Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזו. מה אני צריך לעשות, בשביל לשנות את הברקסים הקדמיים בפיזו 1.6 205GTI לברקסים כמו של ה1.9

ממה שאני יודע, הדיסק גדול יותר, וכך גם הקאליפר.

השאלה היא, האם כל מה שאני צריך זה דיסק גדול של 1.9 וקליפר?? זה הכל?.

או האם אני צריך להוסיף משהו נוסף.

במידה ואני לא יכול למצוא קאליפר מקורי של 1.9, איזה אני יכול לשים במקומו על מנת שיתאים לי.

(כרגע יש לי גאנטים 15 אינץ, ככה שהדיסק של ה1.9 יכנס...)

תודה מראש

אסף.

פורסם

בוסטר אחר - משאבה אחרת, ברקסים אחוריים אחרים כדי לשמור על יחס בלימה - וגם הנבות אחרות.

אהה... אתה מחליף נבות - אתה נאלץ להחליף ציריות תואמות או לשתול את החלק הפנימי הישן שלך....

לא קל - אבל גם לא יותר מידיי מסובך...

אלון

פורסם
בוסטר אחר - משאבה אחרת, ברקסים אחוריים אחרים כדי לשמור על יחס בלימה - וגם הנבות אחרות.

אהה... אתה מחליף נבות - אתה נאלץ להחליף ציריות תואמות או לשתול את החלק הפנימי הישן שלך....

לא קל - אבל גם לא יותר מידיי מסובך...

אלון

לא לשכוח ווסתי בלימה לקאליפרים האחוריים או התקנת רגולטר,

יוני

פורסם

אם אני לא טועה

הבלמים הקדמיים זהים לאלו של ה- 1.9

247 מ"מ

רק הקאליפר שונה(גדול בקצת)

וב- 1.9 יש דיסק אחורי רגיל(לא מאוורר)

פורסם

זיגי , נראה לי הוא בונה רק על החלפת החלק הקידמי , כי אחרת הוא גם יצתרך כבל בלם יד.

וכמדומני שחר צודק וההבדל הוא בקאליפר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...