Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכב הוגדר אבדן להלכה/גמור (לא יודע איזה) בסביבות 20/03/2020.

הרכב נגרר למוסך ההסדר "שיא מוטורס" בנתניה והתקבל כבר הכסף מחברת הביטוח "מנורה מבטחים".

היום מקבל בדואר חיוב מכביש 6 מתאריך 06/04/2020 בשעה 10 בבוקר על כך שהרכב נסע בכביש 6 באזור הצפון.

בוצעה פניה לסוכן הביטוח.

האם יש עוד מקום שאליו כדאי לפנות כדי לכסת"ח את בעל הרכב?

אני לא רוצה שמחר הרכב ישמש לפעילות פלילית או לעבירת דרכים מסוימת ובעל הרכב ימצא את עצמו באי-נעימות כזו או אחרת.

אודה לעצתכם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

שתי אפשרויות:

1. שגיאה של ה-LPR.

2. ברכב היה על גרר ומספרו נקלט במצלמות כביש 6.

פנה טלפונית למרכז השירות עם פרטי החיוב, הם יבדקו את הצילום. מניסיון - זה פועל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, אסטון מרטין כתב:

יש על הרכב פסקל?

לא.

תודה לכם, אתקשר מחר לכביש 6 בבוקר.

אני לא חושש מגרר כמו שאני חושש שחברת הביטוח העבירה את הרכב לסוחר שלא הוריד את הרכב מהכביש או לא העביר בעלות.

בכל אופן אעדכן לאחר שיחה עם המוקד של כביש 6. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אם הרכב הוא אובדן להלכה הרכב לא מורד מהכביש וחוזר אליו לאחר תיקון כיד ראשונה מרופא ללא תאונה.

וכיוון שהרכב עוד לא מצא את הקונה המאושר הפחח לא ביצע העברת בעלות.

קבל אישור מחברת הביטוח כי מיום XYZ הרכב אינו בבעלותך אלא בבעלות מוישה פחחות ויש להפנות את החיובים לשם

או

שלח לכביש 6 את ההודעה על התשלום מחברת הביטוח ושיפנו אל אותה חברת הביטוח לשם הסדרת החוב, עם העתק אל חברת הביטוח

• מעניין 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מעדכן שהרכב אכן היה על גרר.
כביש 6 לא ידעו על מה אני מדבר.
כביש 6 צפון, שמסתבר שזו חברה אחרת, כן ידעו ואמרו שיבטלו את החיוב.
ביקשתי מסוכן הביטוח מכתב שמאשר שמתאריך כך וכך הרכב לא אצלי, אלא בבעלות מוישלה המוסכניק.
תודה לכולם.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 16.6.2020 בשעה 14:18, ניקו פ. כתב:

היי,

רכב הוגדר אבדן להלכה/גמור (לא יודע איזה) בסביבות 20/03/2020.

ביצעתם הורדה מסודרת מול משרד הרישוי?

או העברת בעלות עם חתימה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא ביצענו כלום.

הרכב הובא בגרר למוסך וברגע שהשמאי הודיע שהרכב לא לתיקון סוכן הביטוח שלי הודיע לי שהרכב הפסיק להיות הבעיה שלי. שבועיים לאחר מכן קיבלתי כבר את כספי הביטוח.

פורסם

אני מנחש שלא היית מקבל את כספי הביטוח אם לא היית חותם על מסמך, שבאחד מהסעיפים שלו הם קונים את השרידים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה נשמע סביר, אבל אני לא הייתי שם. אבי אמר שהוא חתם על כל מיני מסמכים אצל השמאי, מניח שזה אחד מהם. 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב - עכשיו קרה לי מקרה דומה שבמיד מסויימת הוא הפוך.

קיבלתי היום חיוב מכביש 6 צפון על הרכב של אשתי. בוודאות הרכב מעולם לא עבר במנהרת יוקנעם, אצלי היציאות היחידות שלו מחיפה היו לכיוון צפת. ועוד דבר מוזר - דרשו דמי גביה, למרות שהרכב רשום לחיוב אוטומטי.

בקיצור - אם הרכב של ניקו חוייב אחרי שירד מהכביש שלי חוייב דווקא לפני כן - הוא צולם על המובילית יום לפני שנמסר לי.

עכשיו הפקידה שאתה דיברתי העבירה את החיוב לטיפול הנהלת חשבונות. אני סקרן כמה זמן יעבור עד שאקבל הודעת ביטול.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדכון: לפני 10 דקות התקשרו, וכבר יש זיכוי במייל. בהחלט זמן תגובה מכובד.

פורסם
בתאריך 16.6.2020 בשעה 18:22, sperial כתב:

שתי אפשרויות:

1. שגיאה של ה-LPR.

2. ברכב היה על גרר ומספרו נקלט במצלמות כביש 6.

פנה טלפונית למרכז השירות עם פרטי החיוב, הם יבדקו את הצילום. מניסיון - זה פועל.

אופציה 3: מספר הרכב שוכפל

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...