Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pre collision system malfunction toyota תקלה בטיוטה קורולה ספייס 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יום אחרי החלפת השמשה מופיע וחוזרת התקלה הנל ברכב, מי מכיר את התופעה ומה צריך לעשות? 1e0ea283749cbfba4f28a8cbcd72d7a1.jpg867a6239f49805f6c4a718812ff52b49.jpg

Sent from my SM-N980F using Tapatalk

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

ככל הניראה המערכת האופטית שיושבת על השימשה דורשת כיול. ביטוח השמשות אמור לכסות את זה. פנה למי שהתקין לך את השמשה לבירור

יום טוב גם לך

פורסם

התקלה לא בטויוטה. היא עבדה טוב עד שנשברה השמשה.

התקלה נובעת משימוש בחלק חליפי שלא הותאם למכונית באופן מלא, או ברמת החלק או ברמת העבודה.

לכן, יש לפעול מול מי שביצע את התיקון.

ברכב משנת 2019 הייתי מתעקש על חלף חדש ומקורי, גם מול ביטוח השמשות.

בשום אופן לא להסכים להתפשר על תיקון שלא ייבדק על ידי המוסך המורשה, כי הרכב באחריות יצרן!

פורסם

הרכב הוא רכב עבודה.
אני הולך לאן שאלדן שולחים אותי.

היום באופן עצמאי חזרתי למקום שהחליף את השמשה. הוא החליף את התושבת של המצלמה משמשה מקורית, במקום החליפית.
כרגע התקלה נעלמה, אבל תמיד בבוקר זה חוזר.

אמרו שבלי קשר פונים לספק השמשה,לקבלת תשובות.

Sent from my SM-N980F using Tapatalk

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

ממליץ לך בחום להתעקש על כיול המערכת על פי הוראות יצרן. 

מערכת לא מכויילת, גם אם לא מקפיצה תקלה, לא עושה את עבודתה ולא שומרת עליך כפי שמערכת בטיחות אמורה לשמור. אין שום סיכוי שבעולם שבהחלפה שימשה כיול המערכת לא נפגע, מדובר בכיול עדין מאוד וגם תזוזה של עשירית מילימטר לכאן או לכאן משפיע עליו.

הייתה על כך כתבה לא מזמן בווינט ולזכרוני ביטוח שמשות חייב לכסות את כיול המערכת.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...