Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי פורד פוקוס 2008.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לקנות פורד פוקוס 2008 160 אלף קילומטר  לאוטו ראשון הרכב מבחינת קוסמטיקה נראה טוב דווקא 

האם שווה לי לקנות ועד כמה אמין הרכב הזה?

פורסם

מחוות בעלי רכב פה בפורום הרכב די אמין, ידידה מהעבודה מחזיקה כבר לא מעט שנים בפוקוס כזאת עם 230 אלף ק״מ ומגלה אמינות טובה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לנו במשפחה יש אחת עם הרבה קילומטרים אני כבר לא זוכר כמה אך זה בוודאות כבר יותר מ250K,

הרכב אמין יחסית, זה לא רכב שנתקע כל שבת ודורש מוסך,

אך גם האמינות שלו לא קרובה לזו של יפנית/קוריאנית,

קורה לפעמים שיש פקשוש של רכיב כלשהו שנכשל או מנורה דולקת פה ושם ללא הסבר, בדר"כ התיקון לא יקר, כנראה בגלל שיש לא מעט יחידות כאלה וחלקים בשפע.

כך שאם אתה מחפש משפחתית עם נטו אמינות, הייתי מחפש משהו אחר, במחיר של הפוקוס לדעתי תמצא

ניסן טידה,

מיצובישי לנסר,

יונדאי i30 cw,

סובארו B3,

סוזוקי SX4,

הונדה סיוויק,

קיה סיד,

טויוטה קורולה הרובוטית תהיה זולה והרבה יותר אמינה.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם

הרכב אמין למדי, מרווח ונוח,

שים לב שב2008 שווקו הדגם שלפני מתיחת הפנים ואחרי,

מומלץ לחפש את זה שאחרי שיש בו כבר ESP מובנה ומראה פנים טיפה יותר "נחמד"

כפי שציינו מעלי הטידה יכולה להיות חלופה נוחה, לטעמי הלנסר בשנים אלו נחותה משמעותית במרווח ונוחות הנסיעה כנ"ל המאזדה 3.

פורסם

במידה וטופל היטב אז הוא אמין, כבד ולא חסכוני בדלק.

תבדוק אמיתות ק"מ.

אם אתה מחפש משפחתית זה אחלה רכב, אם אתה לא אז אולי תשקול משהו יותר קטן וחסכוני 

פורסם

אוטו שזכה בזמנו ברוב המבחנים ההשוואתיים מול משפחתיות אחרות. איכות נסיעה מצויינת, נוח, הגה מצויין, יחסית מרווח. 

מנוע 1.6 עם גיר אוטומטי מתקשה לסחוב את הרכב וזה די מבאס, בכל עליה מעט תלולה אתה בפול גז. בגלל הכבדות הזו בנסיעה עירונית צריכת דלק יכולה להיות באיזור 1 ל 7, מחוץ לעיר אפשר להגיע ל 1 ל 12/13.

אמינות הייתי אומר בינונית פלוס. יש מספר מחלות מוכרות כמו כבל הילוכים שמתפרק ומונע שילוב להילוך, הלחמות סדוקות בלוח שעונים שמשבשות את פעולת המערכות, חדירת מי גשם לאיזור המצתים דרך החורים של השפריצרים ועוד. כל הדברים מוכרים ויש להם פתרון. 

מתיחת פנים עם מערכת ESP בארץ בערך החל מחודש 02/2008, זה הדגם העדיף שגם נראה מודרני יותר וכולל עוד כמה שיפורים ועידכונים.

מחירים של הפוקס דור 2 נמוכים מאוד, רכב כזה 2008 לא צריך לעלות יותר מ 6000-7000 שקל. 

אם אתה לא מדבר על רכב ספציפי שמצאת, חפש את גרסת ה 5 דלתות מודל 2008 אחרי מתיחת פנים או 2009 ורצוי ברמת איבזר Trend-X שיש לה בקרת אקלים ובקרת שיוט. 

• תוכן חדש...