Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מתאים, לא מופיע בשום מקום שום תקן ספציפי של פולקסווגן וזה שמן שמיועד למנועי דיזל של משאיות. 

פורסם
לפני 3 דקות, Buki כתב:

לא מתאים, לא מופיע בשום מקום שום תקן ספציפי של פולקסווגן וזה שמן שמיועד למנועי דיזל של משאיות. 

יכול להגרם נזק לרכב? מילאתי כי נדלקה נורת שמן וזה מה שהיה לנו באותו רגע.... בכל מקרה מה יכול לקרות למנוע?

פורסם

זה שאלה שאני לא ידוע לענות עליה. 

אם הוספת כמות גדולה, הייתי מחליף את השמן לשמן לפי דרישות היצרן.  אם הוספת כמות קטנה, נגיד פחות מ 0.5 ליטר כנראה שלא יקרה כלום.

פורסם
לפני 3 דקות, Buki כתב:

זה שאלה שאני לא ידוע לענות עליה. 

אם הוספת כמות גדולה, הייתי מחליף את השמן לשמן לפי דרישות היצרן.  אם הוספת כמות קטנה, נגיד פחות מ 0.5 ליטר כנראה שלא יקרה כלום.

הוספתי בערך 2 ליטר

פורסם

תרוקן את השמן ושים שמן מנוע התואם לתקן היצרן ברכבך. זה שמן עבור רכבי דיזל.

כמות השמן בקארטר שלך היא 4.6 ליטר בקירוב, אם הוספת שני ליטר זה לא מעט.

תרוקן ותמלא משהו איכותי כמו castrol edge.

דרך אגב המנועים האלו יודעים "כאוכלי שמן", הייתה שמה איזה בעיה ברינגים או משהו בסגנון.

פורסם
לפני 11 דקות, dotan123 כתב:

תרוקן את השמן ושים שמן מנוע התואם לתקן היצרן ברכבך. זה שמן עבור רכבי דיזל.

כמות השמן בקארטר שלך היא 4.6 ליטר בקירוב, אם הוספת שני ליטר זה לא מעט.

תרוקן ותמלא משהו איכותי כמו castrol edge.

דרך אגב המנועים האלו יודעים "כאוכלי שמן", הייתה שמה איזה בעיה ברינגים או משהו בסגנון.

כן הוא בולע שמן... אני מוסיף ליטר כל 2500 ק"מ

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תסתכל בספר הרכב שלך מה כתוב לגבי שמנים.

יש לך צמיגות ויש לך תקנים.

אם השמן עומד בשניהם אז הכל טוב.

אולי ספר הרכב יגיד אחרת אבל 15w-40 נשמע שמן כבד מדי למנוע מודרני בשביל להשאיר 2 ליטר ממנו בפנים בלי תוצאות כלשהן, תרוקן ושים חדש.

אם הרכב עד כדי כך בולע שמן הייתי מוצא חנות שבאופן קבוע תקנה בה את אותו השמן.

אין טעם להשקיע על שמן סינטטי מלא ואיכותי אם הוא נבלע כל כך מהר, חבל על הכסף.

• תוכן חדש...