Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם!

אז לאחר כמאט 5 שנים עם שתי איביזות (אחת נגנבה והשניה ידנית שכרגע נמכרת) אני מחפש את הרכב הבא שלי שחייב להיות אוטומט (בגלל אישתי).

אני מעדיף רכבים קטנים, מיני או סופר מיני. 4-5 דלתות. אבל הכי חשוב לי אמינות ובטיחות וכמה שיותר חדש.

המחיר סביב ה 50 אלף.

עוד לא חיפשתי ביד2 אבל כרגע חשבתי על איביזה (אוהב את הרכב הזה), פיקנטו, רנו מגאן.

אשמח להמלצות נוספות.

תודה רבה ושבוע נפלא!

פורסם

בגיזרת המיני הייתי בודק שברולט ספארק ברמת איבזור ltz, הוא זריזה בין רכבי המיני, מאובזרת וגם נוחה יחסית, החיסרון עיקרי תא מטען קטן גם ביחס לרכב מיני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אנשים מבקשים עבור ltz בערך 55 אלף ויש שפחות וזה עוד לפני משא ומתן.

גם lt+ מאובזרת אבל הפער לא גדול.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מזדה 2- הדור חדש גבולי בתקציב בטח לרכב עם ק"מ טוב ברמת איבזור דינמיק ולא אקטיב, הרכב עצמו למרות חסר טורבו נחשב לזריז, לי אישית המושבים לא היו ממש נוחים ומאחור המרווח בינוני.

קליאו- זריזה מאוד, איבזור טוב כבר ברמת איבזור הבסיסית, מושבים נוחים אם כי חסרי תמיכה לדעתי, מאחור גם לא מרווחת במיוחד. נוחות הנסיעה בעיר נוקשה הרכב עצמו די דינמי עקב מתלים נוקשים. הגיר הרובוטי בעיר בסדר אבל לפעמים יש העברות הילוכים עם השהייה שמאפיינת יותר רובוט חד מצמדי, כמו כן היו תלונות לגבי מח גיר באזור ה 60 אלף ק"מ.

יונדאי I10- גם כן נוחה לקטגוריה, מנוע בעל סחיבה טובה מושבים נוחים אבל צריכת דלק פחות טובה ביחס לקטגוריה, לדעתי הספארק עדיפה עליה.

I20- מרווחת מאחור אך נוחות נסיעה בינונית, מנוע לא חזק אך הסלון משלוב שני צבעים נעים.

פורסם

תודה רבה רבה!

אז כנראה אתמקד בדגמים הנ"ל. סך הכל ממה שאתה אומר, הם דיי אמינים כולם (שזה מאוד חשוב לי).

ואיך הפיקנטו?

יש עוד דגמים שאתה חושב שכדי להתמקד בהם?

פורסם

תבדוק לגבי מאזדה 2, אחלה רכב, בנוסף יש מצב למצוא פיקנטן במצב טוב בתקציב ואפילו מתחת.

מעבר ליד 2 יצא לך לבדוק עם הסוכנויות הגדולות? אם לא, אז שווה שתבדוק.

הרכבים עם בדיקה והתחייבות בחוזה, זה חוסך זמן רב בחיפושים והתקלוץ עם סוחרים כאלה ואחרים.

אני רכשתי 2 רכבים (לי ולאישתי) בשלמה סיקסט וקיבלתי אחלה רכבים עם אחריות

פורסם

בדרך כלל הבדיקה של החברות מאוד נקיה וכדאי לקחת לבדיקה עצמאית, לא פעם היה הבדל לא לטובה.

פורסם

תודה רבה לשניכם!

כרגע אני מתלבט בין הספארק ולפיקנטו (שאישתי טוענת שהיא יותר מתחבר אליה). ברור לי שהספארק ברמת גימור של LT+ או LTZ יותר מאובזרת. אבל מה דעתכם על הפיקאנטו מבחינת בטיחות ואמינות?

פורסם

לא שמעתי/ קראתי על בעיות בפיקנטו או בספארק החדשה.

לגבי בטיחות אתה יכול לקרוא מבחני ריסוק בeuroncap.

אישית הייתי בוחר בספארק, היא נוחה יותר וזריזה יותר.

• תוכן חדש...