Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש רכב ידני וספורטיבי, וכדי לחסוך 15-20 אלף ש״ח אל מול פיג׳ו 208 gti או אופל קורסה opc, יש מספר דגמים בשוק של אופל אדם s.

קצת יותר קטן, קצת פחות ספורטיבי, אבל הביקורות וגם כאן בפורום הן מאד טובות.

העניין שמי שרוצה ספורטיבי, קונה את אחת מהשתיהן שציינתי, ומי שרוצה אוטו קטן, קונה דגם אחר שהוא כנראה לא ידני. 

אף אחד לא יודע בכלל שהדגם הזה קיים, ואופל אדם הרגילה יותר משוייך לסטונדטיות מהבינתחומי(סלחו לי על ההכללה הגסה).

כך יוצא שרכב שעלה 125 אלף ב2017, היום ניתן לקנות ב56 אלף ש״ח(וקצת פחות...).

מבחינת העלות מול מה שמקבלים יש כאן בהחלט עסקה שמרגישה משתלמת.

הבעיה היא שהרכבים האלו שוכבים אצל סוחרים 25 שבועות, 12 שבועות וכו׳, ואפילו יותר. הרכב פשוט לא נמכר ומכאן המחיר הנמוך.

האם שווה לקחת סיכון ולקנות רכב שפשוט אין לו שוק?
החשש הוא להתקע איתו בעצמי בעוד 3 שנים מהיום

אציין שהרכבים אומנם עומדים תקופה ארוכה בלי לזוז אבל כולם יד ראשונה וק״מ נמוך

עריכה אחרונה על ידי itay91
פורסם

תלוי בשיקולך לעתיד, אם הינך כן מתכוון למכור את הרכב בעוד כמה שנים, דע שזאת תהיה משימה קשה ואתה צריך לקחת את זה בחשבון.

לעומת פגו 208 gti שהשוק גדול יותר אבל הרכב יקר יותר. 

הכל עניין של השיקולים שלך

פורסם

אני גם חשבתי עליו, מבחינת נתונים נראה כמו האבארט, האם אני טועה? 

השאלה איך הוא גם מבחינת איכות

השוק נראה לי ברצפה...

פורסם

בוודאי שכן.

אתה קונה בזול וגם מוכר בזול.

באמצע אתה נהנה מרכב שאומרים שהוא מצויין. 

מה רע? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה לכולם על התגובות,
יש לי חשש אמיתי שלא יהיה מי שיקנה. הוא שוכב אצל סוחרים 25 שבועות ברציפות, מודעות על מודעות...וכלום.
אני מחפש רכב כבר תקופה ארוכה, רכבים אחרים שבדקתי(ג׳ולייטה,פיג׳ו 208 gti) עם נתונים טובים פשוט נמכרים לאחר מספר ימים למרות תקופת הקורונה.

יכול להיות שזו התדמית, שהרכב אכן מיוצג כיותר נשי, או הגודל הקטן, אבל גם אולי המהות שלו... הוא לא פה ולא שם, הביקורות אכן טובות מבחינת ביצועים באופן יחסי.

ובהחלט תמורה טובה למחיר, אני חוסך 15-20 אלף ש״ח שאוכל להשקיע אותם בדברים אחרים, ומקבל אוטו קטן זריז וקצת ספורטיבי.
החסרונות מבחינתי הן גם קצת עניין הפוזה וקצת הביצועים, שעליהן הצלחתי להתגבר מנטלית, עד שראיתי שהי, הרכב הזה לא נמכר בצורה רצינית וזה קצת לא הגיוני.

מתלבט אם פשוט להמתין לפיג׳ו gti שנת 2016-2015 עם המנוע החדש שכן תכנס לי בתקציב, או לנצל את כשל השוק הזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין כזה דבר שהרכב לא ימכר. כמו שאתה הכרת את הדגם, יבוא עוד 3 שנים מישהו שמחפש רכב ספורטיבי ידני קטן בזול.

רכבים לא נמכרים מ2 סיבות עיקריות - או שהמחיר שמבקשים גבוה מדי, או שיש לרכב בעיות שלא משתלם לתקן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

האמת כשקניתי את שלי חשבתי הרבה לכיוון הסחירות, בסופו של דבר הלכתי עם הלב ואני מרוצה שכן קניתי, אם אני אחפש רכב סחיר או אחד כזה שקל למכור אני כל החיים אנהג בטויוטה / מאזדה / יונדאי וכו' (אין לי עדיין תקציב ל M1 וכדומה).

נמכרו כאן כ- 20+ חתיכות, כרגע יש 20 פעילות בארץ והמכירות הפסיקו בשנה שעברה איפשהו באמצע 2019 ככל הנראה.

שים לב שיש אחת אפורה עם גג אדום שעברה תאונה מקדימה, לא זוכר את המס' רכב שלה אבל היא היתה של חבר, ואני בטוח שהסוחר יסתיר זאת כי ראיתי כבר פרסום שלה איפשהו כ"ללא תיקון צבע".

אחת לבנה עם גג שחור שנראית טוב מצד אחד, ומהצד השני שלה יש מעיכה שכנראה משאית נתנה לה מכה, ממה שהבנתי לא בר תיקון ב PDR אלא רק פחחות של ממש.

מבחינת השוואה לאבארט - אני עשיתי הזמנה לאבארט וביטלתי כי ב 30 אלף ש"ח הפרש ביניהן אני יכול לעשות הרבה שינויים ברכב, הן מבחינת סאונד / תוכנה / קוסמטיקה ולהשאר עם עודף (אחד מהשיקולים שלי), מעבר לכך שהיא מתנהגת הרבה יותר יציב בכביש תודות לצמיג ענקי.

ההיא עם הגג אדום וגוף אפור לדעתי זו שעברה את התאונה, היא נמכרת ב 57 כנראה בגלל שהיא כבר 90+ אלף ק"מ ותאונה.. קח בחשבון.

השניה שמפורסמת שם סביב 65

עריכה אחרונה על ידי liav12
  • אהבתי 2

Opel Adam S 2017

פורסם

מצאתי משהו אחר, אני אשמח לדבר איתך בתור אחד שמבין אבל לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית כי אין לי מספיק הודעות.
שלח לי הודעה בבקשה

פורסם
לפני שעה, liav12 כתב:

האמת כשקניתי את שלי חשבתי הרבה לכיוון הסחירות, בסופו של דבר הלכתי עם הלב ואני מרוצה שכן קניתי, אם אני אחפש רכב סחיר או אחד כזה שקל למכור אני כל החיים אנהג בטויוטה / מאזדה / יונדאי וכו' (אין לי עדיין תקציב ל M1 וכדומה).

נמכרו כאן כ- 20+ חתיכות, כרגע יש 20 פעילות בארץ והמכירות הפסיקו בשנה שעברה איפשהו באמצע 2019 ככל הנראה.

שים לב שיש אחת אפורה עם גג אדום שעברה תאונה מקדימה, לא זוכר את המס' רכב שלה אבל היא היתה של חבר, ואני בטוח שהסוחר יסתיר זאת כי ראיתי כבר פרסום שלה איפשהו כ"ללא תיקון צבע".

אחת לבנה עם גג שחור שנראית טוב מצד אחד, ומהצד השני שלה יש מעיכה שכנראה משאית נתנה לה מכה, ממה שהבנתי לא בר תיקון ב PDR אלא רק פחחות של ממש.

מבחינת השוואה לאבארט - אני עשיתי הזמנה לאבארט וביטלתי כי ב 30 אלף ש"ח הפרש ביניהן אני יכול לעשות הרבה שינויים ברכב, הן מבחינת סאונד / תוכנה / קוסמטיקה ולהשאר עם עודף (אחד מהשיקולים שלי), מעבר לכך שהיא מתנהגת הרבה יותר יציב בכביש תודות לצמיג ענקי.

ההיא עם הגג אדום וגוף אפור לדעתי זו שעברה את התאונה, היא נמכרת ב 57 כנראה בגלל שהיא כבר 90+ אלף ק"מ ותאונה.. קח בחשבון.

השניה שמפורסמת שם סביב 65

מה לגבי אדומה גג שחור? מסוחר רכב בנתניה (נשמע לפי ההמשך שלא אבל נבדוק בכל מקרה)

פורסם
לפני 5 שעות, itay91 כתב:

יש לי חשש אמיתי שלא יהיה מי שיקנה. הוא שוכב אצל סוחרים 25 שבועות ברציפות, מודעות על מודעות...וכלום.

בוא, יש שתי מודעות ושתיהן אצל סוחרים. אנשים שמחפשים מכונית כמו אדם S זה לא סבתא שלי שתקנה מסוחר, אלה אנשים שבודקים ומסתכלים ומבררים וכנראה לא יקנו רכב שעבר תאונה רצינית או שדורשים עליו מחיר גבוה מדי (ע"ע מכוניות שיושבות אצל סוחרים).

האדם S אחלה של אוטו. ממש. בחנתי אותה ומאוד אהבתי אותה, והייתה תקופה ששקלתי לקנות אחת. בסוף ירדתי מזה כי השדרוג מהרכב שלי לא היה כזה ששוה את תוספת המחיר. 

חכה לאחת נורמלית שתעלה ללוחות מבן אדם פרטי, תוודא שהיא תקינה והמחיר המבוקש סביר, ותתחדש. 

לגבי מכירה עתידית - כמו שאתה רוצה לקנות אחת, ככה גם יהיה מי שיקנה ממך. אם אתה רוצה רכב שיש ממנו עוד 30,000 אלף על הכבישים, והוא נמכר בכל מגרש, טרייד, ליסינג, השכרה - זו לא האחת. בסופו של דבר תסתכל על הלוחות (לא על הנבלות שמפורסמות במגרשים) - כמו שהביקוש נמוך, ככה גם ההיצע נמוך.

לפני 3 שעות, liav12 כתב:

מה, כזאת:

image.png.565fc470c0f8971bff8a6a3bb0143410.png

? לאאאאא

לפני 3 שעות, liav12 כתב:

מה, כזאת:
image.png.7ce6262a6d4992b5a0042e4142e72b3c.png
? לאאאא

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

פבל - לא זאת שבתמונה שם היא לא של החבר (שכבר קנה מאז אחת כמו שלי גג אדום וגוף לבן), אבל אחת דומה עם מספר רכב 2999939

וההיא הלבנה גם לא מכיר אותה, יש אחת אחרת שעברה גם פוליש רציני בסדנה ונראית טוב, אבל הצד השני יש את המכה...מס' 8473285 (מקווה ששתי אלו במודעות עברו בשלום ולא בתאונות מתוך ה 20 חתיכות היחידות שנשארו בארץ)

אתה עשית את הכתבה על הרכב? המבחן?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

קח בחשבון שאתה לא סוחר רכב ולא סביר שתעמיד את הרכב למכירה לתקופה ארוכה כמו 25 שבועות. את מה שחסכת בקניה תפסיד במכירה וההמתנה הארוכה לקונה עלולה לשחוק אותך נפשית.

במקרה שאתה מתאר - אני הייתי הולך על הרכב הפופולרי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לפני 52 דקות, liav12 כתב:

אתה עשית את הכתבה על הרכב? המבחן?

עשיתי את אחת מהן 😅🤷‍♂️

את זו:

https://www.icar.co.il/מבחני_רכב/אופל_אדם_S_-_מבחן_רכב/

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 6 שעות, ritzhak94 כתב:

מה לגבי אדומה גג שחור? מסוחר רכב בנתניה (נשמע לפי ההמשך שלא אבל נבדוק בכל מקרה)

אמרת סוחר מנתניה כבר ירדתי בביטחון בקניה ב 99%.... מצד שני היא היתה אמורה להיות שלי, שיניתי הזמנה ברגע האחרון 

לפני 3 שעות, פבל כתב:

עשיתי את אחת מהן 😅🤷‍♂️

את זו:

https://www.icar.co.il/מבחני_רכב/אופל_אדם_S_-_מבחן_רכב/

ענק,

בגללך הלכתי לקנות אותה 🤣

אני זוכר שקראתי את זה לפני שסגרתי את זה לעצמי בראש.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...