Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לברר עלויות לטיפול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת כמה אמור לעלות לי טיפול לרכב,

מדובר בפגו 308 שנת 2010 קניתי את השמן ברקס קדמי ומחזיר שמן פולי עליון לפי מה שאמר ואני צריך להביא את מה שקניתי למוסכניק. כמה הוא אמור לקחת לי על העבודה עצמה בלבד?

פורסם
הם לא אוהבים כשמביאים להם חלקים,

ואת האמת - בצדק

גם אני לא הייתי נותן אחריות על משהו שלא נקנה ממקור ידוע

לא מסכים, אם אני קונה את החלקים/מתכלים שלי בחנות חלפים ומביא קבלה מה הבעיה לבצע טיפול/התקנה שלהם בכל מוסך שבא לי. מה זאת אומרת "מקור לא ידוע" שמן זה שמן ופילטר זה פילטר כמו גם החלקים. אני מסכים רק לגבי חלקים מפירוק שרוצים להתקין במוסך ואז כן מבין אותם כי לא ברור מה מצבו המכאני של החלק המותקן. במקרה כזה עדיף לבצע הזמנה של החלק דרך המוסך גם הם עובדים עם פירוקים אבל כאן הוא יהיה אחראי עליו...

לפותח השרשור יש לך מוסך שאתה סומך עליו או מכיר לך לשם ובצע עבודה. אין אחד כזה תעשה סיבוב בכמה מוסכים ובקש הצעת מחיר...אבל עדיף בכל זאת מישהו שממליצים לא כל מוסך שהוא הכי זול הכי טוב זה לא עובד ככה..

בהצלחה

• תוכן חדש...