Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

בדיוק כמו שהכותרת מצהירה- הגיע הזמן לשדרג את הנייד, ומשום מה אני רואה שבכל הדגמים החדשים יש פילוג מאוד חד משמעי-

או שאתה קונה מחשב חלשלוש אבל קל שיזכה אותך בזמן סוללה ארוך, או שאתה קונה מחשב "גיימרים" שיגיע אך ורק עם מסך 15.6" ויהיה שמנמן פלוס. אז אני רק שאלה- לאן האמצע נעלם? שקניתי את המחשב הקודם השוק היה מלא במחשבים קטנים ודקים יחסית עם כרטיס מסך הגון. היה אפשרי למצוא בלי בעיה מחשב 13.3" עם GTX 950/960M.

זה בערך הכיוון הנוכחי, אני מחפש נייד עם מסך 13.3-14", מעבד ryzen 7 (או I7 דור 10-11 מקביל אם לא תהיה ברירה), וכרטיס מסך חצי הגון.

לא צריך 1660TI או RTX2060 וכאלו, אבל הייתי רוצה להימנע מהמובנים, אפילו אם זה ה radeon החדש שמובנה ברייזן או האייריס של אינטל, ששניהם כבר כמעט ברמה של ה 250 של nvidia.

מישהו מכיר דבר כזה? שמע על חיה כזו? אני אחרי לא מעט חיפושים והמאמצים העלו חרס. 

כדי לצמצם עוד יותר, אני בעיקרון מחפש משהו כזה-

https://www.amazon.com/ASUS-ZenBook-Ultra-Slim-Processor-GeForce/dp/B0877Q7NJ2/ref=sr_1_7?dchild=1&keywords=zenbook+4700u&qid=1603817950&sr=8-7

עם כרטיס מסך קצת יותר חזק. בין 1050 ל 1065TI. היו כאלו בעבר (עם מעבדי דור 8), אבל משום מה הכל נעלם.

תודה מראש לעוזרים ולמנסים לעזור!

פורסם
לפני 6 דקות, falou כתב:

אינטל מצהירים על יכולות משופרות של הכרטיס הגרפי האחוד שלהם:

https://www.pcmag.com/opinions/intel-iris-xe-is-here-5-ways-that-intels-powerful-new-integrated-graphics

כבר יש בנצ'ים, כל מה שקרה זה שה IRIS עלה מרמת "פח אשפה מהולל" ל "כמעט מגרד את הביצועים של כרטיס רמת כניסה אחד מעל הכי חלש"

סה"כ בדיוק באותה ליגה כמו המובנה הנוכחי של AMD, פלוס 10%. לצורך העניין, הכרטיסים הלא ממש חזקים שדיברתי עליהם קודם (1050-1650) חזקים בערך ב 250-400% מאותו מובנה של AMD.

מודה לך בהחלט על הרצון הטוב, אבל באופן כללי כדי ששאר הקוראים ידעו- זה לא זה

• רעיון טוב! 2
פורסם

יש איזו סתירה שאני לא מצליח להבין - מה החשיבות של כרטיס מסך במחשב עם 13 אינץ׳?

אתה מתכוון לחבר אותו למסך חיצוני?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 15 דקות, hans כתב:

יש איזו סתירה שאני לא מצליח להבין - מה החשיבות של כרטיס מסך במחשב עם 13 אינץ׳?

אתה מתכוון לחבר אותו למסך חיצוני?

גם, ואני גם רוצה יכולת עבודה בתוכנות כמו סוליד/אנסיס על הרכבות בגודל בינוני.

• רעיון טוב! 1
פורסם
Just now, A_lex כתב:

בשביל זה צריך קוואטרו ולא כרטיס גיימרים. אצלי יש בדל פרסיז'ן אבל עם מסך 15.6.

לא צריך קוואדרו בשביל לעבוד בסוליד/אנסיס בכללי, זה פשוט שקוואדרו יעבוד ביעילות יותר מכל מקביל שלו מהסדרות הרגילות, מדובר בפועל באותה ליבה בדיוק.

אין שום צורך בקוואדרו בשביל הרכבה בינונית של 100-300 רכיבים, ממליץ לנסות על מחשב קרוב עם GPU לא מפלצתי במיוחד, משהו דרג ביניים כמו GTX1050. אתה תראה שהכל רץ נפלא, ואם תסכים לוותר על אפקטי פני שטח/רפלקטיביות/הצללת מתקדמות, גם על 500 רכיבים תצליח לעבוד עם כרטיס בינוני שכזה בלי בעיה.

• אהבתי 1
פורסם

מה שבאמת מכביד זה לא עבודת CAD אלא אנליזות. השאלה האם כרטיס רגיל (שאיננו קוואדרו) משמש להאצת החישובים באנליזות גם כן?

כי זה יכול להיות ההבדל בין הרצה של לילה להרצה של שבוע.

הרכבות קטנות בסוליד וורקס הרצתי בזמנו על פנטיום 4 עם כרטיס רדאון בינוני. לא יודע אם הדרישות עלו משמעותית (שנים שלא נגעתי בסוליד וורקס) אבל לפחות בזמנו עבודת CAD רגילה בו לא דרשה משאבים מי יודע מה. היום יוצא לי לפתוח הרכבות גם של אלפי חלקים ונראה לי שהגורם המעקב זה התקשורת ולא כח העיבוד.

פורסם

ניראה לי ש Zephyrus G14 בכיוון שלך, בעיה שקשה להשגה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז, אחרי עיקשות אינסופית שמצד אחד אני לא רוצה לשלם יקר ומצד שני אני רוצה חזק, הצלחתי לשלוף במחיר של השקעת זמן את התפלץ הבא- zephyrus g14

AMD 4900HS

16GB RAM

RTX2060 MAX Q

1TB NVME SSD

וכל הנלווים. בוחן אותו כרגע, המסך 120HZ ותאווה לעיניים. איכשהו גם כל הסיפור לא במשקל מוגזם, מנשק את ה 1.6 קילו מלמטה

20201210_171948.jpg

• אהבתי 4
פורסם

קודם כל תתחדש...

דבר שני עצה קטנה לעתיד, אתה לא מחפש מחשב לפי מפרט מבוקש..

אתה קודם כל אומר מה הצרכים שלך ומתאימים מחשב לפיהם (אלא אם כן כבר בדקת את הנושא..) 

• תוכן חדש...