Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמן הגעה של רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הזמנתי רכב מרנו לפני כשבועיים עוד כמה זמן אני יקבל אותו אם הוא עבר כבר את שלב ההתקנות והרישוי והוא נמצא במחסן הראשי שלהם?( ברור לי שאף אחד לא יודע זמן מדויק מבקש רק הערכה)

פורסם

לא כאן המקום לשאול, אלא בסוכנות בה רכשת את הרכב.

בחוזה הרכישה מצויין זמן אספקה צפוי. אם הרכב נמצא בארץ בדרך כלל מדובר על עד 14 ימי עסקים. אבל, אתה יודע, אנחנו לא בתקופה נורמלית. אם הרכב טרם הגיע ארצה צריך להיות מצויין איזה תאריך יעד, אבל אתה תלוי ביצרן, במשלח וביבואן.

אני הזמנתי היום רכב, זמן האספקה עד 14 ימי עסקים, צפי לפחות מזה (הרכב בארץ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

לא כאן המקום לשאול, אלא בסוכנות בה רכשת את הרכב.

בחוזה הרכישה מצויין זמן אספקה צפוי. אם הרכב נמצא בארץ בדרך כלל מדובר על עד 14 ימי עסקים. אבל, אתה יודע, אנחנו לא בתקופה נורמלית. אם הרכב טרם הגיע ארצה צריך להיות מצויין איזה תאריך יעד, אבל אתה תלוי ביצרן, במשלח וביבואן.

כמו שרשמתי הרכב עבר את ההתקנות כבר ואת תהליך הרישוי 

פורסם

יש בעולם כזה דבר שנקרא וירוס הקורונה.

מפעלי רכב סגורים, יבואנים סגורים.

אם הרכב בארץ, אז האכסנה של רכבים חדשים בקרסו עובדים מה ימים בשבוע, לא שבוע מלא.

אין להם הרבה הזמנות אז ישחררו את הרכב שלך די מהר.

אייל

פורסם

תראה, יש להם תוכנית עבודה כלשהי, יש כוח אדם כזה או אחר, יש זמינות של מוביליות לסוכנות בה יימסר לך הרכב. אם הרכב כבר עבר רישוי יש סיכוי טוב שבתחילת השבוע הבא תקבל שיחת טלפון "בוא לאסוף את הרכב". אבל האם זה יהיה ביום ראשון, שני או שלישי? אין לדעת.ואולי זה יהיה אפילו קצת יותר מאוחר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקרה הזה הקורונה פועלת לטובתך. 

אין ליבואנים עומס באתרי המסירה. 

מאמין שביום ראשון תקבל שיחה שהרכב מוכן למסירה בשני/שלישי. 

רוב עובדי הענף חוזרים השבוע לעבודה מלאה. 

לפני 2 שעות, sperial כתב:

איזה רכב הוזמן? 

אם אני זוכר נכון, יש לך נאמנות למותג סוזוקי. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

בגדתי. אפילו לא הלכתי לסוכנות, כיון שעל הכוונת היתה סופרמיני ולסוזוקי אין רכב ראוי בקטגוריה.

ההתלבטות היתה בין ריו, i20 ויאריס היברידית., עם נטיה חזקה ליאריס. אבל הבוקר, עם האשה ושני בנים, ובגלל איזה סיפור שהולך במשפחה, אמרתי בצחוק "בואו נראה את האיביזה". אז הגענו לסוכנות הסמוכה של צ'מפיון, ושם היה רכב אחד שבלט בצבעו האדום. בקיצור, אחרי ביקור נוסף בסוכנות טויוטה והתלבטות קשה, האשה - שהרכב מיועד לה - החליטה שהיא מעדיפה את הארונה (אבל לבנה). אז זה מה שנבחר. 

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...