Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישן EGR תחליפי ל VAG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי ציוד הנדסי עם מנוע TDI

חיישן ה ERG כל הזמן נדפק אחרי יחסית מעט מאוד שעות (בלי קשר לעובדה שכל המנוע הזה דפוק)

חשבתי להזמין חיישנים תחליפיים, לא בגלל הכסף אלא אולי יש מותגים אמינים ומומלצים יותר? המקורי לא שורד!

הדגם הוא 03g 131 502 היצרן ה"מקורי" הוא Pierburg (מעולם לא שמעתי עליו)

מצ"ב תמונה 

שש.jpg

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אלו לא חלקים שבדרך כלל יש להם חלק חליפי.

לי נשמע שיש בעיה אחרת במנוע שגורמת לכשל.

צריך אבחון יותר מקצועי ועמוק לבעיה וגם לדעת בדיוק מה הכשל של החלק, כפי ששאל נכונה רועי. 

פורסם

יש לפחות 20 יצרנים שונים...

https://www.onlinecarparts.co.uk/oenumber/03g131502b.html

מדובר ביותר ממנוע אחד, בכולם כל הזמן יש תקלות הזויות של חיישנים מתים.
אני לא מנקה או מנסה לתקן חיישן פגום, כמו שלא שיפצתי טורבו שהלך לי לפני מספר חודשים.

קונה חדש וקונה את הכי טוב שיש, כי עלות ההשבתה גבוהה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מקובל מאוד בענף יצרני מדבקה, גם לחלקים מקוריים. יתכן שבזה מדובר. 

לי לפחות אין נסיון עם המנוע הזה ועם הרכיב הזה ספציפי, אבל יודע להגיד שחלקים כאלו לא מתקלקלים סתם. משהו אחר בדרך כלל גורם לזה. 

כמה שעות מנוע עד לכשל? 

פורסם

אתה בוחר נכון שאתה רוכש חדש ומקורי ונמנע מהשבתות והפסדים מיותרים.

עם זאת יכול להיות שאתה גם 'זורק כסף לפח',  לא מאוד נפוץ שהרכיב הזה מתקלקל, בטח שלא אחד אחרי השני בפרק זמן לא ארוך.
יכול להיות שיש לך בעיה אחרת.

אם יש תקלות שחוזרות על עצמן במספר חיישנים אולי יש לך תקלת חשמל שפוגעת באותם חיישנים.

במידה וזה רק ה - EGR, יכול להיות פשוט שהמנוע מייצר הרבה מאוד פיח מה שגורם לו להיסתם או להיתקע.

לסיכום, ממליץ לבצע בדיקה מקיפה ומקצועית על ידי בעל מקצוע שמבין במנועים האלו אבל בנושא בתנאי השימוש האלו.

רועי

פורסם

כמו שכתבתי זה ציוד הנדסי, שאמור להחשב לטופ

בפועל יש לי המון בעיות איתו, חיישני EGR הולכים בערך כל 1500-2000 שעות.

חוץ מזה הולכים לי כל מיני שסתומים ואלוהים יודע מה... אני משתמש בתוכנת VCDS מקורית (שאלוהים יברך אותה) לפחות היא מאוד פוגעת...

אין לי מה להתייעץ עם רון כי הציוד והח"מ לא נמצאים בארץ הקודש.

בגדול זה ציוד שעובד בעומס, ככה שפיח לא מפתיע אותי, ועדין... האמינות הכללית בקנטים.

אגב, המכונות מטופלות כל 300 שעות, שמן, פילטרים, נוזל קירור... הכי איכותי שיש או מקורי בלבד - לא חוסכים שקל.

פורסם

מנועים של ציוד הנדסי, כגון גנרטורים, פועלים במשטר אחר לגמרי מאשר מנוע ברכב ומפתחים בעיות אחרות לגמרי,  שאני אישית לא מכיר. 

עולה לי השאלה המתבקשת..איפה הצוות הטכני שנותן לך שירות? איפה היצרן? אם זה ציוד טופ אתה גם צריך לקבל שירות טופ. 

פורסם
לפני 22 שעות, סולל הדרך כתב:

אין לי מה להתייעץ עם רון כי הציוד והח"מ לא נמצאים בארץ הקודש.

ברור, בגלל זה לא כתבתי שתקפוץ אליו. ובכל זאת, זה יכול להחמיא לו אם תגיד שהתקשרת להתייעץ מחו"ל.

פורסם
לפני 19 שעות, danniel כתב:

מנועים של ציוד הנדסי, כגון גנרטורים, פועלים במשטר אחר לגמרי מאשר מנוע ברכב ומפתחים בעיות אחרות לגמרי,  שאני אישית לא מכיר. 

עולה לי השאלה המתבקשת..איפה הצוות הטכני שנותן לך שירות? איפה היצרן? אם זה ציוד טופ אתה גם צריך לקבל שירות טופ. 

הצוות שנותן שרות בארץ ולא יכול להגיע

גם ככה הם היו כל הזמן על הקו בתיקונים

בתקופה האחרונה, אני מפעיל צוות מקומי שעוזר לי בתחזוקה יחד עם ליווי מהארץ.

בארץ ההבנה שלהם היא די נמוכה.

לדוגמא... בהחלפת טיימינג שעשיתי עם הצוות המקומי, החלפנו משאבות מים והמשאבה שרכשתי של חברת הלה (גם פתחתי שרשור) היתה עם מניפה ממתכת במקום מפלסטיק.

הצוות בארץ החליט שהיא לא טובה... אחרי יעוץ עם הפורום ומביני עניין בפורם הזה אני החלטתי שהם (השרות בארץ) לא מבינים כלום והתקנתי את המשאבה שרכשתי כפי שהמליצו לי פה.

זאת רק דוגמא אחת... אני נעזר בפורומים, בקריאה ברשת ושורד

הציוד אולי טופ, השרות... ישראלי.

עד עכשיו רכשתי את הכי טוב שיש וזה לא שורד.

EGR החלפתי כבר כמה פעמים וחשבתי לתומי שאולי יש יצרן עדיף מהיצרן המקורי.

אולי אני באמת אתקשר לרון....

• תוכן חדש...