Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשי רוח

zvih
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שימוש בספריי יעודי, על בסיס סיליקון, לגומיות האיטום בחלונות ובדלתות החלו רעשי רוח מעל ל-110 קמ"ש. הגומיות לא סדוקות ונראות במצב מושלם.

אם זה משנה, הרכב הוא הונדה סיויק SR מבציר 1998.

האם יש ספריי אחר שיכול לתקן את הנעשה (חשוב שלא יהיה על בסיס חומר שקולט אבק, חול וכד')?

תודה מראש לעונים,

צבי.

פורסם

אני לא ממש רואה את הקשר.

הרי גם אחרי שניקית את הספרי הרעשים נשארו.

לדעתי, כל הלכלוך שהיה שם עזר לבודד את הרעשים, ועכשיו שהוא איננו יש רעשים.

הפתרון - לחכות שתצטבר הג'יפה חזרה.

נ.ב, רעשי רוח בהונדה במהירות 110 זה דבר די טבעי.

יובל.

פורסם

אתה מוזמן לנסיעה בסופר רייסר ב-80 קמ"ש.

...

כשתחזור לאוטו שלך לא תשמע כלום, באחריות.

...

וברצינות, אם הגומיות בסדר, זה מה יש - כל השאר זה תכנון של אוטו, אווירודינמיקה וכו',

ואין אפשרות לגעת בזה. סע לשלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אולי "בטירוף הנקיון" ;-) שאחז בך, יצאה אחת הגומיות מהתושבת שלה, ויש כניסת רוח אל פנים הרכב, או הפרעה אווירודינמית אחרת?

נסה לחזק את הגומיות בחזרה אל התושבות שלהן, בתקווה שזה יעזור...

אם לפני הנקיון הכל היה תקין, אני לא רואה סיבה שזה לא יחזור להיות תקין...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
אולי "בטירוף הנקיון" :wink: שאחז בך, יצאה אחת הגומיות מהתושבת שלה, ויש כניסת רוח אל פנים הרכב, או הפרעה אווירודינמית אחרת?

נסה לחזק את הגומיות בחזרה אל התושבות שלהן, בתקווה שזה יעזור...

אם לפני הנקיון הכל היה תקין, אני לא רואה סיבה שזה לא יחזור להיות תקין...

אכן, זה נשמע הכי הגיוני. אני אבדוק את הנושא ביום שישי. תודה.

• תוכן חדש...