Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי ניסאן מיקרה 2011 ואני רוצה להבין איזה מהחוטים הולכים לאור רוורס.
יש לי מחבר אחד לכל האורות ויוצאים ממנו 6 או 7 חוטים. (אין לי מולטימטר בהישג יד).
יש מאיפה להשיג את השרטוט? 

תודה

פורסם

נכון שזה לא מה ששאלת. אבל עד שמישהו מעלה לך סכמה חשמלית,

אתה יכול לקנות בכמה שקלים נורת ביקורת כזאת או אפילו לבנות לבד מנורה 12V רגילה.

מנתק את המחבר של הפנס האחורי.

פותח סוויץ' אבל לא מניע את המנוע. משלב לרוורס. מוודא שכל האורות כבויים.

מחבר את התנין של נורת הביקורת לאיזה בורג חשוף באוטו. ובודק במחבר חוט חוט. חוט שבו הנורה נדלקה, זו החוט של אור רוורס. אפשר גם "לדקור" את הבידוד לבדוק כשהכל מחובר.

95422e0293a690793134ec91f8e4bd8d.jpg.ba97620df3dac62dcfd32da74c05054f.jpg

פורסם

אגב, בחלק מהמכוניות ונדמה לי גם בניסאן מיקרה אור רוורס יש רק באחד הפנסים האחוריים, לא בשניהם.

פורסם

בתאריך 12.4.2020 בשעה 17:18, Assaf520 כתב:

היי

יש לי ניסאן מיקרה 2011 ואני רוצה להבין איזה מהחוטים הולכים לאור רוורס.
יש לי מחבר אחד לכל האורות ויוצאים ממנו 6 או 7 חוטים. (אין לי מולטימטר בהישג יד).
יש מאיפה להשיג את השרטוט? 

תודה

האם המטרה היא לפתור תקלה? אז באמת כדאי לעבוד עם סכמת חשמל.

אם המטרה היא רק לחבר חיישני'/מצלמת רוורס ואז בהחלט שנורת ביקורת של חשמלאים זה מספיק וכל מה שנדרש למשימה.

• תוכן חדש...