Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווישר ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברתי רכב מסוג סיטרואן ZX, לפני כשבוע המגב הקידמי התחיל לעשות לה בעיות.

ברגע שמפעילים אותו הוא מתחיל לפעול, אולם ככל שעובר הזמן יש לו פחות ופחות כוח לעלות על השמשה עד שלבסוף הוא נעצר.

מה לדעתכם הבעיה?

חבר אמר לי שסביר להניח שזה הפחמים. מה דעתכם? בכל מקרה כיצד מחליפים אותם, האם יש סוג מסויים של פחמים ומה העלות לדעתכם?

פורסם

ברגע שמפעילים אותו הוא מתחיל לפעול, אולם ככל שעובר הזמן יש לו פחות ופחות כוח לעלות על השמשה עד שלבסוף הוא נעצר.

מה לדעתכם הבעיה?

חבר אמר לי שסביר להניח שזה הפחמים. מה דעתכם? בכל מקרה כיצד מחליפים אותם, האם יש סוג מסויים של פחמים ומה העלות לדעתכם?

נסה לברר עלות למנוע-מגבים בפירוקיה עבור ZX - ייתכן וזה עדיף על פירוק המכלול והתעסקות עם מציאת חלפים פנימיים...מה גם שייתכן וזה לא רק הפחמים (אולי הוא כבר נשרף לגמרי) ולא תמיד שווה להשקיע או להתעסק עם זה.

המלצה שלי: חפש בכמה פירוקיות. הבדלי המחירים יכולים לעיתים להיות מאוד קריטיים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה לדעתכם הבעיה?

נסה לברר עלות למנוע-מגבים בפירוקיה עבור ZX - ייתכן וזה עדיף על פירוק המכלול והתעסקות עם מציאת חלפים פנימיים...מה גם שייתכן וזה לא רק הפחמים (אולי הוא כבר נשרף לגמרי) ולא תמיד שווה להשקיע או להתעסק עם זה.

איציק

תחילת מעשה במחשבה תחילה.

קודם ברר מהו עלותו של חלק חדש מקורי/תחליפי, ולאחר שיש בידך את המידע הנחוץ גש אל הפירוקיות לבירור עלות החלק דרכם.

לעיתים אין זה משתלם לקנות חלק משומש, לעיתים ההפרשים אינם מצדיקים זאת.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מה לדעתכם הבעיה?

איציק

תחילת מעשה במחשבה תחילה.

קודם ברר מהו עלותו של חלק חדש מקורי/תחליפי, ולאחר שיש בידך את המידע הנחוץ גש אל הפירוקיות לבירור עלות החלק דרכם.

לעיתים אין זה משתלם לקנות חלק משומש, לעיתים ההפרשים אינם מצדיקים זאת.

עמית

צודק, אך בכל מה שקשור בלובינסקי - נראה לי שאתה קצת יותר מידי אופטימי...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...