Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קיה פיקנטו שהיה צריך לבצע לה טיפול שהסתבך 

טיפול גדול 

תיקון רעשים בברקסים ( הוחלף קליפר)

ולשלוח אותה לטסט - בטסט הרכב נכשל על זיהום אוויר

לבסוף במוסך הוחלט להחליף ממיר קטליטי

זה המחיר שקיבלתי להכל. , אשמח לדעת אם זה הגיוני מחיר החלפים והעבודה שביקשו ממני

0D82A22B-A902-4231-ABDD-9FD733CE33C8.jpeg

פורסם

זה מחיר של ממיר קטיליטי מקורי ? הבעיה שלי : מחיר בחוץ של ממיר תוצרת הארץ כ ₪1000 כולל הכל. לעומתו ממיר מקורי של קיה לדעתי זה כמה אלפים טובים. כאן בקבלה זה באמצע. אז האם זה ממיר מקורי מהניילון ?

פורסם

הטיפול נעשה במוסך היבואן ? 

על פניו,אם היית  נגש לרוני אגזוזים/אבי פרטס/משה זר- על ממיר קטליטי כנראה היית משלם פחות.

יש בעיות ייעודיות שכאשר הן מופיעות  בעל מקצוע מומחה במיוחד לתחום עדיף על מוסך שיגבה פערי תיווך גבוהים.

זה כמו להיכנס למוסך כאשר הגיר הלך ולא לגשת למכון גירים.

המוסך מפרק את הגיר,גוזר את הקופון ועמלת התיווך שלו ובעצם מי שמשפץ את הגיר הוא המכון (מה שנקרא עבודת חוץ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 5 שעות, colauti 9 כתב:

הטיפול נעשה במוסך היבואן ? 

על פניו,אם היית  נגש לרוני אגזוזים/אבי פרטס/משה זר- על ממיר קטליטי כנראה היית משלם פחות.

יש בעיות ייעודיות שכאשר הן מופיעות  בעל מקצוע מומחה במיוחד לתחום עדיף על מוסך שיגבה פערי תיווך גבוהים.

זה כמו להיכנס למוסך כאשר הגיר הלך ולא לגשת למכון גירים.

המוסך מפרק את הגיר,גוזר את הקופון ועמלת התיווך שלו ובעצם מי שמשפץ את הגיר הוא המכון (מה שנקרא עבודת חוץ).

לא במוסך יבואן

בגלל זה המחיר היה נראה לי קצת גבוה,

בנוגע לממיר לדעתי שמו ממיר משופץ .

• תוכן חדש...