Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקשתי הצעת מחיר מהמוסך המורשה, אשמח לדעתכם - איך ההצעה שקיבלתי?

ההצעה משולבת גם לטיפול 60 אלף ק"מ וגם לטיפול 90 אלף ק"מ. (90 בגלל שזה מקביל ל6 שנים).

הצעה.jpg

IMG-20210113-WA0024.jpg

פורסם

לא כל כך הבנתי מה השילוב בין שתי ההצעות- כל הטיפול הזה כולל החלפת מצתים, נוזל תיבת הילוכים , נוזל בלמים ומסננים?
1927₪ זה מחיר סביר למורשה יבואן.
מה שבולט ( בכל מוסכי יבואנים שונים ) - לוקחים שמן מנוע "פז" ומתמחרים אותו מעל 200₪ לפני מע"מ , כאשר שמנים סינטטיים של יצרנים אחרים ( motul, eurol וכו.) עולים חצי מזה.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
Just now, vladclar כתב:

לא כל כך הבנתי - כל הטיפול הזה כולל החלפת מצתים, נוזל תיבת הילוכים , נוזל בלמים ומסננים?
1927₪ זה מחיר סביר למורשה יבואן.
מה שבולט ( בכל מוסכי יבואנים שונים ) - לוקחים שמן מנוע "פז" ומתמחרים אותו מעל 200₪ לפני מע"מ , כאשר שמנים סינטטיים של יצרנים אחרים ( motul, eurol וכו.) עולים חצי מזה.

כל הטיפול הזה כולל כל מה שכתבת, כן.

לגבי שמן זה בדיוק מה שחשבתי.

חשבתי לעצמי אולי שמן מנוע כדאי לי להביא בעצמי של קאסטרול ולחסוך פה את ה100 שקל האלו.

פורסם
לפני שעתיים, netanel1014 כתב:

תבדוק בספר רכב אם צריך להחליף את נוזל תיבת ההליכים בכזה קילומטר.

אם זו התיבה הפלנטרית של קיה/יונדאי, אז כל 90K או 6 שנים אמורים להחליף שמן גיר, תקן SP3.

המחיר זה מחיר של מוסכי יבואן. במוסך לא ייבואן תו"כ רכישת החלפים בעצמך היית חוסך כמה מאות ש"ח.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, maor23 כתב:

כל הטיפול הזה כולל כל מה שכתבת, כן.

לגבי שמן זה בדיוק מה שחשבתי.

חשבתי לעצמי אולי שמן מנוע כדאי לי להביא בעצמי של קאסטרול ולחסוך פה את ה100 שקל האלו.

100₪ לא היית חוסך, אלא משהו כמו 50₪ כי קסטרול עולה סביבות ה 150-160₪

למרות ההבדל הלא גדול, ללא ספק הייתי מביא להם קסטרול שישימו במקום הפז שהם שמים שם.

לפני שעה, dotan123 כתב:

במוסך לא ייבואן תו"כ רכישת החלפים בעצמך היית חוסך כמה מאות ש"ח.

גם במוסך יבואן תו״כ רכישת החלפים הוא היה חוסך.

• אהבתי 1
פורסם

המחירי שמן גיר ושמן מנוע נשמעים לי מוגזמים מאוד...
שמן מנוע איכותי עולה 160 שקל ל5 ליטר ועוד נשאר לך איזה ליטר בצד.
שמן גיר פלנטרי עולה בסביבות ה40 שקל לליטר.

ומעניין אותי אם בספר הרכב כתוב להחליף פילטר דלק כל 60 אלף קילומטר זה נשמע לי קצת אבל אולי אני טועה

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

פורסם
לפני 10 שעות, Shab00 כתב:

המחירי שמן גיר ושמן מנוע נשמעים לי מוגזמים מאוד...
שמן מנוע איכותי עולה 160 שקל ל5 ליטר ועוד נשאר לך איזה ליטר בצד.
שמן גיר פלנטרי עולה בסביבות ה40 שקל לליטר.

אלה מחירי מוסך ייבואן. בהחלט לא חריג. עוד לא ראית קבלות מוגזמות של מוסכי ייבואן. זה ממש סביר.

לפני 10 שעות, Shab00 כתב:

מעניין אותי אם בספר הרכב כתוב להחליף פילטר דלק כל 60 אלף קילומטר זה נשמע לי קצת אבל אולי אני טועה

הוא קיבל הצעה לטיפול 60K ו-90K, לא הבנתי למה.

נראה לי שמה שמתרחש אצלו זה שהרכב בן 6 עם ק"מ נמוך והוא צריך לעשות טיפול 6 שנים או 90K. בגלל זה יש את נושא החלפת שמן הגיר וכנראה גם פילטר הדלק.

לפות"ש: מנועי בנזין 1.2 ליטר ‭85)‬ כ"ס), 1.4 ליטר (109 כ"ס) או 1.4 ליטר טורבו-דיזל (90 כ"ס). גיר 5 הילוכי ידני בבנזין חמש דלתות, שישה הילוכים בסדאן ארבע דלתות ובדיזל, או פלנטרי עם 4 הילוכים רק ב-1.4 ליטר בנזין. לכן אצלך התיבה פלנטרית.

בכל אופן, אתה תמיד יכול ללכת למוסך אחר ולרכוש חלפים בעצמך. תחסוך הרבה כסף. רק על הנוזל גיר תחסוך 250 ש"ח.

לפני 6 דקות, dotan123 כתב:

עוד לא ראית קבלות מוגזמות של מוסכי ייבואן.

בבקשה:

• אהבתי 1
פורסם

אני יודע שזה מחירים של מוסכי יבואן אבל אני אומר שמוגזם לעומת המחירים הרגילים.

כמו שאמרת אם הוא היה מביא את הנוזלים בעצמו היה יותר זול בלא מעט.

הדוגמא הזאת עוד יחסית צנועה, לפני שבוע או שבועיים מישהו פרסם הצעה ממוסך של צמפיון אם אני זוכר נכון.

הציע לו דברים מגוחכים כמו פילטר אוויר ב255 שקל, פילטר קבינה ב270, ועוד הרבה דברים מוגזמים ואתה יודע מה החלק הכי יפה? כל זה לא כולל מעמ...

פורסם

גם בלינק שצורף לשרשור אחר,
שמן מנוע עולה 300₪ ל 5 ליטרים,
רפידות 430₪ (לפני מעמ, כמובן ).
ודחפו שם גם תוספים .

ולכן שוב, כאן מחירי הטיפול הגיוניים ( לא זולים, כי במורשה יבואן אין דבר כזה ).

• אהבתי 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב שאתם מכלילים.

לא כל מוסכי היבואן הם יקרים. אני מכיר כמה וכמה מוסכים מורשים שיקרים יותר ממוסכי יבואן.

לכן צריך להתייחס לכל מוסך בנפרד.

צריך פשוט למצוא אחד טוב.

פורסם

עובדה שקיימים מוסכים יקרנים, שגובים מחירים יותר גבוהים אפילו מאשר מורשה יבואן , לא הופכת את מורשה יבואן לזולים.
אבל נכון, יש הבדלים משמעותיים בין יבואנים ואפילו בין מוסכים של אותה רשת.

• תוכן חדש...