Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמתעניין בנושא האשראי לרכב, אני ממליץ להאזין לפודקאסט הבא (מ-planet money באנגלית)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נותר רק לנחש כמה מסירות היו נרשמות אלמלא המחסור בשבבים. פשוט לא נורמלי מה שקורה פה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 15 שעות, shlomub כתב:

בחודשיים ושבוע שיש עד סוף השנה בטוח ימסרו יותר מ-14 אלף רכבים

לא נראה לי שכבר יש מה למסור, למי בכלל עוד נשאר כאן מלאי עם כל בלאגן הצ'יפים הזה.?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עם כל הטסלות של משלוח נובמבר + כמה אלפים נשאר היבואנים יחד, כנראה ישבר השיר של ה286

ללא המחסור בשבבים היינו כבר ב300

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 20 שעות, PriceDevil כתב:

אתמול נמסרה המכוניות ה-280000 מתחילת השנה.

זה כולל ייבוא מקביל? או רק רשמי?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
לפני כשעה, PriceDevil כתב:

ועכשיו זה רשמי - אתמול חצה מס' מסירות את מס' המסירות בשנת השיא הקודמת (2017) מתחילת השנה נמסרו יותר מ-287000 כלי רכב.

שנת 2016 הייתה השיא של כל הזמנים (לא כולל יבוא מקביל).

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם (נערך)
בתאריך 13.9.2021 בשעה 18:04, Hamoriko כתב:

אין דבר יותר גרוע ליבואן/מגרש מכוניות מלקוח שנכנס וקונה מכונית ללא מימון.   

בדיוק. פעם היינו רגילים להתמקח על כמה אחוזי הנחה בתשלום במזומן לרכב חדש. בפעם האחרונה הסוכן פשוט צחק ואמר שהוא מפסיד על זה שאנחנו לא עושים דרכו מימון.

עריכה אחרונה על ידי nev
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 52 דקות, ch2856 כתב:

שנת 2016 הייתה השיא של כל הזמנים (לא כולל יבוא מקביל).

אכן בשנת 2016 נמכרו קצת יותר מ-290000 כלי רכב (כולל יבוא מקביל שרק החל אז) אז השיא יישבר בשבוע הבא.

לפני 46 דקות, nev כתב:

בדיוק. פעם היינו רגילים להתמקח על כמה אחוזי הנחה בתשלום במזומן לרכב חדש. בפעם האחרונה הסוכן פשוט צחק ואמר שהוא מפסיד על זה שאנחנו לא עושים דרכו מימון.

ממש לא. על אשראי בנקאי היבואן לא מרוויח, ועל אשראי חוץ-בנקאי הוא מרוויח, אבל זה ממש לא כדאי לקחת.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...