Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביב 600+- לצמיג, זהו התקציב, ההחלפה תתבצע חודש הבא.

מחפש לגברת 4 צמיגים חדשים, שלי כבר עשו 43K וכמעט 3 שנים על הכביש וכבר נותנים קצת אותות של "יאללה תחליף אותנו".

כרגע מקדימה מורכבים קונטיננטל קונטיספורט קונטקט 5 (איזה שם מעיק), ו- פוטנזה S8001 מאחורה.

לא רוצה לחזור אליהם גם יקרים משמעותית מהשאר וגם לא כאלה מחזיקים (הפוטנזה קצת יותר נחמדים).

אני מתלבט בין כמה דוגמאות:

* Toyo Proxes T1s

* Falken FK510

* Hankook K107

* Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

מה אומרים?

Opel Adam S 2017

פורסם

טויו Proxes Sport הוא הדגם העדכני במידה.

מוסיף לך להתלבטות דנלופ ספורט מקסס RT2.

בדוק אם יש כוונה ליבואן להביא את האסימטריק 5.

כמו כן, בדוק זמינות בשטח של הדגמים ותאריך הייצור.

פורסם

תודה על התשובה

ממיטב הבנתי ה Proxes Sport הן הרמה הפחות טובה של ה T1S, ונופלים מהם בביקורות דיי חזק..

ה T1S הוא צמיג UHP והProxes Sport הוא Touring

בעבר היו לי גם את ה T1R ולא כזה עפתי עליהם, במיוחד כשהרכב הקודם לא היה ספורטיבי ממש, הצמיגים דיי מתו להם אחרי 20K וסחבתי עוד 15 עד המכירה.

את הדאנלופ בכלל לא מצאתי במידה הזו, מידה דיי בעייתית (אפילו שקלתי לרדת לג'אנט 17 על חשבון אחיזה).

ה 4 האלו שרשמתי למעלה הם אלו שמצאתי במידה.. וסביב המחיר של 650 ש"ח לצמיג

Opel Adam S 2017

פורסם

לא T1S (שלא מיוצר כבר אי אלו שנים טובות וקדם את ה-T1R בכלל), כי אם T1 Sport ששיפר על הבעיות שהיו ל-T1R.

ה-Proxes sport התחיל יצור אחרי ה-T1 Sport ומוגדר באתר היצרן (האמריקאי) כ-Max performance. באתר האירופאי, הנתונים שלו מעט משופרים לעומת ה-T1 Sport.

מה בפועל יותר טוב ואיך הם עומדים בהשוואה לצמיגים אחרים, אני לא נכנס לזה מאחר ואין לי נסיון איתם.

הדאנלופ קיים באתר היבואן במחיר גבוה (כמו שאר התמחורים שלהם שם).

אם יש צמיגים עדיפים משמעותית במידה 17, לא בטוח שתחווה ירידה משמעותית באחיזה האבסולוטית אם בכלל.

פורסם

אצלי יש 2 אופציות לג'אנט ברשיון

225/35/18

215/45/17

מובן לי שמעבר לג'אנט קטן יותר אומר שאני צריך לקנות ג'אנטים חדשים כולל צמיגים, שזה דיי מייקר את העניין אז ירדתי מזה ואלך רק על צמיגים כרגע בגודל מתאים ל 18'.

לגבי הצמיגים מצאתי את זה:

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Toyo/Proxes-Sport.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Toyo/Proxes-T1-Sport.htm

שניהם לא הכי טובים לפי החוו"ד והמבחנים אבל מספיקים לשימוש שלי זה לא שאני חורך כבישים,

בכל אופן אם לך הייתה נדרשת ההחלפה - מה היית מעדיף?

Opel Adam S 2017

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חזרתי לעדכן, נבחרו להם,

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

אין לי מילים אחרות מלומר בערך וואו, איזה צמיג!

אחיזה מעולה, דיי שקט, נוחות שהפתיעה אותי לחלוטין, לא מרגיש לי פתאום שהג'אנט הוא 18 והחתך הוא 35 וההבדל משמעותי לבין המקוריים שהגיעו על הרכב (קונטי 5) והפוטנזה S001 שהחליפו אותם מבחינת הנוחות והן האחיזה, לפחות בהתחלה (כרגע איתם רק 50 קמ).

הוחלפו רק צמד מקדימה בעיקר כי רציתי לראות איך הם,

חודש הבא נחליף את האחוריים גם כן.

יותר מזה הבנתי שיש כבר את

Asymmetric

5 שהוא עוד יותר טוב מה 3 שהרכבתי, לא האמנתי שאפשר עוד לשפר אחיזה מהדבר הזה.

החוו"ד ברשת בכללי מאוד טוב על הצמיגים הנ"ל, מקווה שהנוחות שלהם תשאר במהלך חייהם ולא רק בהתחלה כמו שהיה לי עם הברידג'סטון פוטנזה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...