Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הלכנו לראות רכב מחברת ליסינג.

יונדאי איוניק 2017

88 א' קילומטרז. מהבדיקה שביצענו עולות 2 בעיות: 1. נפתחה תיבת הילוכים 2. חסר שמן במנוע. 

לגבי פתיחת תיבת ההילוכים, הוצג לנו כי בעקבות תקלה במערכת מצמד הוחלפו ברכב מצמדים ומיסב לחץ (לפני כחודש).

לגבי חוסר השמן במנוע - נאמר לנו שהרכב כנראה לא עבר טיפול בזמן (למרות שלפי ספר הטיפולים עבר טיפולים בזמן ונמצא כרגע לפני טיפול).

בנוסף הוחלפו ברכב ברקסים ומצבר. 

הבעיות שהיו ברכב עד עכשיו יכולות להעיד על בעיות עתידיות? זה לא הרבה החלפות לרכב בן 3?

ולגבי החוסר שמן במנוע - יכול להיות שיש נזילה ששטפו אותה ולא ראו זאת בבדיקה? 

ממש אודה לתשובותתת

אין לי עם מי להתייעץ..

פורסם

אני לא חושב שהתקלות שהיו מעידות על תקלות עתידיות, אבל יונדאי איוניק (ועוד מליסינג) היא ממש לא מכונית נדירה - אני ממליץ לחפש איוניק עם נתונים טובים יותר. 
בהצלחה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

חפש איוניק פרטית בכלמוביל טרייד או טריידמוביל. 

אם בכל זאת החלטת להתקדם על זו, בדוק שתיקון הגיר בוצע במוסך יונדאי ושיש אחריות על התיקון. 

בקש הפחתת מחיר הטיפול הקרוב ובצע אותו על חשבונך במוסך יונדאי עם חלקים איכותיים ולא זבל שמשמש את חברות הליסינג. 

לא יודע אם זה נורמלי שחסר שמן, אבל היות והרכב לפני טיפול אז יכול להיות (אם אכן אין נזילה). 

מאוד מקווה שהמחיר המבוקש מגלם את מצב הרכב והקילומטראז' הגבוה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...