Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אנחנו מחפשים רכב למשפחה צעירה (עם ילדה) באזור 65 אלף. לפי חיפושים שעשינו, נראה כי זה מאפשר את כל אחד משלושת הדגמים שציינו יד שנייה בשנים 2017-2018

צרכים: בעיקר נסיעות עירוניות ומעט בינעירוניות

הדגמים שעלו לנו:

- סיאט איביזה

- סיטרואן קקטוס / c3

- i20 inspire

אם יש לכם רעיונות נוספים אנא אל תהססו :) בנוסף נודה לכל פידבק בנוגע לכל אחת מהמכוניות וחשוב שזה יכלול גם אמינות

פורסם

הc3 תהיה הכי נוחה, היונדאי לדעתי הכי פחות.

מנגד לאיביזה מושבים תומכים יותר.

מבחינת מנוע האיביזה תהיה זריזה יותר מהסיטרואן, ושניהם יהיו משמעותית זריזות מהיונדאי.

הסיטרואן צפופה יותר מהיונדאי והאיביזה מהדור החדש.

מבחינת אמינות לאיביזה גיר dsg אתה יכול לצפות למח גיר או מצמדים. מנגד הוא תורם לזריזות.

הסיטרואן יש רצועת טיימינג שיכולה להתפורר לכן כדי לבדוק האם החליפו אותה, אם לא להחליפה.

ב3/2017 היצרן שינה אתה רצועת הטיימינג לאחת שאמורה להיות עמידה.

כיוון שרוב הנסיעות עירוניות הייתי ברכב עם פלנטרי או רציף- לכן הייתי בודק את הסיטרואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קקטוס.

למשפחה עם ילדה היא עדיפה, תא מטען גדול יותר, מרווחת יותר, עיצוב פנים וחוץ מקוריים מאוד, נוחות נסיעה טובה עם מושבים חלומיים.

יש כמה חסרונות קטנים שכדאי שתבדוק קודם, אם תסתדר איתם אתה תהנה מאוד מהרכב.

מעט רעידות בזחילה, חוסר בתאורה למושב האחורי, חלונות אחוריים נפתחים לחרך בלבד...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תודה לירן!

אתה חושב שהקקטוס שנת 2018 אמינה ל5-6 שנים? 

מפחידה אותנו הסטיגמה המדוברת על סיטרואן

האם 60-65 זה תקציב ריאלי לקקטוס? לכאורה זה נשמע לי בהתחלה מאוד נמוך למה שהוא מספק אבל ביד 2 זה סביבת המחירים לשנת 2018

פורסם

הקקטוס לא צריך לבלות במוסכים מעבר לטיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 23 דקות, moninitzan כתב:

תודה לירן!

אתה חושב שהקקטוס שנת 2018 אמינה ל5-6 שנים? 

מפחידה אותנו הסטיגמה המדוברת על סיטרואן

האם 60-65 זה תקציב ריאלי לקקטוס? לכאורה זה נשמע לי בהתחלה מאוד נמוך למה שהוא מספק אבל ביד 2 זה סביבת המחירים לשנת 2018

אמינה מאוד אין לרכב מחלות ידועות. יש לדגם הזה גם 5 שנות אחריות.

מומלץ להקדים טיפול טיימינג קרוב יותר ממה שהיצרן קבע.

כן זה המחירים כיום ל-2018, לפני כחצי שנה מכרתי קקטוס 2018 שהייתה לי בערך ב-65.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

תודה על התגובות

הבנתי מקריאה שיש בעיה ברצועה שמתמוססת בקטטוס, זה בעיה שנתקלת בה? והאם נתקלת בכלל בבעיות במהלך הזמן שהיה לך את הקקטוס?

פורסם

במנועים שיוצרו עד אמצע 2017 הייתה רצועה שנוטה להתפורר מוקדם ומצריכה בגלל זה החלפה מוקדמת.

הרכב שלי היה בן שנתיים וחצי עם 30 אלף ק"מ על השעון ולא היו בעיות.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

בחלק מדגמי 2018 יתכן שיש מנוע שהורכב לפני אמצע 2017, כך שיתכן שזאת הרצועה הקודמת ויתכן שהחדשה.

אבל כך או כך המלצה חמה לרכישת המכונית הזאת.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

אני לא רואה שום יתרון ליונדאי ברשימה הזאת על הרכבים האחרים מעבר לרף אמינות וסחירות עתידית, היא פחות נוחה, הרבה פחות זריזה והרבה יותר צמאה אבל מצד שני קניה סולידית ואמינה, רכב להתניע ולנסוע בשקט.

בגלל הנסועה שלך שברובה עירונית הייתי מעדיף להמנע מהאיביזה עם הגיר הרובוטי והולך דווקא על הצרפתיות, רצוי כאלה מסוף 2017 תחילת

2018 שם בוצע עדכון למנוע והוחלפה רצועת טיימינג בעייתית, זה יהיה שווה למתוח את התקציב עבורה בגלל שהטיימינג המתפורר גם אם לא יצר טוטאלית לפני שהוחלף יתכן וכן יצר נזק מתמשך בגלל סתימה של מעברי שמן.

פורסם

ממליץ על הקקטוס, בדוק את היסטורית הטיפולים , במידה ולא בוצע טיימינג בצע טיפול יזום והחלפת רצועה וסע לשלום.

אחד הרכבים המשתלמים בקטגוריה כמשומש , מגלה אמינות טובה מאוד ללא בעיות ידועות.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...