Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני כמה זמן עמדת בתור לסימולטור? אתה באמת חושב שהיה שווה? אני עמדתי שם בערך שעה וחצי וזה עוד היה ממש בהתחלה ב11:30 -12:00 בערך... לטעמי לא היה שווה..

כמו שאמרתי בשירשור אחר אבל אני יעביר את זה לכאן בגלל שזה השירשור הרשמי כביכול של התערוכה:

היה די נחמד.. כרגיל אטרקציות בודדות בדמות האמ5/6 של ב.מ.וו ואולי האודי פייקס פיק. הסימולטור היה כיף אבל לא שווה את התור הארוך (וגם דורש רישיון נהיגה אז זאטוטים ראו הוזהרתם שלא תעמדו בתור לחינם)

מופע הג'יפים הוא פרסומת ענקית ומשעממת..

זהו בערך..

אבל בגלל שהכל היה עשוי במקצועיות היה שווה ללכת (למרות שלא היה שווה את ה-65 שקל :???:)

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נכנסים לפאקינג אוטו כשאף פאקינג אחד לא נמצא פאקינג בסביבה, לוחצים על הפאקינג ידית ומסובבים, זה פאקינג הברגה. מספיק חצי פאקינג דקה בלי פאקינג השגחה, ופאקינג הלכה הידית.

:lol:

וילדים מתי תלמדו... לא הולכים ביום הראשון של התערוכה...

הרי זה מוצף בילדים בני 12 (וגם קצת יותר גדולים) שמזילים ריר מתמונה של מרצדס S קלאס...

דרך אגב אני אחרי שנה שעברה הגעתי למסקנה שאני יותר חובב נהיגה מאשר מכוניות... כלומר הייתי בתערוכה שנה שעברה, צילמתי תמונות, ישבתי בכמה רכבים והיה נחמד... גם בסימולטור הנהיגה עם הPS2 היה נחמד, אך בסך הכל אני לא הרגשתי את מה שהרגישו אותם ילדים שבעיניים גדולות, פה פעור וידיים רועדות הכריזו כי "יש לו V8 אתה יודע מה זה..."...

או במילים אחרות, אני אדע להעריך כשרכב טוב נמצא בסביבה, אך אני אעדיף לנהוג בו ולא להעריך... :wink:

אבל שוב, זאת רק דעתי...

פורסם
רוני כמה זמן עמדת בתור לסימולטור? אתה באמת חושב שהיה שווה? אני עמדתי שם בערך שעה וחצי וזה עוד היה ממש בהתחלה ב11:30 -12:00 בערך... לטעמי לא היה שווה..

עמדתי 3 וחצי דקות בתור, פשוט כי הייתי השני... :wink:

ולא שילמתי על כניסה, ככה יצא :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באתי היום לגני התערוכה, על מנת לסקר אותה עבור מגזין "מגהמה", המגזין המקצועי המוביל לבעלי מקצוע בענף הרכב (מנהלי ציי רכב, קציני בטיחות, מנהלי רכש, שמאים ועוד רבים). אפילו קיבלתי הזמנת VIP מחברת "פוינטר", אלא ש... הזמנת ה VIP כלל אינה מקנה כניסה לתערוכה. פגשתי את מנהל התערוכה, מר יצחק דיה במשרדו. הוא אמר לי: "הזמנו שלושה עיתונאים דרך משרד יחסי הציבור, ואינני רוצה את השאר". תשאלו: "למה"? יתכן וישיב לכם: "ככה". ככה מתיחס מנהל התערוכה למי שיכול היה לתת לו במה טובה, אז עוד לשלם 65 שקלים בשביל הביזיון? תודה, אבל אני אמשיך להנות מתערוכות בחו"ל.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

גם אני ביקרתי היום בתערוכה.

למרות שלא הגעתי עם ציפיות, יצאתי מאוכזב.

הדבר המרנין ביותר שהיה הוא השקות הרכבים החדשים (כדוגמת הפוקוס).

ואם בפוקוס החדשה עסקינן, התפלאתי לגלות שהמכונית מצויידת בבלמי תוף (!) מאחור, גם בגרסת הגימור הגבוהה!

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

שנה הבאה שנה זוגית

אז נלך לאוטו מוטור נקווה ששם יהיה יותר טוב

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
גם אני ביקרתי היום בתערוכה.

למרות שלא הגעתי עם ציפיות, יצאתי מאוכזב.

הדבר המרנין ביותר שהיה הוא השקות הרכבים החדשים (כדוגמת הפוקוס).

ואם בפוקוס החדשה עסקינן, התפלאתי לגלות שהמכונית מצויידת בבלמי תוף (!) מאחור, גם בגרסת הגימור הגבוהה!

רגע, אז גם אני אמור להיות מופתע שבליאנה החדשה ברמת הגימור הגבוהה יש בלמי תוף ?

אתה מצפה ליותר מידי...

הרבה חברות עדיין משתמשו במכוניות הסטנדרטיות שלהם בבלמי תוף אחוריים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
רגע, אז גם אני אמור להיות מופתע שבליאנה החדשה ברמת הגימור הגבוהה יש בלמי תוף ?

אתה מצפה ליותר מידי...

הרבה חברות עדיין משתמשו במכוניות הסטנדרטיות שלהם בבלמי תוף אחוריים.

רק לארץ שולחים ככה , כדי לחסוך :?

אצלנו יש רביעיית דיסקים, אבל מדגמי 04 יש תופים מאחור... :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

וילדים מתי תלמדו... לא הולכים ביום הראשון של התערוכה...

הרי זה מוצף בילדים בני 12 (וגם קצת יותר גדולים) שמזילים ריר מתמונה של מרצדס S קלאס...

כן, ואתה גדול וחזק מהם, אז יש לך יתרון מסויים לגבי זוויות צילום...

dirty old man

need love too

פורסם

חצי שעה מספיקה בישביל התערוכה....

מי שחושב שהוא הולך לראות תערוכה מעניינת שיחשוב שוב לפני שהוא הולך, כי ת 65 שקלים זה בטוח לא שווה ואני אומר את זה בתור אחד שעובד שם וכבר יומיים מבלה בשיעמום הגדול הזה שנקרא "רכב ויותר"

הדברים היחידים שמעניינים שם זה ה M5/M6 (חשוב לציין שכמו כל שנה בישראל שמים גדר שלא נותנת כלום חוץ מזה שהיא מפריעה לראות תאוטו...) והקונספט של אוודי.

ככה שאם אין לכם איך להשיג כרטיס במחיר שפוי (לא 65 שקלים) לא שווה ללכת לפי דעתי...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
באתי היום לגני התערוכה, על מנת לסקר אותה עבור מגזין "מגהמה", המגזין המקצועי המוביל לבעלי מקצוע בענף הרכב (מנהלי ציי רכב, קציני בטיחות, מנהלי רכש, שמאים ועוד רבים). אפילו קיבלתי הזמנת VIP מחברת "פוינטר", אלא ש... הזמנת ה VIP כלל אינה מקנה כניסה לתערוכה. פגשתי את מנהל התערוכה, מר יצחק דיה במשרדו. הוא אמר לי: "הזמנו שלושה עיתונאים דרך משרד יחסי הציבור, ואינני רוצה את השאר". תשאלו: "למה"? יתכן וישיב לכם: "ככה". ככה מתיחס מנהל התערוכה למי שיכול היה לתת לו במה טובה, אז עוד לשלם 65 שקלים בשביל הביזיון? תודה, אבל אני אמשיך להנות מתערוכות בחו"ל.

עם תעודת העיתונאי שלי אני נכנס למרבית התערוכות בעולם, ללא תשלום, מקבל ערכה מיוחדת לעיתונאים, תג כניסה לכל מקום, אישור "ליטוף" מכוניות וישיבה בתוכן ועוד בעוד. על מה שרשמת לעיל נאמר, "רק בישראל"....

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ביזיון ויותר

כן, כן בדיוק כך

על מחיר הכניסה דיברו כאן לפניי- שודדי הדרכים/מארגני הביזיון ויותר ,בושו והכלמו לכם.

סתם, סתם ביזיון- מה אמר מר גילר? תרבות מוטורית? אני לא מעוניין לומר לאן שילך...

כן אני נסעתי 4 שעות!!!(הלוך-חזור) , בשביל מה לראות M6 & M5? אותן זכיתי

לראות ו...לפני כן? חוץ מזה? כלום ממש נאדה שום כלום- הפנינג? הגדירו זאת ב ynet?

בכדי לרכך את המכה האווילית הזו בשם ביזיון ויותר. למה העיתונות מנסה לרכך??? :shock:

כל שנה בשנה , אני אומר "הפעם אני לא אלך די די לביזיונות האלה"-נו...את אוטומוטור

עוד אפשר לעכל איכשהו, אבל מה, אירוע כזה הוא בושה...ואני לא מעוניין לנבל את פי...

תגידו השתגעתם לעמוד בתור לפלייסטיישן- נוסח מכונית דמוי ראלי? מקובעת למקומה וקצת רוטטת? זה? זה מה שקונה אתכם? הרי כל ילדון בן 3, יש לו את זה בבית-נו טוב ללא חתיכת הפח המחוברת (מחורבנת)לבמה מול מסך (שיש לי כזה בבית :wink: ) וקצת מוזיקה...ואתם עוד עומדים בתור ומתווכחים מי עמד/המתין לתורו יותר?תגידו יש מישהו בבית?

עושים מיכם צחוק וכולכם נופלים לרשת? נו אני לפחות נהגתי ב EVO 8 על הכביש ולא מחובר להדמיה סימולטנית מטופשת... אז מה? זה זה מה שעושה לכם את זה- מסך והגה אמיתי מ/לשבת ב EVO 8 ולדמות נהיגה? תפווו

וכל אותם דוכנים עם שאר סטיקרים ,וקצת דפים וקרטונים בזויים- מה הולך כאן תאמרו לי?

לאן הגענו? נו טוב לא ציפיתי לבוא ולגלות תערוכה מכובדת במיוחד... אך לפחות קצת השקעה, קצת "יותר" כפי שהבטיחו לנו- אני יגיד לכם מה יותר, יותר ביזיון- וצחוק

כן צוחקים עלינו חובבי הרכב - ואנו הולכים סומה- ובלב מקווים שהפעם זה לא יקרה...

האמינו לי ידידיי חברי הפורום - אותם מארגנים חייבים לעשות קורס אצל המארגנים חברי מועדון STI- אשר הפיקו אירוע מדהים ומושקע- נו תראו כבר ב ערוץ 5...

וגם אז אני בספק ענק (והדגש על ענק)אם ילמדו משהו.

די אני לא יכול לכתוב יותר אני רותח...

חג פסח שמח

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

תערןכה "עלאק".

יצאתי מאוד מאוד מאוכזב מהתערוכה. תוך 25 דקות פתאום נגמר....

כמו שנאמר - "רק בישראל".... (ועוד לוקחים על זה 65 ש"ח...).

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
נכנסים לפאקינג אוטו כשאף פאקינג אחד לא נמצא פאקינג בסביבה, לוחצים על הפאקינג ידית ומסובבים, זה פאקינג הברגה. מספיק חצי פאקינג דקה בלי פאקינג השגחה, ופאקינג הלכה הידית.

יש פאקינג אנשים בפאקינג עולם הזה שפאקינג צריכים לגנוב כל פאקינג דבר, לא משנה באיזה פאקינג מקום הוא פאקינג נמצא...

:wink:

• תוכן חדש...