Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקל של ליטר דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משקלו של ליטר מיים = 1 ק"ג.

משקלו הסגולי של ליטר דלק נמוך יותר (מצטער, לא זוכר בכמה).

* תלוי גם באיזו תחנה אתה ממלא וכמה מיים יש בדלק...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קודם כל - 800 גרם זה ממש לא קרוב לקילו.

זה הפרש של 25 אחוז יותר.

כלומר רבע, ורבע זה משמעותי מאוד.

שנית - לבחור ששאל על טמפ' והשפעה שלה על מסה \ משקל - טמפ' משפיעה על צפיפות של מולקולות, יותר מולקולות לנפח מסויים נותן יותר מסה. או משקל במונחים של יוםיום

בטמפ' נמוכה יש יותר מול' לנפח נתון, לכן המשקל \ מסה יעלה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
איך הטמפרטורה משפיע על המשקל?

אני חושב שזה בגלל שלדוגמא אם המים הופכים לקרח אז הם מתעבים ומתקשים ובכך יותר כבדים.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני חושב שזה בגלל שלדוגמא אם המים הופכים לקרח אז הם מתעבים ומתקשים ובכך יותר כבדים.
ממש לא נכון.

ההשפעה של הטמפרטורה היא על הנפח.

ככל שהטמפרטורה עולה, המרווחים בין המולקולות גדלים, וכך יש צורך בפחות מולקולות על מנת למלא נפח מסויים. היום והמסה (ובלשון העם משקל, לא ניכנס לוויכוח הזה עכשיו) נקבעת על פי סה"כ המסה של המולקולות, מספר המולוקולות באותו הנפח יקבע את המשקל. כשאתה משנה את הטמפרטורה, אתה משנה את מס' המולוקולת הדרושות למילוי הנפח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ליטר של אוקטן ( C8H18 ) ישקול 702.5 גרם בטמפרטורה של 20 מעלות צלזיוס ולחץ של 745 מ"מ כספית.

בנזין מכיל רכיבים נוספים, נמצא בטמפרטורת סביבה משתנה, ונמכר בתחנות דלק מאזור ים המלח שם הלחץ האטמוספרי גבוה ועד למרגלות החרמון שם הלחץ נמוך, ולכן אין אפשרות לתת תשובה יותר מדוייקת מזה.

פורסם
ממש לא נכון.

ההשפעה של הטמפרטורה היא על הנפח.

ככל שהטמפרטורה עולה, המרווחים בין המולקולות גדלים, וכך יש צורך בפחות מולקולות על מנת למלא נפח מסויים. היום והמסה (ובלשון העם משקל, לא ניכנס לוויכוח הזה עכשיו) נקבעת על פי סה"כ המסה של המולקולות, מספר המולוקולות באותו הנפח יקבע את המשקל. כשאתה משנה את הטמפרטורה, אתה משנה את מס' המולוקולת הדרושות למילוי הנפח.

וואלה צודק, השעור האחרון שלי בביולוגיה היה בכיתה ט'....(4 שנים) :?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
תתפלא, אבל ליטר קרח דווקא קל יותר מליטר מים.

ברוב החומרים יש עליה בצפיפות במעבר למצב צבירה מוצק, אבל במים זה הפוך. אני לא אשגל את השכל יותר מדי, אבל זה קשור למבנה המרחבי של מולקולת המים ולשינוי הזוית של הקשרים בהתאם לטמפרטורה.

אגב, קילו קרח וקילו מים שוקלים בדיוק אותו דבר.

פורסם
אגב, קילו קרח וקילו מים שוקלים בדיוק אותו דבר.

זאת אמורה להיות איזשהי בדיחה ?

זה לא ברור...? זה קילו של איזשהו חומר וקילו של חומר אחר, לא משנה איזה. ברור שהם ישקלו אותו הדבר.

פורסם
זאת אמורה להיות איזשהי בדיחה ?

זה לא ברור...? זה קילו של איזשהו חומר וקילו של חומר אחר, לא משנה איזה. ברור שהם ישקלו אותו הדבר.

בהנחה ששניהם נמצאים באותו שדה גרביטציוני והמהירות הרלטיביסטית שלהם זהה, הם אכן ישקלו אותו דבר.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...