ותקנה. אחלה של רכב מניסיון...

פורסם
זהו, שהאקזמפלר המדובר מצויד בתיבה ידנית "קונבנציונלית" ולא החצי אוט' כפי שהיה לחבר שלך... :-)

לפי מה שראיתי זה הידני היה לו הילוכים ידניים רגילים רק ללא קלאץ.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...