Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לפני שאני מכניס מחר את הרכב למוסך אשמח לדעת מה מהות התקלה
אתמול הרכב הפסיק להעביר הילוכים ובעצם נסעתי 2 קילומטר על 15 קמש

פורסם
לפני 4 שעות, shaisagi25 כתב:

שבוע טוב לפני שאני מכניס מחר את הרכב למוסך אשמח לדעת מה מהות התקלה
אתמול הרכב הפסיק להעביר הילוכים ובעצם נסעתי 2 קילומטר על 15 קמש

מניח שהרכב במצב חירום, בד"כ פיתרון התקלה יהיה משאבת אוריאה, אין הרבה בארץ כרגע בגלל הקורונה

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, save כתב:

מי אמר לך שקוד התקלה הוא P208E ולא P20E8 ?

אף אחד לא אומר, אני פה מנחש לפי סטטיסטיקה. עד היום כל התקלות שראיתי קשורות למשאבה, ואף פעם לא ראיתי תקלה שקשורה לגיר, אז אני פה מנחש במקרה הזה שהבחור טעה בקוד המדויק. 

ובהרבה דגמים, תקלת אוריאה תכניס את הרכב לחירום ויגביל מהירות וסלד מנוע, אבל זה כבר דיון אחר. (היום הגיע אליי לקוח עם תקלה זהה), 75 אלף קילומטר 2017 הרכב 

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

מוד חרום על משאבת אוריאה לא עושה שכל כי בדרך כלל התקלה הזו מגיעה עם ספירה לאחור של הקילומטרים ואז ביטול האפשרות להתניע את המנוע.

אולי שינו את התוכנה?

אם אצלי התקלה המזופטת הזו הייתה מכניסה את האוטו למצב חרום הייתי זורק את האוטו לכל הרוחות.

פורסם
לפני שעה, פריג'י כתב:

מוד חרום על משאבת אוריאה לא עושה שכל כי בדרך כלל התקלה הזו מגיעה עם ספירה לאחור של הקילומטרים ואז ביטול האפשרות להתניע את המנוע.

אולי שינו את התוכנה?

אם אצלי התקלה המזופטת הזו הייתה מכניסה את האוטו למצב חרום הייתי זורק את האוטו לכל הרוחות.

אצלי במקרה המדובר היתה תקלה נוספת של חיישן הפרשי לחצים מזהה לחץ מקסימלי

• תוכן חדש...