Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה לבחירה בין  SUV קיה ספורטז טורבו, CX-30  או ניסן קשקאי.

האם לספורטז טורבו קימים בעיות בגיר -הגיר מתחמם בנסיעה בעיר?

פורסם

מפחד מהגיר הרובוטי של ספורטאז' טורבו? הדגם משווק לאחרונה גם בדגם בנזין 2000 אורבן טופ עם גג פנוראמי (כמו הטורבו טופ) וגיר אוטומטי רגיל 6 הילוכים. 

אבל כמו שאמרו כבר, הדגם בסוף חייו. גם הניסן. 

ממליץ להמתין לתחילת שיווק הטוסון (אחיו של הספורטאז') החדש שיגיע בקרוב לארץ. 

המוזדה טובה אבל נמוכה וצפופה. למעשה היא לא המתחרה של הספורטאז/טוסון. כי אם ה cx5 היקרה בהרבה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

המאזדה ביחס לספורטאג' צפופה,

אך לא צפופה ברמה של סבל,

הרכב לי לפחות היה מספיק מרווח לנהג, איכותי ומהנה,

מאחור אכן אין מקום כמו המתחרות, אבל עדיין זה לא כמו הקורולה הצ'בק,

פות"ש מציע לך לנסוע לסוכנות לבצע נסיעת מבחן ולבדוק או אם יש לך זמן, תמתין לטוסון וספורטאג' החדשים שאמורים להיות משווקים די בקרוב.

פורסם

הקיה וניסן רכבים מיושנים, שעומדים לפני החלפה, לבחור בהם תהיה טעות. מבין 2 הרכבים, הקיה טובה יותר.
לגבי המאזדה, הוא מרגיש כמו רכב פרימיום. הוא איכותי מאוד. הוא נמוך וצפוף יותר. לחלק זה יתרון שהוא לא גבוה, מקל על כניסה ויציאה. אם אתה לא מסיע אנשים גדולים מספסל האחורי באופן קבוע, הייתי בוחר בו ללא היסוס. הוא עדיף עליהם מבחינת תחושה ואיכות. הוא עדיף גם על המאזדה cx5. ששינהם בנויים על הפלטפורמה של המאזדה 3, רק שהcx5 בנוי על הפלטפורמה של הדגם הישן וה cx30 בנויה על הדגם החדש. מרגישה טוב יותר ומודרנית יותר

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 13.12.2020 בשעה 15:54, מכבי כתב:

המלצה לבחירה בין  SUV קיה ספורטז טורבו, CX-30  או ניסן קשקאי.

האם לספורטז טורבו קימים בעיות בגיר -הגיר מתחמם בנסיעה בעיר?

אין בעיות בגיר הספורטאז', שים לב שיש שלוש גרסאות מנוע, בטורבו יש דו מצמדי, יש 2.0 ליטר בנזין ו- 1.6 דיזל, הייתי מציע לכם לבדוק את הדיזל, הוא מרגיש חזק, נוח מאוד לנהיגה ולא פחות חשוב חסכוני

פורסם

לאחר 3 שנים עם ספורטאג טורבו יכול לומר שמאוד נהניתי מהרכב באופן כללי .

יחד עם זאת, החלטתי לחזור הביתה- למאזדה. הייתה לי מאזדה 3 ספיריט ב 2016 ומאוד נהניתי מהרכב ואני אישית מעדיף ללכת הפעם על מאזדה CX30 או על הטויוטה CHR
כאשר למאזדה CX30 יש יתרון מובהק בנראות ובתחושת הפרימיום אך לא בצריכת הדלק אל מול ה CHR
אהיה כנה ואומר שהספורטאג מרווחת בהרבה ומפנקת בהרבה, אם טורבו וגיר כפול מצמדים מלחיץ אותך, לך על ה 2.0
אני במקומך ממתין כמה חודשים (אפריל 2021) עד שתגיע הספורטאג החדשה. אני בעצמי שוקל להמתין לטוסון החדש ולרכוש בינתיים רכב זמני

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

אם יש ילדים קטנים שצריך להושיב במושבי בטיחות מאחור, אין מה להסתכל על הcx30.
הטוסון החדש צפוי להגיע בקרוב ולעלות אף יותר מהקודם שבעצמו עלה יותר מהספורטאז' למרות נחיתות באיבזור.
הספורטאז' החדשה עוד לא הוצגה בעולם אך יתכן שאכן תגיע בעוד כחצי שנה. היא צפויה לגדול ולהתייקר וגם יהיו פחות הנחות לעומת דגם בסוף חייו. לשיקולך אם להמתין ולהוסיף אי-אילו אלפי שקלים.
אני רכשתי את הספורטאז' פרימיום לפני כמה חודשים ומרוצה מאוד. אין תלונות על הגיר אך כמובן שאני לא דוגמא (למרות שעברתי כמה וכמה פקקים).

פורסם

^

וואוו איזה הגזמה,

הcx30, זה לא 911,

2 מבוגרים מסתדרים יופי מאחור, לא יהיה הכי מרווח, אך נוח בוודאות ומניסיון של נסיעה מאחורה מחיפה לקרית שמונה, הלוך חזור.

ילדים? בכלל no issue.

• מעניין 1
פורסם

הוא מתכוון שלהכניס כיסא תינוק נגד כיוון התנועה יהיה קשה יותר. לדעתי הוא מדבר כי הוא בדיוק רכש ספורטאז. ה cx30 מרווח מספיק למשפחה, הכי טוב, מי שרוצה לרכוש רכב, שילך ויבדוק בעצמו מה מתאים לו. אני אהבתי את המאזדה יותר. הוא הרבה יותר נעים לשהיה ונהיגה, האיכות היא רמה אחת מעל. ולי הגובה של המאזדה הרבה יותר מתאים. אבל כל אחת והטעם שלו.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם
בתאריך 18.12.2020 בשעה 10:47, wildlands2019 כתב:

^

וואוו איזה הגזמה,

הcx30, זה לא 911,

2 מבוגרים מסתדרים יופי מאחור, לא יהיה הכי מרווח, אך נוח בוודאות ומניסיון של נסיעה מאחורה מחיפה לקרית שמונה, הלוך חזור.

ילדים? בכלל no issue.

כמה ילדים יש לך שאתה מושיב כל יום במושבי בטיחות וחוגר?

זה שיש מספיק מקום למבוגר להתישב ולחגור את עצמו לא אומר דבר על מה שאני מדבר עליו.

וזה רלוונטי לא פחות למושבי בטיחות שפונים לכיוון הנסיעה. לא רק נגד.

כל עוד הילד יושב במושב בטיחות עם ריתמות חמש נקודות (וכדאי שיהיה בכזה עד גיל 8 לפחות) יהיה הרבה פחות נוח בCX30. לא אומר שאי-אפשר (עובדה שהסתדרתי גם בראנקס שדרך אגב דומה במרווח במושב האחורי), אבל אין ספק שזה הרבה פחות נוח.

לא התייחסתי בשום צורה לשאר הפרמטרים של הרכב שבהם הוא יכול להצטיין או לא.

אם הרכב מיועד לנהג בלבד אז אין סיבה לקחת רכב גדול יותר מהCX30 (ואולי עדיף בכלל לא ג'יפון).

• תוכן חדש...