Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יום שישי ראיתי את הנורה של S&S עם נורה כתומה והבנתי שהמצבר לקראת סוף ימיו

מוצאי שבת שאלתי כאן כדי להקדים תרופה למכה- לא עזר

יום ראשון בבוקר אישתי עם הילדים והרכב לא מניע- בעיה רצינית ואני באוטובוס בדרך לעבודה לעיר אחרת

הזמנתי חברת מצברים (שבדיעבד הסתבר לי שיש ביקורת שלילית עליה כאן,ודווקא ביקורת טריה) ועם כל הבקשות שלי לשים מצבר מתאים כמובן שמו מצבר EFB (האמת גם אני טמבל ולא שמתי לב לקבלה ששלחו לי שכתוב)

אלך להתלונן אני רק צריך לדעת איפה כתוב לפי הוראות היצרן שצריך מצבר AGM

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, עדי-אל כתב:

ראיתי את הנורה של S&S עם נורה כתומה

בדקת מה הטמפרטורה בחוץ ?  אתה תראה את הנורה הכתומה הזו כל פעם שבחוץ מעל 34 מעלות.  וביום שישי, סביר שהיה מעל 34 מעלות.  הנורה אומרת אכן שה S&S מנוטרל, אבל מסיבת טמפרטורה (או נטרול ידני בתפריטים).

לפחות לפי ספר הרכב - אין קשור בינה לבין מצב המצבר.  רק אומרת שהמערכת מושבתת ויש להפעילה מחדש דרך התפריטים.

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • רעיון טוב! 1
פורסם

נזכרתי שלפני שבועים וקצת הרכב לא הניע בוקר אחד, הנעתי עם כבלים וחשבתי ששכחתי אורות או משהו דומה.

יומיים אח"כ הלכתי למוסך, בשביל משהו אחר, אמרתי לו שהרכב לא הניע אבל ביומיים האלו נסעתי ברכב. והנעתי כמה פעמים והכל היה בסדר.

השאלה אם המכונאי היה צריך "להגדיל ראש" ולעשות בדיקה של המצבר?

• תוכן חדש...