Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

מברר בשביל חברה:

הרכב שלה ניזוק בתאונת דרכים, ככל הנראה שלא באשמתה (פגיעה מאחור).

הרוכב הפוגע היה נהג הסעות.

הרכב שלה היה מבוטח בביטוח צד ג', סוכן הביטוח ביקש לגרור את הרכב לשמאי שהוא עובד איתו, השמאי החליט שהרכב לא בר תיקון, ובינתיים הרכב שם.

היום היא התקשרה לבטל את פוליסת הביטוח ונאמר לה כי לא ניתן לבטל כל עוד מתנהלת תביעה.

האם זה נכון או סתם חרטוט?

מה ההגיון להשאיר פוליסה לרכב שכבר לא קיים ומורד מהכביש?

תודה,

דור

פורסם (נערך)

הביטוח צודק. הבחורה תקבל צ'ק מהביטוח עבור אבדן להלכה (בסיום התביעה)

אבל התשלום השנתי למקיף נשאר בידי חברת הביטוח ולא יוחזר לעולם. לא ניתן לקבלו חזרה. לכן תמיד מומלץ לעשות טוטלוס לקראת סוף שנת הביטוח . היא חתמה על זה באותיות הקטנות. מתי היא עשתה ביטוח ?

(ובדיון רחב יותר:מתי תבוא איזו חברת ביטוח שתשבור את הכללים ? )

רק אגרת רישוי ניתנת לקיזוז וזה בכלל לא מול הביטוח אלא ישירות מול משרד התחבורה

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה,

אך אני יודע שאתה לא יכול לגעת(לבטל/לשנות) ביטוח שנמצא בסטטוס תביעה,

אתה משלם ביטוח שהוא בעצם שירות המבטח נזקי גוף/רכבך/צד שלישי בעת תאונה, כל עוד אין תאונה אתה יכולה לבטל ולשחק עם זה איך שבא לך, ברגע שהוא נכנס לביצוע אתה לא יכול לעצור ולהגיד לחברת הביטוח תודה חבר'ה, אני לא צריך אתכם לא השתמשתי בביטוח שלי, עצם העובדה שחברת הביטוח מתנהלת מול התובע זה כבר מונע ממך לבטל אותו, לא יודע אם ניתן עד תום חקירה משטרתית, מעדיף שעוד חברים יענו על זה.

פורסם
הביטוח צודק. הבחורה תקבל צ'ק מהביטוח עבור אבדן להלכה (בסיום התביעה)

אבל התשלום השנתי למקיף נשאר בידי חברת הביטוח ולא יוחזר לעולם. לא ניתן לקבלו חזרה. לכן תמיד מומלץ לעשות טוטלוס לקראת סוף שנת הביטוח . היא חתמה על זה באותיות הקטנות. מתי היא עשתה ביטוח ?

(ובדיון רחב יותר:מתי תבוא איזו חברת ביטוח שתשבור את הכללים ? )

רק אגרת רישוי ניתנת לקיזוז וזה בכלל לא מול הביטוח אלא ישירות מול משרד התחבורה

אבל הביטוח שלה בכלל לא בתמונה ולא קשור לעניין. יש לה ביטוח צד ג', ואילו היא נפגעה על ידי צד ג' וצד הג' שלה לא קשור בכלל לעניין.

אני הייתי מבקש להבין על סמך איזו תקנה בדיוק הם פועלים ובהעדר תשובה מספקת פונה למפקח על הביטוח.

פורסם

היא לא אשמה, וכנראה לא תתבע את הפוליסה שלה. כרגע נראה לי נכון לבקש להקפיא את הפוליסה עד ליישוב התביעה ע"י צד ג'. לא צריכה להיות בעיה עם הקפאה - כי ברור לכולם שהרכב כרגע לא בשימוש.

אם היא תקנה רכב אחר היא תוכל להפשיר את הפוליסה ולהשתמש בה לרכב שתרכוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רגע... אתה בטוח שהביטוח שלה לא בתמונה?

היה ביטוח חובה צד ג'.

היה מקרה ביטוח - אז יש 3 שנים (או שנתיים) שמישהו עלול לתבוע את הביטוח חובה על ניזקי גוף,

אולי אפילו היא עצמה לא יודעת אבל עוד שבוע יתחילו כאבים ויגידו שזה מהתאונה.

צד ג' - ברור שזה שהרכב שלה טוטאלוס לא מעניין את חברת הביטוח, אבל מה עם הרכב השני?

זה שהחברה טוענת שהיא לא אשמה ותנסה לתבוע את הצד השני , מה מבטיח לנו שהם באמת ישלמו?

אולי בתגובה הם יטענו שהחברה אשמה.. ויש להם נזק לא זול לרכב שלהם.

בקיצור מבחינת חברת הביטוח היה אירוע ביטוח בזמן תקופת הביטוח , הם עדיין לא יודעים כמה ואם בכלל הם צריכים לשלם,

ולכן מבחינתם הם מקפיאים את המצב.

פורסם

הביטוח מכסה עד יום ביטולו, כלומר אם תהיה תביעת נזקי גוף או צד ג' היא תהיה מול הפוליסה טרם ביטולה.

עם זאת, הגיוני להשאיר את הביטוח בתוקף עד שהרכב יושבת רשמית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...