Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סוזוקי קרוסאובר 2016 שהגיעה עם מערכת של שרמן.

כשקיבלתי את הרכב לא הייתה קליטת GPS, טכנאי פירק ואמר שהאנטנות לא היו מחוברות כמו שצריך אחרי תיקון שביצעו במערכת, חיבר אותן בחזרה ואכן הרכב התחיל לקלוט GPS ב WAZE.

אין לי SIM למערכת וכדי להפעיל את הWAZE אני מתחבר ל HOT SPOT של הטלפון. בכל תחילת נסיעה לוקח ל WAZE משהו כמו 3-5 דקות להיסתנכרן על האות של ה GPS, ברגע שהוא מצליח אז זה עובד טוב.
האם הזמן הזה תקין? יש מה לעשות כדי לשפר את זה?
קניתי את הרכב מטריידאין, אז אני לא יכול לשאול את הבעלים הקודמים האם הבעיה הייתה קיימת גם אצלו.

 

פורסם

זה תלוי במיקום של האנטנות באיכות של האנטנות 

באיכות של המערכת ,גם השימוש בהוטספוט במקום SIM לא תורם למהירות הסינכרון.

 

אם אתה רוצה לפנק את עצמך 

אני ממליץ לך לרכוש מערכת חדשה מבית טוב כמו פיוניר למשל 

עם אנדרואיד-אוטו או עם אפל קאר פליי אתה תקבל שידרוג בכל המובנים.

 

 

 

 

 

×
×
  • תוכן חדש...