Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח חנייה ממושכת לתקופה ארוכה של שבועות/חודשים ללא תזוזה, האם מומלץ להרים בלם יד או שעדיף בלעדיו מחשש להיתפסות הבלמים/הגלגלים האחוריים?האם בכלל יש סיכוי להיתפסות בלמים בתקופה כזאת שהרכב לא בשימוש?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אין חשש. המצב שאתה מדבר עליו עלול לקרות לאחר עמידה של שנה לפחות ב"פגעי" מזג האויר (חלודה שטחית/הבדלי טמ"פ) וגם אז לא יהיה קשה לשחרר. 

• אהבתי 1
פורסם

אני מציע גם לעלות את הרכב על בוקים בכדי למנוע עיוות של הצמיגים ולא לשכוח לפרק ווישרים ולאחסנם בבית בתנאי לחות של 40-50 אחוז במקום חשוך :-P

• מצחיק 3

איזה כייף לי :)

פורסם

בכל אופן, אתה לא רוצה להעמיד את הרכב לחלוטין ללא תזוזה לתקופה ארוכה.

זה לא צריך להיות קשה לדאוג להזיז אותו מטר פעם בכמה שבועות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לדאוג להניע את הרכב + סיבוב קצר מדי פעם - יפתור את ה"בעייה" שהעלית.

(אם יש לך חנייה - אשריך. אם לא - אז תקפוץ לבקר בשרשור "האם מותר לשמור חנייה...").

alfa 156 2.5.

פורסם

בהחלט עלולים להיתפס הבלמים.

קרה לי ברכב שרציתי למכור, מפה לשם יצא שהוא לא זז חודש וחצי בתקופת חורף גשומה

למזלי יצאתי איתו לסיבוב רענון לבד (בלי קונה פוטנציאלי) והופס, הרכב לא זז.

מוודא שהורדתי ברקס, נותן טורים ולאט לאט (תוך חריקה) הוא זז

כך שזה יכול לקרות גם די מהר 

.

פורסם

היתפסות בלמים היא תופעה שאכן יכולה לקרות, אין כלל אצבע לגבי תוך כמה זמן זה יקרה, יכול להיות שבועות אחדים, יכול להיות מספר חודשים ויכול לא לקרות כלל, הכול תלוי בהרבה גורמים בינהם חשיפה לפגעי מזג אויר וכדומה.

בכול אופן מומלץ להעמיד רכב עם בלם יד על מנת למנוע עומס מיותר על הפין השייך להילוך הפארקינג בתוך הגיר במידה והמישהו ינסה להזיז את הרכב\ לדחוף או חלילה יקבל מכה בחניה מרכב אחר. 

האם יש סיבה בגינה אתה לא יכול להזיז כלל את הרכב או להתניע ולעשות סיבוב פעם בכמה זמן ? להעמיד רכב לתקופה ממשוכת יכול לגרום לשלל בעיות מעבר להיתפסות בלמים...

פורסם
לפני 8 שעות, om2 כתב:

בהחלט עלולים להיתפס הבלמים.

קרה לי ברכב שרציתי למכור, מפה לשם יצא שהוא לא זז חודש וחצי בתקופת חורף גשומה

למזלי יצאתי איתו לסיבוב רענון לבד (בלי קונה פוטנציאלי) והופס, הרכב לא זז.

מוודא שהורדתי ברקס, נותן טורים ולאט לאט (תוך חריקה) הוא זז

כך שזה יכול לקרות גם די מהר 

תעמיד את הרכב עם בלמים חמים בגשם ותוך כמה שעות התופעה שאתה מתאר יכולה לקרות.

פורסם

סופו של דבר, כן כדאי לשים בלם יד. 

אבל צריך להכיר את התופעה של תפיסת ברקס ולהיות מודע אליה

בדרך כלל די מהר היא משתחררת

תוך כמה ברקסים כל החלודה מתנקה מהדיסק/דראם  (חלודה שתתפתח גם ככה )

.

• תוכן חדש...