Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 213
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

https://www.lkltd.co.il/כבאית-E-ONE-8X8-שי-2007-רכב-תפעולי-781-ליצואפירוק---עודפי-רשת

ליצוא או פירוק בלבד.

עברתי בחזור מלויית הרב קנייבסקי בסמוך לתחנת כיבוי אש רמת גן, והסחתי את דעתי לרגע מהאבלות כשנוכחתי בשתי שורות הכוללות כ - 15 כבאיות ישנות. בעיקר מרצדס, מעט איווקו ואינטר.

מה הסיפור שלהם?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 20.3.2022 בשעה 15:59, tinoki כתב:

https://www.lkltd.co.il/כבאית-E-ONE-8X8-שי-2007-רכב-תפעולי-781-ליצואפירוק---עודפי-רשת

ליצוא או פירוק בלבד.

עברתי בחזור מלויית הרב קנייבסקי בסמוך לתחנת כיבוי אש רמת גן, והסחתי את דעתי לרגע מהאבלות כשנוכחתי בשתי שורות הכוללות כ - 15 כבאיות ישנות. בעיקר מרצדס, מעט איווקו ואינטר.

מה הסיפור שלהם?

באמת מה הסיפור?

היית נכנס לשאול!

אולי יצאו למכרז בקרוב מי יודע ..

:2gunfire:..When you have to shoot shoot, don't talk. That is of course, if you have a gun

• חודשיים מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לפני 12 שעות, sinkto כתב:

היום זה קרה חברים!

אחרי חודשים ארוכים השתנה סטטוס הרישוי והיום קבלתי רשיון רכב משא מגורים.

יששש!

אריה , מזל טוב .

שמח בשמחתך .

תמשיך לעדכן .

אחד הפוסטים היותר מעניינים שמתגלגלים כאן .

אילן

• אהבתי 2
פורסם

מנפלאות משרד הרישוי..

דגם המשאית הוא 1113 LAF

L - משאית

A - הנעה 4×4 all wheel drive

F - דגם מיוחד\כבאית fire

משום מה ברשיון המקורי הופיע 1113 זבל..

בבדיקה בחולון המהנדס ראה את זה, גיחך, והבטיח לשנות. ואכן, הוראת הרישום החדשה מראה את הדגם הנכון, אלא מה, את פקידת הרישוי בחיפה זה לא עניין - "זה הדגם המקורי שקבע היבואן, אין לי אפשרות לגשת לזה במחשב!..."

התעקשות שלי הביאה אותי למשרד סגנית מנהלת הסניף - "אדוני" (כשהם מתחילים עם אדוני זה לא סימן טוב) "אין אפשרות לשנות את זה, ואני לא יודעת מי זה ליאור, (מהנדס משרד הרישוי, הלווו!) והניירות שהבאת לי זה שום דבר (הוראת רישום?!?!).."

רק אחרי ששוב התעקשתי היא התקשרה ל"בוריס", שאמר בסדר, והעניין טופל.

בחדווה היא מגישה לי את רשיון הרכב המתוקן ואז אני רואה את השורה הבאה: חייב נקודות עיגון.

זו תקנה למשאיות החל מינואר השנה, רק ש YETI אינה משאית, היא קרוואן!

אין מה לעשות, היא אומרת, אני מכירה אתכם (מי זה אתכם??) כל המשאיות חייבות וזה רכב משא.

(משא מגורים הנו סוג הרכב)

את רואה שבנספח לרשיון רשום בפירוש 'אסור להוביל מטען'? אני שואל, את מה בדיוק את רוצה שאני אעגן? אני מתקשר למהנדס הרכב.

זה לא מעניין אותי למי אתה מתקשר, אני לא הולכת לשנות את זה, זו התקנה!

מדהים.

כמובן שברגע שהמהנדס שלי ראה את זה הוא התרעם, וייצור קשר עם משרד הרישוי בחולון ביום ראשון, מה שכנראה יסדר לי עוד טיול לחיפה..

מצד אחד, מעצבן, אבל מצד שני, כנראה זה מה שהופך את הרכב שלי למיוחד עוד יותר מפני שהוא מורשה מגורים ברשיון, לא כולם מצליחים או אפילו מנסים להגיע לקו הסיום ופשוט נוסעים ברכבים מוסבים עם רשיון משאית רגיל ..

שבת שלום וחודש טוב לכולם😊

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

:2gunfire:..When you have to shoot shoot, don't talk. That is of course, if you have a gun

• חודשיים מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לפני 14 שעות, sinkto כתב:

YETI עברה טסט!

שהחיינו והגיענו...

הפגוש האחורי מתפרק לטובת זוית נטישה או שהוא קבוע? מהתמונות נראה שהוא קצת מגביל.

איפה אתה מחזיק גלגל/ים ספייר?

עדיין אחד מהשרשורים הגדולים של CF!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...