Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה, לא הכרתי. 5% זה יחס אות-רעש לא רע.

אגב נקטרינות, המצב שלהן חרבנה עכשיו בכל מקום. כנראה מה שמוציאים עכשיו זה השאריות האחרונות מקירור, הקטיף שלהן מסתיים בקיץ די מוקדם ואני לא חושב שמייבאים נקטרינות לארץ.

חזיר דיזל

פורסם

אני מסכים זה די סביר.

בדיוק הגיע לי משלוח אז אני יכול לצלם לך את כל מה שהגיע, אבל בגדול הם בסדר.

לפעמים מגיעה אפילו איזו הברקה בדמות אבטיח מדהים, או מלון פנטסטי בטעמו. הרוב נע בין סבבה למעולה.

רק לא לצפות שזה יהיה כאילו שבחרת לעצמך את כל הירקות והפירות. זה לא תחליף. מבחינתי הם כרגע במיקום האופטימלי בין מחירים לבין איכות.

יש נפילות אבל לא מספיק שידרום לי להתבאס.

נקודה ששכחתי. אני לא מזמין מהם תפו"א.

זה מגיע מלוכלכך מתוך האדמה. טרי מאוד ונחמד לחובבי הז'אנר. אני אוהב את שלי בלי אדמה עליהם, ארוזים יפה בשק.

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נו טוב. ננסה. לא חושב שיכול להיות הרבה יותר גרוע מהמצב הקיים.

לפני כחודש עברנו דירה ל"פלאפל הגדול", יעני תל-אביב רבתי, התנחמתי בזה ש"עכשיו יש הכל מתחת לבית ולא צריך לנסוע" אבל די מהר גיליתי שבסוף אם רוצים מצרכים טובים צריך להכנס לאוטו ולנסוע כך או כך. אז אני מנסה לעבור עכשיו כמה שיותר למשלוחים בכל דבר אפשרי.

חזיר דיזל

פורסם

היינו בבחדוד משפחתי ולא הייתה ברירה, התנסינו עם שופרסל ורמי לוי.

שופרסל כשלא היו דברים שהזמנו התקשרו להציע תחליפים, עשו משלןח אבל מה? שכחו קרטון שלם של מוצרי חלב! מה שהיה יותר מכעיס זה שסה היה ביום שישי והמוקד היה סגור, ככה פשוט נתקענו סופש בלי המעדנים לילדים ועוד. ביום ראשון לאחר שהתקשרנו דאגו להשלים את הקרטון ביום שלישי, לציין שהשירות בטלפון היה מעל ומעבר, מרוב שהנציגה הייתה שירותית לא יכלתי לכעוס עליה.

רמי לוי, ממש התאכזבנו, כל מה שלא היה פשוט לא נשלח, כמו כן הייתה איזה בעיה באתר שברגע שאתה עורך את ההזמנה שכבר ביצעת זה היה עושה כאילו יש 2 הזמנות ואז לך תחכה שעה (אני לא מגזים) כדי לבטל אחד מהם כי באתר יש בעיה, קיצר סרט. ההזמנה הייתה על סך 900 ש''ח, כשזה היה בדרך אלינו ראינו שחייבו 700 ש''ח, הסתבר שהורידו מוצרים בלי להתקשר ובלי להחליף לנו לאחרים, מבאס ומאכזב, אה ומסורבל. אגב חלק ממה שלטץא הגיע היה שישיות מים, בחיאת בכל הסופר לא היו מים של חברה אחרת?! קיצר אכזבה.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לפני 44 דקות, קורן בן אשר כתב:

נו טוב. ננסה. לא חושב שיכול להיות הרבה יותר גרוע מהמצב הקיים.

לפני כחודש עברנו דירה ל"פלאפל הגדול", יעני תל-אביב רבתי, התנחמתי בזה ש"עכשיו יש הכל מתחת לבית ולא צריך לנסוע" אבל די מהר גיליתי שבסוף אם רוצים מצרכים טובים צריך להכנס לאוטו ולנסוע כך או כך. אז אני מנסה לעבור עכשיו כמה שיותר למשלוחים בכל דבר אפשרי.

תלוי איפה אתם גרים או איפה אשתך עובדת (מקווה שאני לא מתבלבל בינך לבין מישהו אחר), אבל ברחוב וייצמן, ממש דקה הליכה מאיכילוב, יש ירקן דרוזי פגז. מה הקאץ'? המחירים שלו. אם אתה מוכן לשלם, אתה תקבל את הירקות הכי יפים שיש. האיכות סבבה+ עד כמה שאפשר לקבל בארץ. החיסרון, המחיר.

אני לא זוכר את שמו אבל זה ממש על וייצמן צפונית לאיכילוב, חנות או שתיים ליד המגה. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
לפני 20 שעות, קורן בן אשר כתב:

האם למישהו יצא להתנסות עם "נוי השדה"? https://noyhasade.co.il/

במקרה היום ראיתי רכב משלוחים שלהם והלכתי לדוד גוגל לבדוק מה העניין.

אני מחפש פתרון לנושא פירות וירקות, שממשיך להיות אבן הנגף של המשלוחים. מצד שני גם בירקניות המצב חרבנה.

כן אבל לא במשלוח, יש להם סניף 5 דקות מהבית.

יש להם (לפחות בראש העין) מוצרים ממש טובים, וגם כאלה שקשה לפעמים להשיג (נניח רוטב פיצה של Mutti, קמחים מיוחדים, מוצרים אסייתיים, תרסיס שמן כמהין וכו')

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 20 שעות, קורן בן אשר כתב:

לא התבלבלת.

אתה מתכוון אליו? הבסטה שלו תמיד מושכת את העין שלי כשאני עובר שם.

image.thumb.png.d7e73b632ff907060a6b7df4012b8a4b.png

התקלת אותי. לדעתי כן. 

זה מקום ממש קטנצ׳יק בפנים. בערך 9 מ"ר. אני גם די בטוח שהוא היחיד באזור. 

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

כן אבל לא במשלוח, יש להם סניף 5 דקות מהבית.

יש להם (לפחות בראש העין) מוצרים ממש טובים, וגם כאלה שקשה לפעמים להשיג (נניח רוטב פיצה של Mutti, קמחים מיוחדים, מוצרים אסייתיים, תרסיס שמן כמהין וכו')

החנות מצוינת, אבל הם יקרים לאללה

פורסם

כן זה לא קילו עגבניה בשני שקלים.

מצד שני זו לא אותה עגבניה שאתה קונה בסופר בשני שקלים לקילו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...