Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Airpods - בטריה נגמרת מהר. מדי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ברשותי איירפודס דור 1 שנת 2017.

משמשות אותי ביום יום לעבודה וגם לאימונים.

לאחרונה שמתי לב, שגם לאחר שאני מטעין בצורה ממושכת את הקייס, אחרי שאני שם את האוזניות באזניים אני מקבל חיווי קולי שהסוללה של האזניה עומדת להיגמר והיא מתנתקת. זה קורה בשתי האזניות.

האם יש מקום שמחליף את הבטריות של האזניות או את של הקייס?  האם זה משהו נפוץ כמו החלפת סוללה באייפון או שעדיף בכלל לא להתעסק עם זה ולתכנן לקנות זוג חדש?

תודה על העזרה.

פורסם

הסוללה בדור הראשון של האיירפודס לא להיט מבחינת מחזורי טעינה. היא שופרה בדור השני ובפרו לאחת קצת יותר מוצלחת.

זו בעיה כללית של מכשירים עם סוללה כזו קטנה והמון מחזורי טעינה.

אין אפשרות להחליף סוללות. המכשירים האלו פיצים ומשתמשים בדבק כדי לאטום אותם.

ליתר ביטחון הייתי מוודא שהמגעים באוזניות ובקייס נקיים (קיסם אוזניים , טיפה אלכוהול) אבל אם 2 האוזניות מתנהגות פלוס מינוס אותו הדבר כנראה שהן דיי גמרו וכדאי לתכנן על מחליפה.

(אם זה מעודד אותך - נראה שהפרו בקטע הזה והאיירפודס 2 מחזיקות את כל חיי הסוללה הרבה יותר טוב - מניסיון)

המלצה לסט הבא - להוסיף Apple care לאוזניות. זה 29 דולר , מכסה 2 תיקונים חינם לגמרי , מחיר מופחת לאובדן של אחד החלקים + החלפת סוללות או אוזניות אם הן יורדות לפחות מ80 אחוז קיבולת בשנתיים הראשונות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה. האמת שהקייס די נקי אבל אעביר שוב ניקוי. 

האזניות נקנו בחו"ל, כך שבמעמד הקנייה לא היה אפשר לעשות apple care, מה גם שלא ידעתי שקיים שירות כזה.

חבל שמוצר שעולה הרבה כסף, הוא עם שרידות יחסית נמוכה.

פורסם

איירפודס הן לא באמת מוצר יקר (כולה אוזניות ב150 דולר שהמון פעמים במבצע ל120 דולר) ובנוסף זה חלק מהמחיר של הגודל.

לא תמצא אוזניות בגודל הזה True wireless שאפשר להחליף בהן סוללות או עם שרידות יותר גבוהה - לא משנה כ״כ אצל מי תחפש.

(רמז - אם תעיף מבט בTeardowns ועל הסוללה - תראה שגם המתחרות משתמשות בבדיוק אותה סוללה).

אחרי 4 שנים - אף מוצר עם סוללה כזו קטנה וכ״כ הרבה מחזורי שימוש לא יהיה כשהיה. זו פשוט הפיסיקה של סוללות.

לגבי אפל קר - אפשר ברוב המוצרים של אפל להוסיף עד 30 יום אחרי הרכישה את האחריות אונליין דרך אפל עצמה בדיוק למקרים האלו.

אני עשיתי את זה אישית בכמה מקרים. (כולל עם האיירפודס פרו. קניתי דרך אמזון והוספתי אחריות אח״כ דרך אפל)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...