Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים ,

לאחר דפדוף ארוך ביד 2 נעצרתי על רכב פורד מונדאו 2.0 טורבו 203 כ״ס 2012/13.

לפי מה שראיתי ביוטיוב , הרכב די אמין. 

אני כמובן הולך לשים לו תוכנה , לאחר התיעצות עם אלדד מ 2race , הרכב יעלה ל270 כוח- האם מישהו ניסע ויכול לספר חוויות ? 

בכללי אתם ממליצים על הרכב ? 

הוא יחזיק מעמד עם הכוח הזה מבלי להתערב במנוע וגיר ?

עריכה אחרונה על ידי מיכאל ג׳ון
פורסם

הוא לא די אמין ולא נעליים. הגיר בסוף מגיע להחלפת מצמדים שעולה, לא עלינו, מעל 10K במורשה. גם החלפת שמן גיר לא זולה כל כך (אבל הרבה פחות מזה). ברמת המחירים הנוכחית, רוב הרכבים כבר כנראה לא מתוחזקים כראוי.  גם המנוע בגרסת ה-240 כ"ס שלו (טיטניום) לא היה נקי לגמרי, אבל פחות מהגיר. וזה בכלל לפני תוכנה וחמוצים.

לדעתי זה מתכון לצרות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 9 שעות, pooh-bear כתב:

הוא לא די אמין ולא נעליים. הגיר בסוף מגיע להחלפת מצמדים שעולה, לא עלינו, מעל 10K במורשה. גם החלפת שמן גיר לא זולה כל כך (אבל הרבה פחות מזה). ברמת המחירים הנוכחית, רוב הרכבים כבר כנראה לא מתוחזקים כראוי.  גם המנוע בגרסת ה-240 כ"ס שלו (טיטניום) לא היה נקי לגמרי, אבל פחות מהגיר. וזה בכלל לפני תוכנה וחמוצים.

לדעתי זה מתכון לצרות.

לפי מה שבדקתי במורשה , 3500 החלפת מצמדים , מחליפי כל 120 אלף בערך , אבל בהחלט גרמת לי לחשוב פעמיים עכשיו חח.

מה לגבי הכוח ? הגיוני? 

לפני 2 שעות, ramik33 כתב:

חכה לתגובה של אלוני.

היא תגיע, ותהיה חיוביות יותר משל פו הדוב.

סיקרנת אותי , מקווה שאתה לא ציני 😊

פורסם

אני מחפש SMAX שזה אותו מנוע וגיר וחפרתי עד אנטרטיקה בערך. הרכב לא אמין!!! השאלה כמה אתה מוכן לחיות עם זה. שיפוץ גיר (שזה מה שעושים במורשה בד"כ) עולה באזור ה15-11 לא בכיוון של 3.5. טורבו שהולך גם כן לא מעט 8 במורשה ויש גם משאבת הגה שהיא נקודת תורפה באזור ה5K. בכללית אחזקה יקרה מאוד אם שווב לחך לך על זה. ממליץ לקרוא את השרשור הזה מתחילתו עד סופו לקבל פרופורציה 

https://carsforum.co.il/topic/616681-התחדשתי-ב-s-max-titanium-2012-שרשור-מתגלגל/

פורסם (נערך)

חחח ממש לא ציני 😁

יש לו מונדאו שמשופרת בדיוק למספרים שכתבת. 270 כ"ס וסביבות 45 קג"מ.

ודי מרוצה ממנה כמה שיודע לי.

המחירים האלה באמת גבוהים, אבל מי אני שאדבר, הרכב שלי לא בדיוק סוברו DL 🤣.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

בס"ד

נקודת התורפה היחידה ברהב הזה, זו עלות החלפת המצמדים שבמורשה היא בסביבות ה-10.
הטורבו, הוא ללא בעיות ידועות (תוצרת בורג וורנר), מה שכן, הרכב רגיש להזנחה ובתוך זה גם הטורבו.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

יש לי אחת כזו, עם תוכנה של superchip bluefin.

יש לי שרשור אחזקה שפתחתי מאז שקניתי את הרכב שמתעדכן בכל טיפול.

165000 עם מכלולים מקוריים. מתוחזקת כמו שעון ולפי הספר.

בנוסף פתחתי שרשור בנוגע למפה החדשה אחרי שביצעתי את השינוי.

מוזמן להתרשם

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברה צהריים טובים גם לי יש מונדאו 2 ליטר טורבו וחשבתי לעשות תוכנה סטייג 1 לפי מה שאני קורא פה עדיף שאני יחליף תרכב ,יש לי אותו בסך הכל שלושה חודשים עם 177000 קמ מה דעתכם עדיף להחליף למשהו אמין יותר לםניי שילך לי המצמדים או הטורבו?

פורסם

בס"ד

אנחנו קבוצת חברים בעלי אותה פלטפורמה, כמה מהם ביצעו שיפורים כולל סטייג 2 והגיעו ל-290 כ"ס במנוע.
לגבי החלפה של הרכב, מה התקציב שלך?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

הייתי שמח לדעת אם כדאי לי לעשות סטייג 1 חסר לי קצת כוח ברכב הוא לא מגיב מספיק טוב לטעמי למרות ה204 כס שלו הייתי רוצה יותר תגובה וזריזות אבל לא הייתי רוצה ליפול עם המצמדים או הטורבו אני לא נהג משתולל או לוחץ במיוחד אני פשוט אוהב כוח זמין כמו כל חובב רכב והמונדאו יושבת טוב על הכביש ומספקת רק הכוח קצת חסר מה דעתכם 

הייתה לי סקודה ראפיד2018 מהעבודה לפני המונדאו 2012 2 ליטר העכשוית והרפיד היתה הרבה יותר זריזה ובעלת תגובות מהירות יותר שלא נדבר על צריכת הדלק הנמוכה 

• תוכן חדש...