Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מסכים, כמות הקורולות והמאזדות שחברות הליסינג הולכות להזרים לשוק ואם הרבה מוטיבציה למכור הולכות להוריד את המחירים.

בסוף קונה שבא לקנות יעדיף לקנות מבן אדם פרטי, אבל כשחברת הליסינג תציעה לו מחיר נמוך בעשרות אחוזים אם מימון הדרישה לרכב הפרטי תירד ואיתה המחיר.

טסלה 3 2022

פורסם

מה יקרה אף אחד לא יודע.
אנשים מנחשים, חלקם מתוך הפוזיציה של מוכרים פרטיים / מוכרים מקצועיים / קונים.

ההערכה האישית שלי שכנראה חברת ליסינג אחת גדולה תיפול , עם כל המשמעויות של כך. כפי שפורטו לעיל.

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

זה אכן החשש כי לחברה הזו חוב של כ 2 מיליארד ₪ שהיא מנסה לגלגל רק שדירוג האשראי שלה ירד החודש . הבנקים לא רוצים להלוות לה והמוסדיים מהססים ומעלים ריבית להלוואות. האגח שלה נחתך בחצי.

סוג של כדור שלג או תספורת.

ראיתי שפתחו מספרות. זה רמז?

פורסם

מיתון במשק בשנת 2020 הוא עובדה מוגמרת, זו לא שאלה של "אם" השאלה היא "כמה" כלומר, כמה המיתון יהיה עמוק.

לגבי 2021, עוד קשה לדעת...צריך לראות איך 2020 תתקדם ומה יהיה עם הקורונה.

בכל מקרה ישנן תעשיות שלמות כמו תיירות, תעופה ובילוי ופנאי שפשוט לא קיימות כרגע וכנראה לא יהיו קיימות עוד חודשים ארוכים.

משק לא יכול לצמוח בצורה כזאת (בוודאי לא משק מבוסס חוב כמו שיש כאן).

לגבי שוק הרכב - אני מניח שהשוק יירד. גם אם יהיו ירידות זה יהיה לקראת סוף השנה אז החברות יהיו נורא לחוצות למכור את המלאים שלהם ואז בוודאי נראה הנחות יפות.

גילוי נאות - אני גם מתלבט לגבי קניית רכב נוסף ואני כרגע על הגדר, שוקל אופציות נוספות כמו השכרה לזמן קצר, ליסינג וכו'.

• רעיון טוב! 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

יפה אמרת, תעשיות שלמות כמו תיירות.

כדאי שלא נשכח שחברות הליסינג הגדולות הן גם חברות השכרת רכבים , כאשר הענף הזה נחתך בצורה רצינית עם עצירת התיירות הנכנסת לישראל. 

מה הם יעשו עם כל רכבי ההשכרה שעומדים במגרשים , כאבן שאין לה הופכין. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני נוטה להאמין שמציאות אם תהיינה , זה יקרה יותר בקנייה מפרטי מאשר אצל חברות ליסינג / השכרה שילכו לפי מחירון ויעשו לך טובה אם בכלל יורידו משהו.

הם תמיד ינסו לשחק את הפוזה של אנשי מכירות קשוחים עם חליפה ועניבה במשרד

פורסם

כשנגמר הכסף גם הפוזה נגמרת.

בסוף צריך להביא לחם הביתה.

אם הם לא ימכרו הם יורידו מחירים ועוד איך (תראה מה קורה עם קבלני הבניה שעושים מבצעים שלא עשו פה כבר שנים)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

יש כמיליון איש מובטלים שיושבים בבית ,חלקם לא חוזרים למעגל העבודה ,וחלק גדול גם מפוטרים שמחזירים רכבים לחברות.

רכב במדינתנו עולה הרבה מאוד וההפסדים עליו קשים ,השוק מוצף ברכבים ויש פחות קונים מתמיד ולכן יהיו ירידות מחירים אבל לא חושב שבצורה קיצונית.

יבואנים ישמרו את המחירים הגבוהים ולמשך שנה ימכרו פחות ויזמינו פחות ,בידיעה שעוד שנה שנתיים הצרכן יחזור להיות מטומטם ויסכים שוב להפסיד כל שנה עשרות אלפי שקלים על ירידות ערך

פורסם

מהניסיון שלי פתרון טוב למצב הזה הוא חברות שמקבלות רכבי טרייד אין, הרכבים אצלם חדשים, עם קילומטראז' נמוך ובמצב טוב, אתה יכול לבדוק למשל בטרייד מוביל, שמאוד מוכרים בתחום הזה, אני נתקלתי שם כבר מספר פעמים בהזדמנויות שהיו מעניינות

פורסם
לפני 50 דקות, G. P. Magnus כתב:

שימו לב שבאפריל מכרו רק כ-2,500 רכבים, כ-10% מהחודש המקביל ב-2019 ....

https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/rkpQ0I6KI

10%? זה עוד טוב.

זה חודש שכל עולמות התצוגה היו סגורים. לא היה רישוי והיו הגבלות יציאה מהבית.

מישהו ציפה למשהו אחר?

פורסם

מסכים איתך ... השאלה כמה המצב ימשיך להיות רע בחודשים הקרובים כי אני מניח שאז היבואנים יתקעו עם מלאי, ואנחנו נצטרך להיזהר עוד יותר מהקומבינות שלהם של למכור רכבים שעמדו שנה+ כחדשים ....

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

יש ירידה במחירים , ולדעתי לא תהיה ירידה נוספת כי השוק מתחיל לחזור לעצמו , מי שמחפש בלי לחץ רכב יד שנייה ימצא , אני חיפשתי ומצאתי דרך טרייד מוביל נתנו אחלה שירות ומצאו לי בדיוק מה שרציתי לפי הציפיות שהגדרתי  (בן 3 מטרייד אין של יבואן, קמ נמוך וכו')

• תוכן חדש...