Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב עם פגמים קוסמטיים קלים. 

ביניהם סוורים ומכות קטנות שניתן לתקן ב-PDR. 

אבל בנוסף יש עליו נק' צבע מריסוס שכנראה נעשה. 

הנק' לא יורדות בשטיפ ואני מפחד להשתמש בנייר זכוכית או, סכין לגרד אותם החוצה. 

יש פתרון אחר לבעיה? או לחלופין מקום מומלץ שיכול לבצע את העבודה כולל הפוליש ותיקון מכות? 

פורסם

מצאתי סרטון שמראה איך מורידים ספריי צבע על ידי ווקס שמבוסס קרנאובה.

אני לא יודע מה מקור הצבע על הרכב שלך, אבל זו הדרך הכי בטוחה (לנסות) מבלי לגרום נזק. אל תנסה נייר זכוכית וגם לא סכין, אתה תגרום לנזק רב יותר.

אולי מישהו מכיר פתרון, גם לי יש רסס על החלק האחורי של הרכב, שהייתי שמח להעלים.

פורסם

לתערי לא מדובר במקרה של ונדלזים.

יש נק' קשות של צבע שלא יורדות. ניסתי עם פלסטלינה עדינה ללא שיפור.

חושב לנסות עם פלסטלינה גסה (HEAVY CUT) וראות אם משפר.

אגב בשיטוט במאזון ראיתי את הפריט הזה: https://www.amazon.com/Paint-Removal-Clean-Abbrasiveness-degree/dp/B01LYF8TTJ/ref=sr_1_236?dchild=1&keywords=Clay%2BBar%2BKit&qid=1597137802&sr=8-236&th=1

למישהו יש ניסיון? עצה?

פורסם

זה בסה"כ פלסטלינה יותר גסה. אין שום הבדל בינה לאחרות.

שים לב ששימוש בפלסטלינה גסה בידיים לא מאומנות גורמת לסווירלים/שריטות עדינות מעל הצבע. 

פורסם

רכב חדש, לצערי כנראה אדם חסר התחשבות חשב שהדבר הכי נכון מבחינתו זה לצבוע בפיסטולט על יד הרכב שלי, כל הרכב נק' לבנות וכמובן מרגיש כמו נייר זכוכית, איך ניתן לנקות את זה?

20200813_161950.jpg

פורסם

תעבור עם פלסטלינה שזה עדיין טרי. (מקל על ההורדה)

לא להפעיל כוח ייתר כדי לא לגרום לסווירלים/הולוגרמות, להשתמש בהרבה מים וסבון. (שטח רטוב כל הזמן)

פורסם

ולפי התמונה (שלא ברור באיזה חלק של הרכב מדובר), אם זה גם על החלון, ניתן להוריד מהחלון עם סכין גילוח ונוזל סיכוך (ראה בסרטון בפוסט #5).

• תוכן חדש...